in tvoji moralni nauki ne pomenijo nič. saj si pa ravno ti tista, ki ima mačka v stanovanju. je to "moralno"? sory, samo se mi tvoj muc smili... ga lahko posvojim?

Yazmeen napisal/-a:No ela85, men se tud ne zdi moralno, da mate psa na ketni. Tko da ne preveč moralizirat in pisat, kako se ti smiljo mački v stanovanjih, ker vrjem, da se majo pol še vseen velik lepš, kokr pa vaš pes na ketni.
ela85 napisal/-a:iz tvojega posta sem predvidevala, da ti je bolje, če je prosto spuščen. sedaj vidim, da tega ne podpiraš, ampak ti je bolje imeti psa v hiši. tudi naš majhen je v hiši, ampak samo, ko drema. drugače je pes zunaj. ampak, da pa bi ga imela večino časa noter pa ni šans.
in drugače ne gre, kot da je zunaj velik pes privezan. pa zato še nismo mučitelji živali.
jaz sem za to, da je zunaj. ti ga imaš raje v hiši. tudi prav, ampak glede tega ostanem neomajna in se mi zdi "moralno" (če smo že pri tem), da je pes zunaj; velikega imamo privezanega, majhen pa itak ne gre vstran od hiše.![]()
no, ne bom več pojasnjevala. za moje pojme imamo mi glede naših psov čist v redu urejeno. glede mačkov pa, če bi ga jaz imela, bi ziher bil zunaj. ne sprejemam dejstva, da je maček cel dan v hiši.verjamem, da je mačku od bubabibe lepo v hiši, da se z njim ukvarja, ga uči, ampak če bi vedel kakšne radosti ga čakajo zunaj...