Mene pa Enola na Enola Gay asociira.
Pa haha, če v googlu vtipkaš define: Enola, dobiš tole.
Drgač mi je pa Oddih všeč. Sam slogan pa tut men noče noben v glavo prletet, tko kot ime za salon ne. Jz bi pomoje kr neki z imeni lastnikov skombinirala.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Pr našem podjetniškem načrtu ni nujno,da se slogan rima z imenom firme in se tud nismo ukvarjale s tem. ¸Pr enim poslovnim načrtu sm opazla,da so namest slogana,pesem napisale,čist neki simpl.
Me mamo npr.hotel za hišne ljubljenčke pa je STUart(prve tri črke so čist naključno začetnice naših imen ), drgač se pa bol navezujejo na dejavnost pa slovenska imena so po večni. Men je tud oddih všeč,sam mogoč bi res napisala neki v smislu pesmice al pa kej podobnga.
xNinnelex napisal/-a:*ClaUdYka* ja je še kar vredu,samo nevem kaj bi naj Enola pomenla Sem misla imet ODDIH,samo kaj ko ne najdem neke rime za to oz.slogana
lahko bi sestavla ime s kakšnih začetnic al kej tazga.. Tudi meni se mi zdijo mimo frizerski salonu k jim samo dodajo lastno ime (ponavadi lih kako smešno ala jožica, marjetka, duška, nežka,..)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
[vanessa] napisal/-a:lahko bi sestavla ime s kakšnih začetnic al kej tazga.. Tudi meni se mi zdijo mimo frizerski salonu k jim samo dodajo lastno ime (ponavadi lih kako smešno ala jožica, marjetka, duška, nežka,..)
FRI ZER (ZER GUT ZA VAŠ FRIZ)
ALI PA FRIZERAJ (RAJ ZA VAŠE FRIZURE)
AI PA LASAČ
ALI PA LASOMAHER
ALI PA LAS ZA OKRAS
ALI PA BREZ FRIZURE NI KULTURE
ALI PA TOLE: BOLJE BITI LAČEN KOT SKUŠTRAN.
ALI PA: ............................. MA, ŠE BI LAHKO NAŠTEVAL
zdej odvisno, če bolj ciljaš na mlajši sloj (in bolj obvladate frizure za mlade), potem more bit neki odštekanega in zanimivega, da pritegne folk, ampak sem čist brez idej danes.
če bolj ciljaš na starejše sloje prebivalstva, pride v poštev kakšna Trajna.
maš pa še par čist nevtralnih, kot so Frizeraj (asociacije tudi na frizerski raj), tvoje ime kotiček...