Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst isto ne. Bi mu nekak probala lepo razložit, da če ni navajen delat, da nej vsaj odnese posodo tja, pa bodo že drugi pomili..pa da ne pušča vsega kar okoli. Sej ni obvezno, da pa mora vse delat....samo osnovno pa že!
čeprou so učeri rekli da so mu že rekli glede riganja pa prdenja, pa da nič ne pomaga :x :roll:

drugače pa jst komi čakam prvi obrok...za pasje ljubljenčke seveda :D kok se bom smejala!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ja sej po moje je to problem...a mu je kdo že kdaj reku glede pospravljanja za sabo? brezveze je samo opravljat okoli in se jezit, če pa tip lahko sploh ne ve, kaj dela narobe...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

A dj no, tok pa pomoje že vsak lahko ve, kaj je treba narest, da je treba za sabo pospravt. Pa če vsi delajo, on pa stoji zravn? A boš rekla, da on pač ne more vedit, da je treba delat? Ne vem no, če bi se to šlo za koga druzga, bi se vsi ful zgražal, on k je pa klošar, lahko pa sam stoji tm pa nč ne nardi.
Pa sej ni z Marsa, da ne bi vedu, da je treba kšno stvar za sabo pospravt. Vstrajam pr tem, da je len.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja če sm jst prou razumela Tjašo, so mu že parkrat probal lepo rečt, pa tud Naske mu je reku glede riganja pa prdenja, pa nč ne pomaga.
Pa tud Dada je zanč povedala, da mu je tud ona probala parkrat na lep način lepo povedat, pa da nč ne zaleže :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

To da ima slabe delovne navade je očitno...pa ne glede na to da pričakuje da se drugim ne smili se mi zdi kot da je to neke vrste beg da bi se soočil s situacijo v kateri je pristal.

Se mi ne zdi dečko neinteligenten...ampak predvsem len in dokler se mu to omogoča bo pač tako deloval...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*sanja* napisal/-a:A dj no, tok pa pomoje že vsak lahko ve, kaj je treba narest, da je treba za sabo pospravt. Pa če vsi delajo, on pa stoji zravn? A boš rekla, da on pač ne more vedit, da je treba delat? Ne vem no, če bi se to šlo za koga druzga, bi se vsi ful zgražal, on k je pa klošar, lahko pa sam stoji tm pa nč ne nardi.
Pa sej ni z Marsa, da ne bi vedu, da je treba kšno stvar za sabo pospravt. Vstrajam pr tem, da je len.

Ja sej je Dada zanč povedala, da on prou je LEN. Da so mu že parkrat probal use lepo povedat, ampak da je pač len in da se ga nič ne prime
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Mislm - ker ponižujoča naloga: povodci, hranjenje brez pribora in spanje v pasjih uticah?! :eek: :?
Jst bi priporočala temle urednikom BB-ja, da mal po forumih pogledajo kaj si folk misli o teh stvareh...Upam, da usaj svojga berejo (forum to)...
Kriza.
Škoda da je šla Dada vn, pa da je bla revolucija - bi blo tooook zabavno gledat Dadinega psa - Sebastjana :loldev:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Nima v sebi tistega instinkta po več...zadošča mu tisti minimum zato je tudi pristal po moje tu kjer je. Ni neki borec v srcu ali pa da bi se iz cone udobja premaknil...njegova cona udobja je za normalnega človeka dosti nizka!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ooooo da ne bi blo revolucije...a si predstavlate kok bi se Sebastjan pizdiu :eek: :eek:
Aja pa to da si dal skupi Sebastjana pa Saro...to zihr čakajo da se bosta skregala in se mu bo Sara uprla :D sam da se bo dogajalo!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Sugar_baby napisal/-a:ooooo da ne bi blo revolucije...a si predstavlate kok bi se Sebastjan pizdiu :eek: :eek:
Aja pa to da si dal skupi Sebastjana pa Saro...to zihr čakajo da se bosta skregala in se mu bo Sara uprla :D sam da se bo dogajalo!

Kaj pa če se bosta noro poseksala? Misliš da je Sebastijan res tako zelo neprivlačen za ženske...morda se mu samo upirajo in ga preizkušajo v sebi si pa želijo da bi si jih vzel? :gruebel:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

:rofl: Ja pa ja de! Tip sploh ni sexi - k sm ga vidla u tisti rožasti majčki - me je pa res do konca minilo! Bljak!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja na začetku so vsi nekaj govorili koliko je on seksi...ali jih je zmotilo ker je preveč dominanten ali pa je drugje vzrok?

Mislim da bi orenk pojstla pokala in škripala če bi se Seba in Sara spravila k delu :yau:
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

sejjj, kater tip tle v BB pa je sexi?????men nobeden!Itak ste pa napisale, ko sem napisala, da je Sara najbolj luštkana da lepota ni pomembna....
Živim življenje.....
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ryu10kyu napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:ooooo da ne bi blo revolucije...a si predstavlate kok bi se Sebastjan pizdiu :eek: :eek:

Kaj pa če se bosta noro poseksala? Misliš da je Sebastijan res tako zelo neprivlačen za ženske...morda se mu samo upirajo in ga preizkušajo v sebi si pa želijo da bi si jih vzel? :gruebel:

hahaha ne me smejat :lol:
amm drgač pa lah jst zase povem da mene Sebastjan sploh ne privlači!!! Tudi če bi mi bil po zunanjosti noro všeč, me karakter tako odbija da joj! ga niti videt ne morem!!!

Drugače pa Sara meni je simpatična in je huda za pogledat. Tud Dada mi je bila. Sam pr Dadi me je isto zmotil karakter.

Pa glede tega ker tip je hud: Dejan, Marčelo, Eltayb :P ne morš rečt da niso hudi!! :wink:

aja kako sm lahko pozabla...sexi Markota :D sam še Seba nej mu posod uno majčko z rožicami pa bo pravi jebač :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

No povejte potem katerega dečkota izmed temi v bb bi privoščile Sari? :yau:
Odgovori