Starlight* supeeeeeer, BRAVO

!
Zdej pa js rabim en nasvet oz. mnenje ..
U soboto zvečer sm bla zuni, v istem lokalu kot moja simpatija. Že dolgo mi je ušeč in on to ve. Velik sva se družla, bla v stiku, celo nekaj bol intimnih trenutkov sva mela (nisva šla do konca, ker js nism hotla

), ampk nikoli nisva pa hodla.
In js ga zdej nikakor ne morem izbit iz glave ..
No potem ga pa en večer vidim v lokalu
z drugo .. Meni se je srce trgalo, nisem mogla vrjet kaj vidim. Sedela sta v kotu in se lupčkala .. Potem zvem, da tudi z njo ne hodi, ampak je to očitno samo 'za vikende'.
In sm se odločla, da mu vrnem. Nasledni vikend sva bla spet v istem lokalu, spet je bla tista ženska tam .. najprej nista bila skupi, potem sta se pa spet našla in začela mečkat.
Moj 'problem' je pa nasledni:
Ves čas ko je imel pred sabo
njo, je gledau
mene.
usakič ko sm ga naskrivaj pogledala, me je opazoval. A una je stala pred njim, se obešala po njem, on je pa gledau za mano..
In takrat sm mu vrnila .. spoznala sm enga tipa in se začela z njim lupčkat. Ponavad nism taka in nikoli tega ne počnem s komerkoli, ampk me je tisti tko prizadel, da sm mu hotla pokazat, da tudi js lahko nekoga najdem.
In nonstop me je gledau, ko sm bla z drugim. Kako sva plesala, kako me je objemal ... sm mela 2 frenda zravn, ki sta to potrdila. js ga nism hotla gledat in sm ga ignorirala, ta dva zravn mene pa sta ga gledala.. in sta rekla da res skoz vame gleda.
Zdej mi pa povejte... a je možno, da je s tem ko je vidu mene z drugim, ugotovu da mu ni useen zame?
Ali pa se js spet oklepam usakega nepomembnega znakca, da sm tudi js njemu ušeč?
ne razumem ga...
vem pa, da če bi mu blo useen zame, me ne bi cel večer niti enkrat pogledal.
a ni res?