On in njegov fant - J.D Murphy (nevem točno če sm prov napisala.. nekej v tem smislu)
men ga je tut škoda, ker mi je že skos ful luštn - men osebno najbol izmed vseh treh.
*edit*
Anahi ne hodi z Diegom, je bla nekej časa z njim (dve leti, med snemanjem telenovele), Anahi je samska
Anny je hodila tudi z onim k igra Santiaga v Rebelde (zaenkrat ga še ni, pride v drugi sezoni)
On in njegov fant - J.D Murphy (nevem točno če sm prov napisala.. nekej v tem smislu)
men ga je tut škoda, ker mi je že skos ful luštn - men osebno najbol izmed vseh treh.
*edit*
Anahi ne hodi z Diegom, je bla nekej časa z njim (dve leti, med snemanjem telenovele), Anahi je samska Anny je hodila tudi z onim k igra Santiaga v Rebelde (zaenkrat ga še ni, pride v drugi sezoni)
anahi ni bila 2 leti vkup z diegotom ampak samo 8 mesecev...2 leti sta skupaj bila roberta in miguel
Ja bla sta 2 let skup, pa pol sta še enkrat poskusla, pa jima baje ni šlo. Razlog nej bi pa biu, da sta preveč skupi - ker sta snemala Rebelde, pa še skupina RBD ...
Men se je dons (po tem, ko sm pogledala tist del včerej, k sta bla dva "napačna" para skup) sanjal, da sm hotla skup spravt Mio in Miguela in Roberto pa Diega Pa čist sm živčna, k kaže tele parčke, k bi "moral" bit skup, pa niso. Matr, res mi gre to na živce
anahirbd napisal/-a: Člani majo pa vsi pošlihtano pri družinah, vse matere jih spodbujajo. Edino Chris ma mal probleme zato ker je bil enkrat v zaporu pa ker ga pač nekateri obsojajo ker je gej.
Chris je gej?!? pa poročen beeed ja nikol si ne bi misnla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Ja jst isto kr mam neko sliko že čeprou k sm tle prebrala da je Chris gej, sm ga začela mal v nanizanki bolj opazovat, pa se mi zdi da se res mal k gej obnaša al se mi pa mogoče sam tko zdi
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
^^jah ne deluje glih gejevsko ampak deluje res osladen.K skoz osvaja pa kao ful punc pozna pa je ne vem kakšen hud tipček,ampak point je ker je res hud.Sploh k sm ene par njegovih novejših slikc vidla.Lepši je od obedveh unih ta drugih iz skupine rebelde.