Dsds

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kyria »

"Fans Choice" motto - 100% agree!!!

ja, sem že pisala, da blo res kul, če bi pustili, da slišimo pravega thomasa. mislim, da bi mu ustrezali tudi creed (http://www.youtube.com/watch?v=Ea_iZ3NfwSU), mogoče celo killers (http://www.youtube.com/watch?v=EVCkSMwa ... re=related),....

madonca, upam, da se bom še pravi čas rešila thome :D :D sem že čisto odvisna :D
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objava Napisal/-a singing*girl23 »

fans choice'?ja kako bi pa potem to uskladili...vsaka fangruppe bi zelela svojemu ljubljencu najboljse in mu sama zbrat komad..kar bi pa povzrocilo nesržtrinjanje pri fanih ostalih članov, najbrz...zirija se pa na tak "nevaran led" ne bi spustila, se mi zdi..mi delujejo preveč suvereni, kaj menite?ampak dieter ma pa včasih tok dobre komentarje da se človek več dni skupaj smeji do solz...tista z dildom--da je monika (predzadnji show) spominjala na dildo, tehnično na vrhuncu, čustva pa enako ničli...*LOOOOOOOL* :lol: :lol:
mislim da bo tokrat spet en čist cool mottoshow...upam da bo thomas spet tko carsko oblečen kot to zna le on!!! :P
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Ja pa no.. jaz za sebe vem, da če bi dobila priložnost predlagat neki song, bi ga predlagala samo Thomasu. Za druge bi mi blo vseeno. In predvidevam, da ne bi bla edina? :D
Je pa res, da bi pol meli en kup dela z razsortiranjem predlogov. Zato pa lahko o fans choice samo sanjamo :P Razen če bi oni predlagali 5 pesmi, potem bi pa mi glasovali? Pa dobro saj vseeno hehe

To ste prebrale - Monikas heilende Stimme hilft Rollstuhlfahrerin :roll:
Zadnič je bi dedek, ki je umrl in ga zelo pogreša (insert solze), zdaj pa to. Kak priročno :D
Sem pa vidla, da so American Idolu tudi Mariah Carey moto vsilili. Samo tam je še hujše, tam še morjo tipi njene songe pet. Te sem se pa jaz pritoževala. Hehe tu si lahko nastope pogledate -> http://justjared.buzznet.com/2008/04/15/american-idol-7-top-7/
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

kaj vse ne bi eni naredili, za preboj v ospredje. saj verjamem, da je marsikaj možno, samo monika je pa res že začela pretiravat. ti njeni čustveni izlivi mi grejo že fajn na živce.

hej, mogoče se pa nekam zaprem in inzistiram, da me thomas reši :D
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nirvanaa. »

can`t wait for saturday :)

poleg tega da koma čakam da vidim Thomasou nastop..in Thomasa :D, ne morem dočakat nastopa Ranie..ker je ž prvič čist zgrešila Amy..zaj so ji pa še enkrat dali pesm od nje..polom :D
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Infinity »

Ne morem verjet, da se še najde folk, ki gleda tovrstne showe :? Tale dsds je tako zlajana zadeva, da glava boli. In z vsakoletnim ponavljanjem je totalno izgubil svoj prvotni čar.

Res ne vem kako nekateri najdete veselje v spremljanju tega?! :wall:

Sucht euch was beseres zu tun :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jaz pa sploh ne razumem kak lahko kdo gleda našo različico Big Brotherja, pa tudi nea grem tja v tisto temo pa gnjavim kak je ta show zanič, oz. kak je folk nor, ker to gleda. :roll: :lol:

Al pa če se zdaj tebe lotim.. Jaz tud ne vem kaj ti vidiš na Tokio Hotelu in še posebej Billu, pri katerem se vedno znova sprašujem ali je tip ali baba. Pa ti gnjavim? Ne? Zakaj ne? Coz' I don't give a damn. Tak da preden prideš s takimi nepotrebnimi komentarji ven, se raje zamisli malo :cool:

Nirvanaa. napisal/-a:can`t wait for saturday :)

Yeeey, me too :tanz:

Na enem forumu je ena prepisala iz Bohlenove knjige ven nek odstavek o Thomasu, ki je mene ful pozitivno preseneto. Mislim kot da me kaj v zvezi z njim nea pozitino preseneti hehe :P

Bohlen fängt damit an, daß er von den sogenannten 'Rockern' eigentlich die Schnauze komplett voll hatte - Elli hat genervt, und von Tobias Regner war er auch kein Fan .... Bei Thomas war er erst mal gespannt, wie DER denn jetzt 'losrocken' würde. Beim Casting wäre er (also DB) erst mal aus genannten Gründen skeptisch gewesen, ihm hätte aber der Wiedererkennungswert von Thomas' Stimme gefallen. Eigentlich hatte er schon damit gerechnet, daß Thomas wieder einer von der Sorte ist - so quasi: 'Hey Bohlen, ich zeig' dir jetzt mal, wo der Rockhammer hängt (ist nicht wörtlich zitiert !!), aber er wurde von Thomas genau durch das Gegenteil überrascht.
Da kam also ein supernetter, super-vorbereiteter Kerl mit schön geordneten Texten daher und 'singt die Titel wie ein Gott'

Thomas hat ihn also praktisch schon beim Vorsingen aus den Socken gehauen. Als er (also Thomas) dann noch fragte, ob er ein paar Sachen nochmal singen dürfe, weil es noch besser ginge, war Bohlen vollkommen erschlagen, weil das sowieso kaum noch zu toppen gewesen wäre. Dieter: 'Boah. Der Typ hat mich ganz schön umgehauen.'

Komentar na zadnji podčrtan stavek: Koga pa ni? :D

EDIT
Waaa look what I've found :eek:
WINK - LIVE (Super kvaliteta)

<embed src="http://www.clipfish.de/videoplayer.swf?as=0&videoid=MjQ2MHwyMjA2ODEx&r=1&c=323232" quality="high" bgcolor="#323232" width="264" height="230" name="player" align="middle" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed> <embed src="http://www.clipfish.de/videoplayer.swf?as=0&videoid=MjQ2MHwyMjA2ODI5&r=1&c=323232" quality="high" bgcolor="#323232" width="264" height="230" name="player" align="middle" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

Njega hočem oz. morem v živo videt! Še dva nastopa (Winterkinder, Liebe zur Sonne) pa najdete tu http://www.clipfish.de/user/clipfish
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Infinity »

@FreakChiq: ok sorry, mogoče sem bla mal pregroba, se opravičujem :) Gre se le zato, da mam jst nek odpor do tega dsds-a. Sicer so mi na splošno zanimivi teli glasbeni showi, kjer iščejo talente. Recimo Prosieben ima tisto varianto s Popstarsi z Dee-jem, in oni so mi čist kul :cool: Dsds pa mi nekako ne potegne, ker kot prvo mi je žirija vsako leto čisto mimo, voditelj oddaje mi je tako nadležen, pa tud kandidati so mi čist nekarizmatični. Čeprav sem slišala, da letos nastopa nek rocker, ki naj bi odstopal od povprečnega kandidata tovrstnega showa. Pa vseeno... brez zamere... to je samo moje mnenje :)

Kar se pa tiče Bohlena. On tud moje Tokio hotel po vseh zeitungih hvali: Klik :D

Citat iz Berliner Morgenpost napisal/-a:Bohlen über Bill und Tom Kaulitz von "Tokio Hotel": "Diese Jungs sind für mich in Sachen Image echt vorbildlich. Sieht man die beiden Brüder, weiß man sofort, das sind Stars, wie sie die Teenies wollen. Denen hätte ich einen Schallplattenvertrag gegeben, ohne dass sie hätten vorsingen müssen."

Hehe :D
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="FreakChiq"]
Jaz pa sploh ne razumem kak lahko kdo gleda našo različico Big Brotherja, pa tudi nea grem tja v tisto temo pa gnjavim kak je ta show zanič, oz. kak je folk nor, ker to gleda. :roll: :lol:

Al pa če se zdaj tebe lotim.. Jaz tud ne vem kaj ti vidiš na Tokio Hotelu in še posebej Billu, pri katerem se vedno znova sprašujem ali je tip ali baba. Pa ti gnjavim? Ne? Zakaj ne? Coz' I don't give a damn. Tak da preden prideš s takimi nepotrebnimi komentarji ven, se raje zamisli malo :cool:

se strinjam s FreakChiq :)
aaaaaaa kk lep je..glas ma pa najlepšii :oops: :oops:
ful dobri so :D
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

@Infinity

Saj maš lahko svoje mnenje. Gre samo za to, kak si to mnenje v prvem komentarju napisala. Če bi že prvič napisala taki komentar, kot si ga sedaj, sploh ne bi blo problema. :D
Mislim se ga zdaj tudi ni samo s prvim si mi malo na žulj stopla, kar se je menda opazlo v mojem odgovoru :)

Sicer pa jaz tudi nisem bla nikoli pretiran fan DSDSa, ampak potem se je pa na TVju pojavil ein gewisser herr Thomas Godoj (rocker, ki ga omenjaš), se je vse spremenilo. In zdaj ne morem da ne bi gledala DSDSa :P

Aaaa kandidati so vsi bolani (še vedno), vključno s Thomasom. Šit! Edina, ki je zdrava je Rania. Ja super. Je pa Thomas pri Punkt 9 končno priznal, da je zavestno izpustil in ne pozabil text .. Saj vete "I have held the hand of a devil" :D
Mislim, da je on eden izmed redkih kandidatov, ki celo razume kaj poje :P
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

Zdej sm gledala Punk12 in Linda je skorajda čist zbolela. Dveh stavkov ni mogla skp spravit brez da se ji ne bi s kašljem "zaletelo". Res upam da ne bo čist brez glasu ostala.
Ker po tanovem sem njen fan :D Sprva mi je bla ženska čist antipatična, ampak po tistem nastopu, ko je pela skladbo od Anastacie, se mi je pa čist prikupila :)

Punca ima glas :gut:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

glede na to, da sem še sama zbolela in imam tako preveč časa, sem malo brskala po internetu in si ogledala nekaj starih thomasovih posnetkov (FreakChiq, hvala za linke) in nekaj slik s castingov ter novih posnetkov. kot da ne bi šlo za istega človeka - ko se je prijavil na dsds je moral biti res na tleh, tako žalostnih učk pa že dolgo ne. zdaj mu še tisočkrat bolj privoščim, da mu uspe.
Uporabniški avatar
Nirvanaa.
Sramežljivka
Sramežljivka

jap..usi mu privoščimo da mu tokrat vendarle uspe :)
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objava Napisal/-a singing*girl23 »

no vidite punce...thomasa res morate dozvet v zivo, on je car!!pa cisto na trdnih tleh je ostal..pa takooooooooooooo fenomenalno poje...ta glas postavi dlake pokonci, ze preko tv, kaj sele v zivo...go thomas, GOOOOOOO!!!zack de bohne!!! :razz:
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

se 12 ur...... :D
Why be an angel when I can play god?!
Odgovori