En uprašanje: Jst mam seminarsko iz umetnostne zgodovine. A morm tuki tud postavt kakšno hipotezo ? Že v uvod sem kr neki napisala, ker itak nimam kej za komplicirat ker pr umetnosti je snov itak že podana in nimam res nič novega za odkrit.
buubbika napisal/-a:Mam čis vse citirano z neta pa iz diplomske, tako da moram še vse uredit itd itd
Še dobro da nisi z naše gimnazije. Profesor bi ti za to največ pet točk dal.
Zakaj bi mi dal pa 5 točk?? Itak da moram od nekof met literaturo tztz, mam pač kopirano pol sm pa s svjimi besedami še oblikovala.. Kr neka
Ni kar nekaj, ampak plagiat.
Ti mej seminarsko kakršno želiš, če boš dobila super oceno, sem vesela zate. Pravim samo, da bi na naši gimnaziji nasankala; v bistvu po pravilih povsod.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Tartuffe pa Vladimir, razpravljalni je bil Vsiljivca v hiši.. neki tazga, pr interpretativnmu pa vem d je biu en odlomk iz vladimirja, več se pa ne spomnem... pejt pogledat, mogoč je pa na RIC-u že lanska jesenska matura
prinzessin napisal/-a:HELP: letos izboljšujem slovko na maturi, pa me zanima, kater esej ste pisali za poskusno maturo? Mislim avtorja in delo?
pr interpretativnem je bil odlomek od Vladimirja iz 1. dejanja, ko Vladimir prvič pride notr v hišo, kako stanovalci gledajo na njega...potem si mogu iz odlomka ugotovit značaj vseh stanovalcev, kje se kaže nasilje, zakaj je pri mikiju ironija...primeri ironije ipd.
mene pa zanima...če bi mi lahko kdo povedla kako zgleda pisni del mature za angleščino?....
kaj se vse piše not....ker nam prof. nič ne pove v šoli....sploh še nam ni nobene pole prinesla pokazat pa nič..
mene pa zanima...če bi mi lahko kdo povedla kako zgleda pisni del mature za angleščino?....(poklicna)
kaj se vse piše not....ker nam prof. nič ne pove v šoli....sploh še nam ni nobene pole prinesla pokazat pa nič..