Tud jaz se z fantom odpravljam v Tunizijo, a sem nad vsem že skoraj obupala, še preden greva resnično kaj rezervirat. Mogoče jaz preveč kompliciram in preveč natančno študiram, zato naj me nekdo malce pomiri

.
V glavnem najprej je bil v planu Relax, ker se mi zdi nekak najbolj "sigurna" izbira, nato pa Gulet ali Sonček. Vse lepo in prav ampak jaz bi rada malce več slišala o vaših izkušnjah s temi agencijami, saj sem mngokrat slišala (predvsem za Tunizijo), da ko pridejo dol, da jih premestijo v druge hotele (zaradi prezasedenosti itd...).
Ker sem prečekirala tudi vaše nasvete na tem forumu, sem pogledala še na tripadvisor.com. In sedaj sem zmedena še bolj kot prej. Tam so komentarji in slike od različnih hotelov, ampak nisem našla enega, kjer ne bi bilo kaj pokvarjeno, umazano, skratka "drugače" od lepe in popolne predstave v katalogih. Še Magic life hoteli, ki so se mi zdeli "oh in sploh", so se mi sedaj predstavili v dugi luči
Kakšen nasvet o Magic life izbiri?
Aja, če sem se že razpisala bi rada povedala še to, da mogoče kompliciram, sam sva se letos z fantom odločila, da če že greva dol, pol vsaj ne želiva problemov, ampak nekaj kar nama bo res ostalo v lepem spominu, bo lepo, čisto nekaj kar je vredno tistega za kar bova plačala.
No, zdaj pa se razpišite