5. Mottoshow - Judges Choice
Linda Teodosiu
Kelly Clarkson - Because Of You (
youtube link)
Fady Maalouf
Deutschland sucht den Superstar - We Have A Dream (
youtube link)
Rania Zeriri
Mark Ronson feat. Amy Winehouse - Valerie (
youtube link)
Thomas Godoj
Linkin Park - Shadow Of The Day (
youtube link)
Monika Ivkic
Yvonne Catterfeld - Für dich (
youtube link)
Benni Herd
Justin Timberlake - Señorita (
youtube link)
OMG, žirija očitno sovraži vse kandidate. Pa kr dve Bohlen-produkciji (Fadyjeva in Monikina pesem), ja kaj pa te. Hehe shit kaj so dali
Fadyju za pet, ne mooorjoo! Bogi, jaz prostovoljno izstopim, če mi rečejo, da bi mogla to pet. Faaak LOL hehe, pri njegovem nastopu bom mogla it na WC
Zakaj so
Lindi tako brezvezni in tužni komad dali tud ne vem. Zapela ga bo itak da vredi samo bi jo rajši spet v nekem bolj hitrem komadu vidla. Pri
Moniki pa če slučajno ne bom mogla it na WC (čisto odvisno kdaj bo ona na vrsti in kdaj Fady hehe) bom pa menda bruhala. Tega komada živega ne prenesem. In pol spet tista njena mimika *kotz*
Ne vem zakaj so dali
Raniji spet Amy Winehouse, ko pa je že pri Rehab zajebala. Jo že vidim po odru skakat celo nezainteresirano in s tako tečno faco.
Kaj bom zdaj rekla si verjetno ne niti sama ne bi nikoli mislila, da bom kdaj napisala te besede, ampak malo se celo veselim na
Bennijev nastop. Pesem mi je ql, če ga ne bo preveč strah publike oz. njihove reakcije bo spet lahko entertejnal in pri tej pesmi lahko pokaže kaki Checker je hhehe.
Last but not Least
Thomas. Če me kaj moti na tej izbiri je samo to, da pesem vrtijo na vsakih 5min po vseh radijskih postajah
(ajde, sicer obstajajo tudi boljši LP komadi, ne - recimo Bleed it out ali pa What I've Done samo ti so pomoje preveč hardcore za DSDS?). V glavnem.. do sobote bom nehala radio poslušat hehe, ker sem vseeno 1000% sure, da bo tip zapel tak, da bom spet samo gledala, aaahhh

. Ga že vidim ful dobro gor oblečenega (upam, da brez jakne!! ali dolgih rokavov!!) kak stoji na odru. Še posebej pri instrumentalnem delu v pesmi - tam okrog 2:50 in 3:30 minute

Tak, Thomas, zdaj veš kaki song maš - na vrsti je učenje texta! Upam, da ga je ata po soboti kaj skregal hehe. Malo hud je deloval.
Kdo gre ven?
My guess, Rania. Če pa ne bo tokrat izpadla pa bi blo lepo, da sama izstopi, če ji je vseskupaj že tak tečno. Tesno pa zna bit pomoje za Moniko. But than again, what the hell do i know?