MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?

Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter

missy* napisal/-a:ryu10kyu sej ne sprasuje, sadni ali navaden, ampak navaden - probioticni ali ne
ryu10kyu napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:^^kšn jogurt pa daste notr? a je važno samo da je navaden, al gledaste tud kšne probiotične al kej takega?
Ananasov ali pa jagodni, da potem bolj diši...pa dobro je da je tisti ki ima še cele koščke sadja noter
Picaboo napisal/-a:Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam mormA tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
Nea napisal/-a:Picaboo napisal/-a:Amaretto napisal/-a:Eno vprašanje za punce, ki uporabljate tampon namočen v jogurt.. bo zvenelo mal butasto, sam mormA tampon samo namočte v jogurt, al ga pustite par minutk not, da vpije?
Mogoče se bo to zdelo keri butasto, sam jaz sem tampon sam mal namazala z jogurtom in se je začel pač napihovat, normalno, saj se pri menstruaciji tudi, no in pol ga sploh nisem mogla dal not, ker sem mela vse suho. Poskusla sem še drugič in tud ni šlo, ker me je ful peklo ker sem bla suha in pol sem obupala
Meni je ginekologija rekla, da lahko dam jogurt notr tudi samo s čistimi prsti. Brez tamponov.Sicer pa, to z jogurtom res kaj pomaga (nisem še poskusla)?
papaya napisal/-a:Čaw!
Jst mam pa eno tako mal smešno vprašanje..
Zanima me, kako se uporablja kremo Canesten. Se lahko maže samo okoli nožnice, ali tudi v nožnici![]()
Hvala za odgovor
Lep dan
MsN napisal/-a:Ima mogoce katera punca tukaj neprestane tezave s srbenjem tam doli? Kaj ukrene proti temu, mogoce opaza, kaj to povzroca ipd.? Srbi pa takole - par dni nic, potem par dni za ponoret, potem nic ... v glavnem iz dneva v dan drugace