Lučkica napisal/-a:uf mi mamo pa še na polno... 2x še geografijo pišemo, 2x angleščino, 1xmatematko,1xfiziko,1xslovo in 1x nemščino. so nam vse za zadnje 3 tedne pršparal. vidm da maste ene res velike cilje... hvala bogu. jaz bom namreč srečna če nardim maturo z 2. poskusno sem samo fiziko pisala 3, ostalo vse med 40% in 50%. na krajinsko arhitekturo pa itak nebom sprejeta, zA vodarstvo in komunalno inženirstvo pa ni omejitve.
A ni to na gradbeni?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
am... na tem faxu imaš 3 oddelke: gradbeništvo, geodezija in vodarstvo komunalno inženirstvo. to so oddelki, smeri se pa izbirajo ja v 3 letniku. masta pa gradbeništvo in geodezija dost preveč vpisa, vodarstvo in komun. inženirstvo pa premalo (na srečo)
jz sm pa vpisala analitsko sociologijo na fdv in so razpisal 50 mest, vpisanih nas je 55.
mislte d ne bo omejitve?upam aja pa a kdo tuki že hod na ta fax?
Joooj, jst morem nrdit to maturo dobro, ker sm dala na 2. mesto neki ful neumnega (motivacija za učenje), rpedmeta k jih dobesedno sovražim . filozofijo & francoščino
jst bi se mogla zdele za esej prpravlat, pa se mi tooooolk n da k smo jih že miljon napisal; no ene 5 pa res (kr nanese ene 10 zabitih ur v prazno + da ne omenjam priprave)
A ne da? Ju3 sm pa prašana.. mam prou nek odpor do tega predmeta Sem bla tko srečna ko je reku en dan profesor da se iztekajo zadnje ure filozofije Sm ful srečna, da mam take rpedmete kejr mi ni treba delat seminarksih, k vidim kko se vsi sekirajo in delajo paniko ker so začeli prepozno s seminarskami Morjo pa oddat že v četrtek med 13. in 14. uro