Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Mene pa zanima, kaj se mi bolj splača...črna jaknca al bež? (sj vem da ne morte odločt namest mene, sam sm tko u dilemi ) :D ...Katera barva mi bo bolj prav prišla? tja nekje do oktobra bi jo lahko nosila ker je dokaj lahka... Zj je fora da ma sestra maturanca v sobot in bi mi bolj prav prišla bež...za nadaljne kombiniranje bi si mogla pa torbico kupt za zravn pa kksn pas...črna mi pa za pomlad ni lih...kaj mislte? (sm cudna ane :D )
Uporabniški avatar
Nolla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nolla »

js bi se vsekakor odločila za bež:) črna pa pomlad mi ne paše lih skupi :)
je pa odvisno tut od drugih stvari... npr od barve las... js mam črne lase, zato mam velik rajš svetle barve :)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jah če nimaš še nobene druge jaknce črne bi jst uzela črno.Če jo pa maš bi pa uzela bež.Sam mau poglej sej tud če pas pa torbico kupš,a boš mela dost stvari za barvno kombinerat z bež?Ker črna je res univerzalna.Pa še odvisn je kok cajta boš mela to jakno?Za eno sozono al za dalj?
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Kaj pa če poskusiš z belo?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js tut predlagam bež.
Dost bl primerna za pomladne/jesenske dni, za moje pojme jo lažji jo kombiniraš, pa tut mnj na "hard" je kt črna.
Bele pa js sploh ne bi (še težji kombinirat, preveč mi seka, pa bl je treba pazt skos).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Bež sm kupla :D :D :D najbol mi je! sam zj morm še en gumbk spodej prestavt bl not, k mi je mjhn siroka spodi :cool:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Prou si se odločla! :D :P
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

men se tut bež zdi bol :D pa itak jo lah kombiniraš na praktično vse barve... ;)
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

kaj pa predlagate za torbo(taksno za v solo/fax)? kakšne barve naj jo kupim?
se odlocam med belo, bez in crno.
saj vem da se zadni 2 prej umazeta, sam, da bi samo zarad tega kupila crno mi pa tud ni..
kiro je lazje kombinirat?
crno k vsem drugim barvam.. ali belo, bez?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

Če moraš samo 1 kupiti, potem se odloči za črno, ker paše povsod, je unikatna!
drugale na tvojem mestu bi pa js usaj 2 pa različne modele pa kombiniraš malo:)
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

hm, kakšne balerinke naj kupm? srebrne, zlate al črne?zadnč sm šla u šoping pa sm bla eno uro v trgovini s čevlji, ampak nism nč kupla k se nism mogla odločt :D
v nedeljo grem na birmo od sestrične, pa bom mela vrjetn bele skinny hlače, hm? kakšna ideja? :)
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Khm.. moje skromno mnenje :P

A spadaš med t.i. slaTke male? :D
* ne: črne
* da: zlata in/ali srebrna tudi lahko (sej so pač navsezadnje le del imiđa)

:lach:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

*AnNy napisal/-a:hm, kakšne balerinke naj kupm? srebrne, zlate al črne?zadnč sm šla u šoping pa sm bla eno uro v trgovini s čevlji, ampak nism nč kupla k se nism mogla odločt :D
v nedeljo grem na birmo od sestrične, pa bom mela vrjetn bele skinny hlače, hm? kakšna ideja? :)

za na bele hlače bi jst dala srebrne ali črne... samo odvisno pa zdaj od tvoje ostale garderobe kar misliš, da boš najlažje kombinirala... če si tak tip človeka da nosiš srebrno, zlato itd... pol kupi, sicer pa brezveze, da jih boš dala enkrat gor pol ti bodo pa ležale...

jst zase verjetno nebi kupila čist srebrnih balerink al pa zlatih... kaj v kombinaciji že(mam ene rjave z zlato, pa ene črne s srebrno), čist pa ne... pač mam tak stil, pa mi hitro kaj čist zlatega/ srebrnega izpade ceneno...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če boš za zihr mela bele hlače, črne balerinke definitiuno no-go ... well, saj men so te črno bele kombinacije res grozne.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

Samo res.. a so te 3 barve res edine možne?? :? Zakaj pa ne kakšnih "šarastih"?
Meni so zlate in srebrne balerinke v min. 95% totalno cenene.. + da nevem če sem videla vsega skupaj par punc, k so zgledle vredu z njimi (slaTke male so že a priori tu izključene :D)..

Odvisno kaj boš mela gor oblečeno..
Zaklenjeno