kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Peony napisal/-a:ryu10kyu znaš biti omejen. Torej smo "luzerji" tudi tisti študentje, ki redno delamo faks in nismo zabušanti, vendar, ker nočemo večno obremenjevatihg svojih staršev, sami služimo denar v gostinstvu?

No ja, vsi ne moremo biti taki znanstveniki, kot ljudje tvoje stroke, ane.

Pa daj si prej preden kritizirate preberite kaj sem napisal ne pa samo tisto ven razbrati kar vam ne paše in se na tisto obesiti. Rekel sem da so 25+ natakarju povečini večni študenti in bivši jebači ki zdaj delajo kot natakarji in na ta način skušajo imeti stik z nočnim življenjem...nisem nič govoril o občasnih natakarjih ki sezonsko oprabljajo to delo..ampak o starejši generaciji natakarjev! :roll:
Sploh se pa tega sami zavedajo in dvomim da bi kdorkoli od njih temu kontriral...imam dosti kolegov ki so natakarji pri 25+ letih in temu ne oporekajo...pač so luzerji in jim je to pač na koncu ostalo ker so mladost prežurali...kaj je zdaj s tem narobe če se bobu reče bob? :juggle:
Zdaj sem jaz nesramen in omejen in ne vem kaj ker pač povem resico ki se jo marsikdo od njih ne upa sprejeti ali pa se soočiti z njo.
A sem jaz kriv če je model pri 30ih pristal kot natakar v nekem nočnem klubu?Pa ne mi reči da je bil to njegov cilj da je natakar in da je ugotovil čez čas da mu je to sanjski job, medtem ko ni naredil šole ali faksa ki si ga je zadal narediti ampak ga zaradi svojega načina življenja pač ni naredil :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tud jaz se strinjam z ryu10kyu. sploh za te luzere in to. ja sej ko si študent, poprimeš za vsako delo, in je tako tudi prav, samo je finta, da ko pa enkrat končeš faks, pa mislim da si ne zaslužiš vsakega dela.

poznam pa par ljudi,ki radi delajo v gostinstvu.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

pika991 je prosila za nasvet kako upecat natakarja, ne pa kdo je luzer in kdo ni....
Uporabniški avatar
bounty nanN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje:p

Neprebrana objava Napisal/-a bounty nanN »

pika 991....kaj ne boš nič več poročala kko se zgodba razvila? :)
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja če se že zdej spogledujeta lahko naslednjič k boš plačala račun mu hitr še gor na račun napišeš svojo telefonsko in k mu boš plačala mu vrneš še račun nazaj :) mogoč se bo pa pol mal opogumu in ti kšn sms napisou :)
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

ooo.. čim mnj pecanja natakarjev.. ne rečm da se zuni spoznaš, ampak podajanja številke na računih pa tak.. to je pa res najbl annoying.. al pa komentarji ala kok pa tvoja številka stane? al pa kje je pa tvoja številka na računu, če je že ime gor? blah.. :x kr slabo ti rata.. ne vem kva ma folk tako željo kurt natakarja na delovnem mestu, k je prjazn do tebe, tut zato, da bi napitnino dobu..

če maš šanso ga kje drugje kot v službi dobit, ga vpraši za številko al pa kavo.. ne pa na delovnem mestu..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

se čist strinjam s prejšnjim postom. tudi sama ob študiju, delam v kafiču, bolj za hec kot za res, ampak strankam se seveda moreš nasmehnit, pa bit prijazen in vse, in nekateri to preveč resno vzamejo in pol začnejo s tem pecanjem.... pač, se spet nasmejiš in odideš, seveda da ga ne odženeš kot stranko, in njemu se fajn zdi...aja pa napitnino dobiš, haha :D
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

helou punce!
jz bi na tvojem mestu probala vec kot ocitno flirtat z njim.ga gledat v oci in potem gledat njegove odzive in ga natancno preucit :D
verjemi da revez na koncu niti pladnja ne bi mogel nest
razne fore s stevilkami se meni osebno ne zdijo ql,ker ce bi mene kot natakarico en tip(tudi ce bi bil hud) kar tako(to povdarjam),brez kakrsnihkoli pogledov rekel za cifro mu je sigurno ne bi dala.Svojo bi pa tudi izjemoma napisala...
drugac sm pa ze vec casa iskala kaksen forum s podobno temo,ker je tudi meni je ze nekaj cajta vsec natakar neke diskoteke in tudi jaz nevem kako naj se mu priblizam.problem je da je tam veliko ljudi in posledicno tudi ogromno dela pa se dela vedno za sankom
hehe..V ta diskac s frendicami pridemo ze ob 10-ih,ko ni se nobenega notri ker se kasneje napolni in takrat ponavadi padajo pogledi in tudi kaksen nasmesek z njegove strani......enkrat sva ga s prijateljico malo prevec spile pa sva sle do sanka kjer je delal,malo plesali,nato pa mu je frendica rekla ce mi da enga lupcka,jaz sem se pa delala da nevem za kaj se gre in sem bila cisto ''presenecena''...lupcka sem dobila,vseeno pa si tega ne stejem v nevem kaksen dosezek ker se mi zdi da bi ga dal tam itak vsaki ce bi mu rekla ker bi tako in tako on v nasprotnem primeru izpadel glupo..

nevem,uglavnem...kako naj mu sploh diskretno pokazem da mi je usec,med narocanjem pri sanku..kratko in jedernato,brez kakrsnihkoli cifer ker bi to prislo v postev sele po nekaj obiskih...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Ange|ina napisal/-a:ooo.. čim mnj pecanja natakarjev.. ne rečm da se zuni spoznaš, ampak podajanja številke na računih pa tak.. to je pa res najbl annoying.. al pa komentarji ala kok pa tvoja številka stane? al pa kje je pa tvoja številka na računu, če je že ime gor? blah.. :x kr slabo ti rata.. ne vem kva ma folk tako željo kurt natakarja na delovnem mestu, k je prjazn do tebe, tut zato, da bi napitnino dobu..

ooo ta je bla pa direktna :D prav konkretna...ma lih to pri enih zapali, da se opogumijo tud oni naredit en korak naprej...
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

joj jaz pa ravno razmišljam , koliko punc osvaja natakarje vsak dan in kolikim uspe...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

Jap veš kaj bi jaz naredila,

1.čimvečkrat bi bila tam v lokalu,
2.ko naročate s puncami pjačo, naj vas on postreže, takrat ga glej naravnost v oči, zapeljivo, moglo bi mu kanat. Sj to pa ljudje začutmo kdaj smo komu všeč ali ne.
3. Pa pejdi kdaj ko je za šankom sam, do njega, vsedi se na stol in začni pogovor. Če ti pogovor vrača, vidiš da si zate vzame čas, potem veš da si na dobri poti.

Potem je on na vrsti, da naredi naslednji korak. Če pa je tolko sramežljiv, boš pač začetne korake delala ti. Tolko da dobiš cifro njegovo, ali pa če upaš, ga povabi na sok. Če bo želel s tabo, potem definitivno je simpatija obojestranska.

Ej, veliko sreče pa velik metuljčkov v trebuščku želim. :gut:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Kelanra pa kr ni problem zapecat. Al je :? ?
Mislim... Kateregakoli moškega ni problem zapecat, če mu je ženska všečna in ga čez noč popeljat na rodeo :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah....naj mi kdo pove kakšen vtis naredi ženska ki visi za šankom in zaljubljeno gleda v natakarja in išče njegovo pozornost?

Mislim da že vprašanje postavi odgovor...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ah o taktikah pecanja ni bilo nobenega govora. Ampak, če želiš nekoga zapeljati (ali obratno) je dobrodošla taktika, ki ni ne vsiljiva in ne pretirano sramežljiva. Če pa en ali drugi visi za šankom in bulji v osebo za šankom, pa morda še dodaja poleg kakšne neumestne komentarje, za take se pa popolnoma strinjam, da so lahko prepričani v neuspeh.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

Ja jaz pa mislim drugače. Da tipa, če je simpatija obojestranska, ne bi popolnoma nič motlo, če sedi za šankom ženska ki mu je všeč. Pa tko ne rabi sedet tam sama in bulit vanjga. Haloooo kje sem pa to napisala?! Nikjer. Lahko sediš tam s kolegico, bereš cajtnge in si pač v njegovi bližini, izkoristiš priliko in ga kaj pobliže vprašaš. Če ti mrko odgovarja, potem to očitno ni to, če rade volje odgovarja, je verjetno kej šans. Nekako v tem smislu sem misla, ne vem ki sta prejšna dva komentatorja našla ono u buljenju...kr neki :lol:
Odgovori