Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

MilkyWay napisal/-a:
Tonja napisal/-a:Kar se izpita tiče, je moje mnenje, da ima vsaj polovica folka na lep način prodobljene izpite!

glej...ko dobiš izpit, še ne pomeni da znaš vozit...pomeni samo, da znaš upravljat z vozilom...
in tud js sm mislila, da sem antitalent, pa nisem...vsi se lahko naučimo upravljat z vozilom, še tudi največji antitalent...
od tebe pa je odvisno, ali se boš naučil tudi znat voziti...da pa znaš vozit, pa lahko rečeš, ko maš že kr nekaj izkušenj u različnih situacijah...

Točno tko. To, da nrdiš izpit še ne pomeni da znaš vozit, pomeni samo to da si kolkr tolko usposobljen za it na cesto sam.
Mi grejo na živce ljudje k se neki hvalijo da so nrdili izpit in da kko hitro vozijo itd..
Sama sm začela šele pred kratkim govorit (5 mesceu mam izpit) da znam vozit (sm nardila že en par km). Ne pravim da znam neki super, ker niti bočno ne znam parkirat v manj ku 5min (me sploh niso naučili), samo bi se dalo rečt da nism nespo.
Samo še to bočno parkiranje da se dobro naučim pa bo :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men se zdi pa neumnost, da folk hod delat izpit nekam "na podeželje", kr se ga tm laži nardi, pol pa pridejo u Lj (al pa kerokol večje mesto) in se na prvem križišču/rondoju/gužvi/parkingu zmedejo, zaženejo paniko in nardijo štalo :? .

Niti ne vidm smisla (oz mi je totalno neumno), da z inštruktorjem "treniraš" določeno cesto, semafor, križišče, parking, kr boš tm delu glauno vožnjo ... Ja, a ni smiseu auto šole in učenja, da spoznaš različne (nepredvidljive) situacije, da se navajaš znajdet u njih, ne pa, da ti model servira, kaj je treba znat na glavni, se tisto nadrilaš, nardiš, k se pa sam usedeš za volan in se je potrebno odpelat nekam čist drgam, pa zmrzneš.

Hvala lepa, raj nabijem več ur pa dvakrat ruknem, ampak saj vem, da sm dala neki skoz in mi bo sami za volanom prkrajšana marsikera dilema, muka, nenazadnje, nesreča.

In tko se že štir leta pa pou veselo prevažam naokol :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem danes imela 21. in 22. uro vožnje. In mi je šlo grozno. Do zdaj mi je šlo vedno boljše. Ne vem kaj mi je danes bilo. Plus vsega še mam danes popoldan šolsko vožnjo. Bad :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Bulma napisal/-a:Jaz sem danes imela 21. in 22. uro vožnje. In mi je šlo grozno. Do zdaj mi je šlo vedno boljše. Ne vem kaj mi je danes bilo. Plus vsega še mam danes popoldan šolsko vožnjo. Bad :?

Vau, Bulma, teb pa hitr gre :o A vsak dan vozš? Jst mam v povprečju 2x na tedn po dve uri, tko da bom mela jutr šele 9. in 10. uro. Nekam počas gre tole :?

Drgač pa jst tud, k sm mela 5. in 6. uro sm vozila k kšn profesionalc, pol 7. in 8. je blo pa porazn, kva sm počela :unknown: Baje je to normaln pojav, tko da se kr potolažva :wink:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, ful hitro gre. Ponavadi vozim 8 ur na teden. (jaz v bistvu imam 24.ur, samo mi dve pozabil vpisati :D).

Zdaj si me res potolažila,ja :) Ker sem danes grozno vozila. Pa vzvratno mi niti malo ne gre. Grem levo, desno...samo ravno ne. Sem pa razturila danes obračanje z manevriranjem. Vsaj to,no. Čaka me še šolska. Damn! Naj je je samo čimprej konec.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ej, vso srečo...
drgač pa ja, jst sm mela tm okol 20 ure tud porazno, pa ene 2 ure pred izpitom tud, ampak sj je šlo, sj bo, držim psti :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Bulma napisal/-a:Jaz sem danes imela 21. in 22. uro vožnje. In mi je šlo grozno. Do zdaj mi je šlo vedno boljše. Ne vem kaj mi je danes bilo. Plus vsega še mam danes popoldan šolsko vožnjo. Bad :?

zrd tega se nimaš kej za sekirat...včasih rata tak PAF, ko misliš, da si vse pozabu, da nič več ne znaš...
meni se je to zgodilo pr 10. uri, ko je začel inštruktor malo manj govoriti in pomagati, pa sm morala delat vse sama...in itk u prvih takih urah (ko sm vozila brez njegove pomoči) sm bla out...sm res mislila, da sm antitalent...pa poglej zdej :D (doro to je blo malo za hec :wink: )
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

to je vedno tak ko maš tolko ur približno. :D vsem se je to dogajalo med 16-to pa 25-to uro nekje.. nič se ne sekirat, sem ziher da ful lepo voziš ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uf,kak fajn je kaj takega brati :D Šolska je mimo. Delala napake-itak. Pa to brezvezne. Samo ok. Bo že. Mislim, da bi mogla še aprila imeti glavno vožnjo. Uf! Vse mi je slabo :D Zdaj mi je tak kul ko mi inštruktor še kaj pomaga, če zamigam itd. Kaj bo pa takrat, pa sploh nočem premišljevat...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

meni se mi zdi kr neki, če se z inštruktorjem na glavni zmeniš, da ti bo z roko kazu, kej moraš delat...rečmo, da njegovi skrivni gibi pomenijo pač tisto, kar se zmenista dan prej... nevem no...
sošolka mi je govorila, da sta se zmenla z inštruktorjem, da ji bo nakazu z roko, kdaj se mora ustavit, pa kdaj mora speljat...nevem no meni se to zdi nekakšno skrivanje pred realnostjo...sej v 20 urah se pa človek že nauči, kdaj je primeren trenutek za speljat in kdaj ne :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se itak zdijo vozniški izpiti navadna farsa. Itak se v 20-30 urah ne moreš res naučit vozit. Znaš pač zvozit tistih par križišč (še to očitno s tajnimi signali), za na cesto pa pomoje še nisi.
Samo kaj, ko so pa ure tako drage, da si nihče ne more privoščit, da bi si izkušnje dejansko pod nadzorom nabiral.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

no js sm npr. dons tretjič padla (u lublani) ... pa ne bi zdej o tem kok sm idiot pa kok je blo tokrat bliz, ampak zdej me je inštruktor uprašu če bi mogoče rada u kšnm manšm kraju probala (u domžalah npr. baje usak nrdi najkasnej u tretje k majo itak sam 3 ocenjevalce), sam men se pa to zdi brezveze ... hočm se borit do konca in se mi zdi neumn neki tkole "olajševat" usega, ker je dejstvo da bom največ furala lih po lublan.

jebemti avtocestoooo oz. moje drekanje po njej :evil:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma dej nooo... :? škoda res...ampak sej veš...ovire so zato, da jih preskočimo...
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a maš zdej še kej ur do naslednje glavne? pa da se voziš samo po AC...ampak kej sploh fališ tm? a premalo gledaš u ogledala?
Zaklenjeno