Peony napisal/-a:ryu10kyu znaš biti omejen. Torej smo "luzerji" tudi tisti študentje, ki redno delamo faks in nismo zabušanti, vendar, ker nočemo večno obremenjevatihg svojih staršev, sami služimo denar v gostinstvu?
No ja, vsi ne moremo biti taki znanstveniki, kot ljudje tvoje stroke, ane.
Pa daj si prej preden kritizirate preberite kaj sem napisal ne pa samo tisto ven razbrati kar vam ne paše in se na tisto obesiti. Rekel sem da so 25+ natakarju povečini večni študenti in bivši jebači ki zdaj delajo kot natakarji in na ta način skušajo imeti stik z nočnim življenjem...nisem nič govoril o občasnih natakarjih ki sezonsko oprabljajo to delo..ampak o starejši generaciji natakarjev!

Sploh se pa tega sami zavedajo in dvomim da bi kdorkoli od njih temu kontriral...imam dosti kolegov ki so natakarji pri 25+ letih in temu ne oporekajo...pač so luzerji in jim je to pač na koncu ostalo ker so mladost prežurali...kaj je zdaj s tem narobe če se bobu reče bob?

Zdaj sem jaz nesramen in omejen in ne vem kaj ker pač povem resico ki se jo marsikdo od njih ne upa sprejeti ali pa se soočiti z njo.
A sem jaz kriv če je model pri 30ih pristal kot natakar v nekem nočnem klubu?Pa ne mi reči da je bil to njegov cilj da je natakar in da je ugotovil čez čas da mu je to sanjski job, medtem ko ni naredil šole ali faksa ki si ga je zadal narediti ampak ga zaradi svojega načina življenja pač ni naredil