meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji.
naj se ne obnašata kot zvezde cnn-a, ker jim ne onadva, ne oddaja ne sežejo do kolen.
jullia_ napisal/-a:meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji. naj se ne obnašata kot zvezde cnn-a, ker jim ne onadva, ne oddaja ne sežejo do kolen.
Celotna oddaja je podn od podna, ustvarja se samo negativno mnenje ovsem, jasno da so ljudje potem še bolj obupani.
Oddaja za ovce, res.
Onadva sta le vrh te gore bednikov, kvazi novinarjev.
Marko Potrč mi ni všeč, predvsem mi je postal anti potem ko sem prebrala v Vikend magazinu tisto o njegovem prestopanju iz ene na drugo televizijo (Kanal A, RTV SLO in nekaj je bilo še govora o Prvi TV) pa kako so meli pogodbe podpisne pa se je on vrnil na Kanal A.
O oddaji pa mam mnenje tako-tako. Včasih je vredu, in jim dam prav, ker je situacija v Slo res že čist čudna. In res imajo kakšna vprašanja za politike in druge osebe, da jih sprovocirajo.
Lili Žagar mi je pa full luštna, edino se mi zdi da ji še manjka izkušenj.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
meni se pa oba z lili dopadeta, zdj pa bo se nov voditelj sveta..uni grega trebusak ce se ne motim..ki je tudi simpaticen..tko da..superca sam marko je res sexy, maaa noroo
jullia_ napisal/-a:meni se tudi ne dopadeta. verjetno je negativno mnenje povezano s samo oddajo, ker mi gresta na živce, ko poskušata ustvarit neko napetost pri popolnoma banalnih prispevkih in sta sposobna popolnoma nepomembno informacijo o spletkah v eni krajevni skupnosti prepotencirat na nivo afere, ki si zasluži omembo na nacionalni televiziji. naj se ne obnašata kot zvezde cnn-a, ker jim ne onadva, ne oddaja ne sežejo do kolen.
tebi bi to uspelo? jaz jima dam samo pohvale za to.
Marko pa ... oh ... on je za v vitrino. Pa še za kej drugega
Me prav zanima, kolk časa bosta še zdržala skupaj in kako bo potem Svet funkcioniral (če se npr. skregata ...). No ja, sj sta profesionalca (zanjo sicer nism zihr), bosta že kako.
Jaz sem se pa tega Potrča že mal naveličala in komi čakam, da prideGregor vodit na Svet Njega sm parkrat vidla uživo, ko je biu še novinar in je ponavad skaku okol Parlamenta in je res njami bomo vidli kak se bo odrezu kot voditelj