Big Brother 2008
Smetka_ napisal/-a:Np jst osebno bi dejana podrla da bi se kar kadilo. Všeč mi je njegov način oblačenja,modre oči,prijaznost...Pa rad ma nežnostiZa ožent.
Torej bi ga zase vzela in ne bi dala Sari?
Btw...a ste opazili da bo Sara od Sebata psica

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
[quote=
[/quote]
Ful sta lušna skupi.
Se je Seba ful uživel in je ful dober do nje, prej jo je božal, pa ko jo je na wc peljal je bil ful prijazen in ji je neki pomagal držat. Tko da se Sari sigurno najbolj dobro godi. Pri umivanju bo še tud zanimivo. Mogoče pa še bo kaj.
Drugače pa je tud meni najbolj dober Dejan.
Bi kr bila njegov kužek. 

Ful sta lušna skupi.

Drugače pa je tud meni najbolj dober Dejan.

Men je Dejan mogoce vizualno vsec, karakterno pa ne - oz. niti ne spremljam tolko oddaj, kake novice kdaj preberem, mogoce za to.
Ce bi morala med njimi izbirat bi definitivno izbrala ElTyba.
Drugace pa ta naloga je obupna. Tiste, ki spremljate tuje BB, kaksne naloge majo pa kaj tam? Dvomim, da tak neumne. Ceprav se bodo lahko malo bolj zblizali, ker bodo vec skupaj.
Ce bi morala med njimi izbirat bi definitivno izbrala ElTyba.
Drugace pa ta naloga je obupna. Tiste, ki spremljate tuje BB, kaksne naloge majo pa kaj tam? Dvomim, da tak neumne. Ceprav se bodo lahko malo bolj zblizali, ker bodo vec skupaj.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- vrednagreha
- Komunikatorka
upam da gre ta tedn marko vn, k model je res too much antipatičn, len, neolikan, pa še kej bi se najdl
drgač sm vesela da je šla dada vn, čeprou tud če bi šu sandi me nebi motl, sm navijala za tjašo, da not ostane.
pa upam da gospodarji zmagajo ta tedn, da se jim nau treba takoj preselet na drugo stran
pomoje se bojo ful trudl da zmagajo.
aja kaj je blo z unim smehom v oddaji v petk? tist mi ni blo nč jasn

drgač sm vesela da je šla dada vn, čeprou tud če bi šu sandi me nebi motl, sm navijala za tjašo, da not ostane.
pa upam da gospodarji zmagajo ta tedn, da se jim nau treba takoj preselet na drugo stran

pomoje se bojo ful trudl da zmagajo.
aja kaj je blo z unim smehom v oddaji v petk? tist mi ni blo nč jasn

-
- Cosmopolitanka