Big Brother 2008
MIGRENA napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:men je tud eltyeb ratu mal čudnne vem kaj mu je, upam, da rata spet tak k je biu.
mogoče pa ga res žre ful to glede punce, k sta se tud zanč z nasketom pogovarjala.
Kaj ga žre glede punce?!
z nasketom sta se pogovarjala o tem če ju bota punce počakale zuni, pa še zmer ga skrbi zard une naloge k je meu s saro.
Če ima pa Naske neko kao punco, ki sta komaj začenjala, ko je on šel v hišo. Še takrat se je najprej poslovil od vseh kolegov, pol pa šele od nje. Taki kreten mi je postal takrat, da je joj. Tak da ta ženska, če je kaj pametna, se menda ne bo šla izpostavljat celi Sloveniji za enega kilavega Nasketa 

jaz upam, da pride mateja, punca od tajba. je bla zadnjič v oddaji prav simpatična, vidlo se je, da ima nekaj pod streho in se mi zdi, da je še edina primerna. sebastjanova se ne želi pred celo slovenijo kazati, naskejeva pa tudi, če sta komaj na začetku, dvomim, da bo šla v to. bomo videli.
so pa velike možnosti, da ne bo z njim v skupini. ker je gospodarjev manj, pa še marko ma velike šanse, da gre ven. drugače pa jaz nisem za te rezerve. ne zdi se mi fer, da vskočijo na sredini. pa sploh potrebne niso... jih je dovolj.
joj, žanin. pa kaj je s to punco? čist mi je...
. včeraj je dejan samo nekaj omenil, že je bila o istem popolnoma prepričana (glede tjaše). prava njegova psica je. pa po moje se je zaljubila. fuj, če bi jaz bla njen fant, je zunaj ne bi čakala oz. ne bi želela niti pojasnil. ta je materialistka, zato pa se je prilepila na dejana. on pa tudi zgleda kot mali otrok, ki nujno potrebuje, da ga cartajo (najprej tamara, zdaj žanin) in mu govorijo, da jim je všeč...
so pa velike možnosti, da ne bo z njim v skupini. ker je gospodarjev manj, pa še marko ma velike šanse, da gre ven. drugače pa jaz nisem za te rezerve. ne zdi se mi fer, da vskočijo na sredini. pa sploh potrebne niso... jih je dovolj.
joj, žanin. pa kaj je s to punco? čist mi je...

Zadnjič je marko povedal,da se na BB ni prijavil,ampak so ga sami poiskali,in da je prišel samo na zadnjo avdicijo,ter da je bilo domenjeno,da je v hiši en mesec. en mesec se v petek izteže,tako d mislim da sigurno leti marko.
Tajb je pa vedel da njegova punca pride,se spomnim na začetku prve oddaje,ko je rekel da bo prišla za njim,pa tud na BB forumu pišejo da že cel mesec po kopru razglaša da gre v BB...
Ma vse je zrežirano.Če mene vprašate se že ve kdo bo zmagovalec. Pomojem bo to sebastjan,ker ga najbolj drkajo v glavo,si pa zmage tudi definitivno s svojim delom najbolj zasluži.
Tajb je pa vedel da njegova punca pride,se spomnim na začetku prve oddaje,ko je rekel da bo prišla za njim,pa tud na BB forumu pišejo da že cel mesec po kopru razglaša da gre v BB...
Ma vse je zrežirano.Če mene vprašate se že ve kdo bo zmagovalec. Pomojem bo to sebastjan,ker ga najbolj drkajo v glavo,si pa zmage tudi definitivno s svojim delom najbolj zasluži.
Smetka_ napisal/-a:Zadnjič je marko povedal,da se na BB ni prijavil,ampak so ga sami poiskali,in da je prišel samo na zadnjo avdicijo,ter da je bilo domenjeno,da je v hiši en mesec. en mesec se v petek izteže,tako d mislim da sigurno leti marko.
res?

2. to sem tudi preslišala... po moje se je že v začetku prijavila... ne vem, no...
to sem zasledila na bb forumu --->klik; se strinjam z prvim postom. le glede žanin se ne morem. namreč, ona se res ni strinjala z tajbom, ampak le zato, ker leze dejanu v rit, ker je vse bolj očitno, da se je zagledala vanj. očitno je zrela za odhod, ker bi jaz babo, kateri se moški malo nasmehne in je že vsa v rožicah, brcnila v rit in s prvo možnostjo poslala iz hiše.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič je marko povedal,da se na BB ni prijavil,ampak so ga sami poiskali,in da je prišel samo na zadnjo avdicijo,ter da je bilo domenjeno,da je v hiši en mesec. en mesec se v petek izteže,tako d mislim da sigurno leti marko.
WHAAAAAT?! Ma dej.... BREZVEZE! :unknown: