hej,
ponovno odpiram tole temo. torej zadnje čase me malce dajejo hormončki, ampak na tak čudn način. zveza bi bla seveda fajn (izključno fantje!!), ampak manjka mi tud sex

nekako pa me v tem pogledu čedalje bolj firbca, kako bi blo bit z žensko. vrjetn sam 1x, brez obveznosti pa seveda zaželena bi bla diskretnost. lezbijka nisem ker si ne predstavljam bit v zvezi z žensko al pa zaljubit se vanjo-nisem nikol niti bliz pršla, clo pr najbolš prjalci ne

sam sva se pa neki že lubčkale parkrat pa to..probala bi več. ona že je in prav da je blo fajn. je blo pa točn tko- 1 noč, 1. in zadnjič vidla bejbo...
sicer fuuuuul nisem za avanture pa to, vrjetn tud deloma iz tega k mam v glavi vcepljen, da če maš avanturce to kao pomen, da si cheap. sam...res me zanima no

sploh zdej k je prjatlca pohvalla (aja, pa ona odpade, ker ma tipa, drgač se mi je že večkrat 'ponudla' sam mi nikol niti ni blo do tega, k mava z moje strani bolj sestrski odnos- tisti lubčki so bli v času gimnazije, k smo bli še smotani pa wannabe cool

)
a je kšna v podobni situaciji kt js? kako mislte, da bi loh uresničla to fantazijo? k sploh ne vem kje in kako začet

možno je tud seveda, da bi se sred vsega usrala pa ustavla zadevo, tko da bi res rabla eno na izzy bejbo..