Zveza in prijatelji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pernecka »

V bistvu sem mu dala konec. Danes po službi se selim.. Ker če bom še malo tu bo še bolj mučno... :cry: Ne vem..res se sprašujem če sem najin odnos za najina leta vzela preveč resno.. ??? Meni pač ko sem v zvezi ni več toliko do žuranja ker sem se pač posvetila bolj nama,najinemu odnosu in gledam na vse bolj resno. On pa še je pač malo takotrok ki gre rad ven(sej s teni nič narobe) ampak koliko vem se pari po določenem času umirijo..n pa se ne,pač mu paše nočni lajf. Sej v bistvu pač ni tako slab in ni vse slabo,ampak pač grozno me moti da se z drugimi zna zabavat bolj kot z mano.. In da pride pozno domov z izgovorom da je pil in prišel pozno ker ni imel veselja prit domov. In da gre s kolegi tak malo krat ven da pač takrat zabluzijo. Jaz razumem čisto da rabi družbo in vse...ampak ne moreš ti bit nekje celo noč in pol dneva? In da ne moreš pijači rečt ne. Jaz ga ne mislim spreminjat ker pač taki je in če ga bom hotla spremenit se boma samo kregala ker to nebo on in na koncu bo 2x bolj izbruhnil on ven.kaj naj...življenje pač mora it naprej.verjamem v to da si bom opomogla in da me 1x čaka sreča.... In kaj mi je še rekel:da če me bo kdaj videl zunaj kako se zabavam z drugim(z njim pa se nisem znala) da mi bo zameril :eek: Zdaj je še vse sveže..še nisem čisto pri sebi..ampak vseeno,bo že!
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

bravo-svaka čast,da si se postavila zase.nej tii ne bo žal,ker ti itak ni nudil sreče,ampak skrbi.enkrat sm slišala en pregovor,ko je šla žena po 11letih narazen od moža in se podala v novo živlenje z 3 malimi otroki in brez službe,.. no v glavnemso ji rekli:
NE JOKAJ SE,KER SE JE KONČALO
SMEJ SE,KER SE JE ZAČELO!!
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Prav si naredila. Tak odnos, ki ga ima on do tebe, res ni normalen.
Midva sva skupaj že 8 let pa mi kaj takega še nikoli ni naredil. Je pa res, da imava dosti skupnih prijateljev s katerimi ga skupaj žuramo. Imava tudi vsak svoje prijatelje, samo jaz redko z njimi žuram. Sva pa ponočevanja in sva včasih kakšen vikend kar doma.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

no, mislim, da si se prov odločila.
Jst pa moram pohvalt svojga cukra, da se pr svojih 26 obnaša tko, k je treba. Ma par kolegov (v bistvu so sodelavci), ki grejo na cajte skupi ven (ponavad bowlat). Ampak ta srečanja so tko na izi, ponavad ene dve urci, pa še kkšno pivce pade. Da bi se ga pa napil - pa nikol.
TKo 1x na teden gre ponavad še s tabolšim frendom na pivo , ob vikendih pa gremo skupi (še s to punco od tega frenda) na kkšno pijačko. Drgač pa hodmo skupi tut kolesart, pa na morje al pa v hribe in se ful štekamo. Včasih pa še na kakšen piknik z ostalo klapo (v bistvu so njegovi kolegi + njihove punce) in smo se tut kr zaštekal. Jst mam tut bl mal kolegic in se bl družim s puncami od njegovih kolegov in gremo tut same kdaj vn, tipi pa sami. Tko da kar fajn laufa zadeva. Se pa tut pozna starost - moj se je že znoru v najstniških in zgodnjih dvajsetih, zdej je pa pač cajt za resno zvezo in je treba pač mislt tut na najino skupno prihodnost.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

zdej se ne zapri vase,ampak se oglasi kaj na forum.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne nebom se zaprla...v bistvu sploh ne vem kaj na rečem. :roll:
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Prava tema zame,sicer zdej že nepomembna ker sva šla širom,ampak vseen. Ko me je moj kam povabu, torej v njegovo družbo nikol nisem hotla it.Na začetku sm šla ene parkrat in sm se držala ko ena limonca :( nasplošno nisem tip za velke družbe sploh pa za ljudi, ki se med sabo poznajo že od vrtca. Pa tud način zabavanja mi ni biu všeč in vem da so vsi mislili, kje za vraga je to najdu..nč noče pit, cela fina je..in mene to niti ni tolko motilo, bolj je motilo mojega. In me je skoz prosu naj grem, hotu je pridet z mano, ves je biu ponosen..js mu pa enostavno nisem mogla razložit kok mi je to bedno..ne znam se obnašat v velikih družbah, ne znam se vklopit v družbo, od zneraj se družim s 4 istimi kolegicami in v naši družbi nikol ni blo fantov. In nazadnje k sva se menla je meu ceu čustveni izliv, da kako je on mene prosu naj grem z njim, da kolk bi to njemu pomenlo,pa ko je meu kdo kšno fešto nikol nisem šla, je šu vedno sam in so ga baje neki podjebaval in da so redki fanti k si nonstop želijo puncino družbo, da VEČINA komaj čaka, da se punci ne da in gredo lahko sami. A je to obnašanje res tko napačno in ali je res večina fantov takih?Men ne pomen nč, če on ne bi hotu it z mano v mojo družbo..bi ga razumela..Mami pravi, da je to res lepo, da me je nonstop klicau s sabo od mene pa grdo, ker sm marsikdaj rekla da bom šla in sm se zadnji čas premislila..Sm se razpisala,sam ko sm vidla to temo sem bila ful vesela,da nisem edina s takim problemom.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Z nikomer od tu opisanih ni nič narobe, ljudje smo si pač različni in stvar je samo v tem, da se ne najdejo pravi ljudje;
jaz pač trdim, da je neka resna zveza možna večinoma med človekoma, ki gledata v isto smer ali pa sta se pripravljena v veliki meri prilagajati drug drugemu.
če pa pač ne gre, ne gre, sprejet je treba dejstvo, da so razlike prevelike za skupno srečo.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

Sončnica podoba čisto meni..tut mene so doma en čas napadali češ da sem nesramna zakaj ne grem zraven da me tako lepo prosi,ko pa sem povedala kako je prišel pijan,da ne zna v pravih količinah pit,da me pušča samo,ob kolkih hodi domov...pa so začeli misliti drugače.enkrat bo že spoznal in mu bo žal.kolegi so samo trenutna rešitev..če mu je hudo ga bodo tolažli?se bo na njih obrnil?Ne ne bo se.Očitno je pozabil kako je ko maš nekoga res rad,si mu zvest in predan in resen. !šele ko je punca s katero je bil čas nazaj..plesala z drugimi zunaj,se dobesedno lizala in vlačla po drugih pijana ko sta bila skupaj veni......je začel cenit zvestobo a je pozabil hitro.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

spet se oglašam... :roll: danes sem preveč pozna da bi se selila,sem si pa vse pripravila in ju3 po službi odrinem.Vidla sva se samo prej....niti komentira ne,niti se noče pogovarjat...prišel je domov ko sem urejala stvari,se stuširal,zrihtal(vmes mu je gsm zvonil 100x) in odšel.ponavadi ne gre,zadnje dni pa ga nič ni doma.rekel ni besede! sem mu rekla:ti gre zdaj fajn ne(ker sem vidla da pač zadnje dni odkar se ne razumema da ma izredo veselje hodit okol in to me prizadane namesto da bi se zadnjič pogovorila,ampak je s tem početjem povedal vse)? pa je že začel da ga izzivam in pikam in da če mislim da se bova skregala da se neboma. Rekel je da lahko ostanem kakor dolgo želim dokler si ne najdem kaj...vendar sem rekla da grem ker je tak bolje..za oba.joj kak mi je hudo...že prihaja za mano!! :cry: če so vse preživele bom morala pa še jaz
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

seveda da boš preživela.vrni se k svojim,kjer ti bojo stali ob strani in ti ne bo manjkalo ljubezni.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

kaj pa ko greš s kolegicami v kino ali pa na kavo in gre s teboj?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

sončk, kakšen piknik, izlet, karkoli takega.
Mam kar enepar sXe prijateljev, samo so večinoma totalni žurerji in jih sploh ni težko stravit ven, v kak lokal, preplesat celo noč, itd. Škoda ker tvoj fant ni tak.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

Jest sem spoznala njegove najboljše prijatelje, in tudi z njegove strani nisem vidla nobenih zadržkov do tega. Nasprotno si tudi on želi, da bi spoznal čimveč mojih prijateljev. :D To mi je full všeč, ker se zanima zame in s kom se družim v prostem času :)
Odgovori