sem pa ugotovila razliko oz. da je nekaj tudi v hrani - pravega recepta pa zaenkrat nima, fajn bi se bilo pa bolj spremljat kaj poješ in kako se telo odziva - je pa težko.MilkyWay napisal/-a:^^ja hrana močno vpliva...doro zdej odvisno od človeka...na mojo sestro slabo vplivajo sladkarije in mastna hrana...name sladkarije...
MsN kaj maš pa ti narobe? (vemm...mogoče si že napisala, ampak ne da se mi iskat...)
Ce bi vedela, se ne bi tako ubadala s tem. Srbi, obcasno pece, izcedek je povecan in motec - ti simptomi nihajo iz tedna v teden, v pol leta pa ni bilo niti enega tedna, ko bi bilo vse ok. Se hodim na preglede, ce bo kaj vec jasno, ampak dvomim.MsN napisal/-a:Ne, ne, sem menjala ginekologa ravno pred kratkim, vnetje jajcnikov bi se verjetno kazalo kako drugace. Toliko jim se zaupam, da bi kaj takega ugotovili po pol leta pregledovanja

Najprej sem imela bel izcedek, taki ko sirček, potem nekaj časa nič, ko sem si jo pa izpirala z vaginalno prho (smešna beseda tole
) sem pa videla, da je ful te svinarije notri 
janna napisal/-a:Tudi jaz imam spet gliviceNajprej sem imela bel izcedek, taki ko sirček, potem nekaj časa nič, ko sem si jo pa izpirala z vaginalno prho (smešna beseda tole
) sem pa videla, da je ful te svinarije notri
Šla sem kupit tole http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_i ... /0120/0011 in upam, da mi čimprej zginejo, tole mi kar pomaga, pa še niso neke blazno agresivne svečke (po nekaterih se mi je samo poslabšalo), edin čisto mokro rit imam zjutraj
Kika napisal/-a:ne rabiš recepta. stanejo okol 5 eur. te mi je priporočila sestra, ko sm klicala h ginekologu zarad blažjega vnetja. pa so ok, niso pa neka blazna revolucija...
V navodilih je napisano tako, kot da bos najmanj cez par ur spet zdrava, cez par dni pa ti je jasno, da so mogoce samo skodovali, ne koristili.MsN napisal/-a:Kika napisal/-a:ne rabiš recepta. stanejo okol 5 eur. te mi je priporočila sestra, ko sm klicala h ginekologu zarad blažjega vnetja. pa so ok, niso pa neka blazna revolucija...
Kot da med temi izdelki sploh obstaja kaksen, ki bi bil revolucionaren, neV navodilih je napisano tako, kot da bos najmanj cez par ur spet zdrava, cez par dni pa ti je jasno, da so mogoce samo skodovali, ne koristili.