Zveza in prijatelji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Midva imava pa ubistvu skupno druzbo, preko katere sva se tudi spoznala. Imava pa seveda se vsak nekaj drugih prijateljev s katerimi sva vsak zase. Jaz kako kolegico za babji cvek, on pa kaksnega sosolca/kolega za moske pogovore ob pivu :)
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

ja tudi midva imava skupne prijatelje in potem še vsak svoje s katerimi imava popolnoma ločen individualni odnos.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pernecka »

Nevem kaj naj sploh rečem....po eni strani sem res sama kriva ja ker ne grem zraven,po drugi pa sem zmedena :? res mam majn prijateljev kot on,je pa tut tak da ko spoznam koga preko neta npr kakšno kolegico ponori.nevem no.sej vem da ko grema ven da ne more bit vsa pozornost namenjena meni,ampak če nobenga ne poznam in so vse punce v parih npr po dve...in pol se umikajo.moj pa kr pozabi na mene ko vidi kake kolege ko jih dolgo ni in ga grejo skupaj pit. Sej ga razumem ampak jaz gledam na to drugaeč...če bi on šel na mojo čago in nebi nobenga poznal ga nikoli nebi pustila samega in mi je na prvem mestu prav on. Ena je napisala da nevem če je vredno zaradi tega it narazen. Je ja,ker je preveč mučno za oba. Npr 1x sma že ležala v postelji in je jamral da se mu nič ne da...pa ga ob 1h zjutraj pokliče kolega če gre na pijačo..in je v 5minutah bil zrihtan in je že leteA vam bi se zdelo to normalno??l.Meni to nikakor pasalo pa sem mu povedala. pa je rekel da mu ne pustim dihat in da on pač ma take bolj nočne kolege. In kr hodi na pijače ponoči. Dobro se zmeniš s kom ne pa da te en ponoči pokliče kot da je popoldan.V bistvu je pri nama razlika v tem da on ma same prijatelje ko so samski,uživajo študentsko živjenje in ga bluzijo mi2 pa sam edina resna s svojim stanovanjem in službo.On tut gledana stvari še bol skozi uživancijo,medtem ko sama sebi se zdim da sem peresna za svoja leta in si želim nekaj ustvarit. Jaz če se za nekaj odločim za tem stojim. Ko sem šla živet z njim in se spustla v zezo pač gledam na stvari drugače. To ne pomeni da ne smeš uživat ampak manj si lahko dovoliš-moje mnenje. On pa gleda na to drugače. Mi pa je res grozno ker si ne predstavljam naenkrat da sem sama... :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

On nori, če ti novo frendico spoznaš, hkrati pa sredi noči po pijačah leta? Kakšna neumna dvojna merila so pa to?

Zdaj, ko si malo bolje obrazložila situacijo, mi je malo več jasno. Vidva tiščita z ekstremi vsak v svojo smer. Ti resno gradiš prihodnost, on pa bluzi. Nekje na polovici se bosta morala srečat, če bosta hotela tole sfolgat.
Če bi ti malo popustila s svojo resnostjo in hkrati uspela njemu dopovedat, naj ti ne daje občutka, da si mu zadnja stvar na svetu, bi se verjetno takoj bolje razumela.

Tole kar se pa žurk tiče, ti bom pa še enkrat rekla, da poskusi najprej sama pri sebi kaj ukrenit. Ne čakat, da bodo tiste punce do tebe pristopile. Ti stopi zraven in se poskušaj vklopit. Jst v takih situacijah v bistvu čisto po resnici povem (ampak malo v smehu), da me je fant samo pustil in da rabim malo družbe. :) Pa so ponavadi vsi zelo razumevajoči in me vključijo v svoj krog.
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej ne da ga hočem očrni t ko da je vse on kriv,ampak že pogled glede vsega imava drugačen. Samo meni pač na kraj pameti nebi prišlo da bi šla na pijačo ob 1h zjutraj..ker pač mi zveza pomeni veliko in so neka marila in tega nebi naredila. Pač ko mam zvezo se obnašam primerno temu,naredim vse in vedno bom. Se mi zdi da punce hitreje odrastemo ker v njem še vidim otroka oz je otročji. Ne vem..ali pa sem sama pri skoraj 23ih letih preveč resna? Ne vem..ni mi problem bit zvesta,sanjam da si nekaj ustvarima vem da vedno ni popolno ampak vseeno... :( In da povem da mi kr dlake pokonci stojijo ko ga vidim pit..to pa zato ker je bilo tega že preveč. Enkrat sva šla k kolegu ko je bil sam doma in so meli čago...sem se zrihtala ker pol bi še naj šli ven malo plesat in sem bila vesela da greva končno ven skupaj...sma prišla k njemu..tam je bilo cca 5fantov in ena punca..ki pa je že bila itak vsa zadeta in črna okrog oči od trave...oni so se ga napili....mojemu sem pravla da ma dosti da mu bo slabo in da naj se pogleda kakšen je...pa je bil pameten. In kaj se je na koncu zgodilo? Ko smo šli od kolega naprej v diskoteko...sej so bli vsi malo nasekani ne rečem...mojpa hodit ni mogo...bla sem jezna in sem šla sama naprej domov,žalostna,objokana s pokvarjenim večerom. Sedel je v avtu in me prosil najse vrnem da ne more niti hodit, Kje pa so bli kolegi ki na njih tolko da zdaj? Če nebi bilo mene bok ve kje bi bil...! jokala sem saj sem mogla kmalu že v službo,njega pa nisem mogla spravit domov...prosla sem ga naj grema domov...grozno v glavnem in zato ne maram alkohola....! Sej so ble lepe stvari tudi ampak se mi zdi da dokler pred kolegi nebo znal pijači rečt ne oz nebo vedel kje je meja in me vabil zraven ter me puščal samo...nama nebo ratalo.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

tko ko si tuki to napisala povej še njemu.predstavi mu to kot velik in resen problem.če te ima rad te bo vzel resno, če bo v zadregi bo reku ah pa kaj še ampak bo razmislu pa čez kakšn dan spet o tem spregovoru, če pa bo jezen potem pa pač brezveze da se trudiš.povej mu da če si pomembna v njegovem življenju naj se pomeni s tabo in potrudi glede tega da žurata skupaj in glede alkohola.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mene me je vedno motlo, da nisem mela s fantom k mi je bil všeč skupne prijatelje. Ker bi mi blo rahlo neprijetno v družbi. Sm ful komunikativen človek in mi ni panike spoznavat ljudi, samo ko se zbere naenkrat 5 ljudi in se vsi med sabo poznajo že dolgo časa, te nekako ignorirajo ker padejo v debato, tko da te razumem. Glede današnje žurke pa ne.. tam bi lahko spoznala tooolkoo ljudi, pa čeprav jih ne bi nikoli več vidla. Važno, da se maš fajn. na začetku je itak malo napeto, samo ko padeš v debato je že uredu :wink:
Skupni prijetlji niso tko pomembni, samo včasih ti zapaže ga žurat s fantom. V taki situaicji se še nism znajdla, ker smo vedno meli skupne prijatelje/znance, tko da sm se mela vedno fajn. Ene sm pa tudi spoznala, nisem jih zavračala. Verjetno v teh 4ih letih (dolga doba) nisi nobenga konkretno spoznala, ker jih zavračaš.. Je pa ful ne fer od tvojega fanta, da te zvleče v neznano družbo, pols e ga pa še napije, da ja ostaneš sama :? To bi mu mogla povedat!
Si pa še vedno na boljšem ku ena moja frendica k je v eni klapi kjer noben ne mara klape od njenega fanta.. Tko da ona2 nista šla še nikoli skupi žurat, edino sama.
Jst bi se na tvojem mestu potrudla spoznat prijatelje.. Če vnaprej gledaš tko negativno na vse, boš vidla res vse črno in se ti ne bo nikoli dalo vn.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
S@sh@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a S@sh@ »

Jaz te razumem. V moji zvezi se dogajajo iste stvari in tudi jaz premišljujem, da bi zaradi tega končala zvezo.
Če boš zaradi tega pustila svojega fanta, se moraš sama odločiti, vendar dobro premisli.
Tudi moj fant ima veliko več prijateljev kot jaz. Vsi razen dveh, njega in še enga, so samski. Ko grejo ven, se ga napijejo kot krave. Nobeden nima mere. Ko grem jaz ven s svojimi kolegi, spijemo kakšno pijačko, največ toliko, da smo veseli, ne napijemo pa se ga kot krave. Nevem sicer, kolikokrat se to zgodi pri tebi, ampak pri meni je to vsak mesec najmanj 2x in take stvari resno načenjajo zvezo. Stari so okoli 25 let in mislim, da bi se pri tej starosti že mogli malo bolj zrelo obnašati. Razumem, da se ga napijejo za novo leto ali za kakšen rojstni dan, ne pa za brez veze in to tudi sredi popoldneva. Od svojega ne zahtevam, da bi biv celo noč z menoj, če greva skupaj ven, kar se sicer zgodi zelo malokrat, ampak da ga skoraj nič ne vidim, mi pa ni v redu. Velikokrat sem mu že rekla, da bi morala iti skupaj ven, ampak ne, da se ga on napije, ker to meni ni v redu. Pač kakšna pijača in potem domov. Ne pa, da je nasledni dan ves zmatran in se klicarijo s prijatelji, kako so zmatrani in koliko je bil kdo pijan. Nikoli tudi ne pove kaj so počeli, ampak zmeraj samo reče, da je bilo v redu. Pa saj ne, da bi hotela, da mi pove vse, ampak kaj bi pa že lahko povedal. Že takrat, ko mi je začel njegov prijatelj govoriti, da se moj fant ne more sprostiti, ko je skupaj z mano zunaj, me je to zmotilo, zdaj se je pa še moj fant spravil name, da naj grem kam sama ven, da ne morem biti ob petkih in sobotah samo skupaj z njim pri njemu doma, ali pa sama doma.

Že pošteno razmišlam, ali sem res čudna, ker me moti, da se nekdo skoraj vedno napije, ko gre ven.

Ali sta se že skupaj pogovorila o tem, kako bi rešila to stvar?

LP
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Jaz sicer nisem pripadnik dolgotrajnejših zvez, pa vseeno :D .
Večinoma v mojih zvezah skupnih prjatlu ni blo. Jaz imam neke levele, kak mora bit človek, da je meni ql in velika večina teh levelov ne dosega oz. ima svojevrstne levele (to so leveli za kolege, ki jih mam).
Zdj je tak nareto... On ma svoje kolege. Neki jih poznam, neki ne. Moj ded obožuje gledat druge ženske in zraven ima ubitačne komentarje (to ma že, ko sem jaz poleg, če me ni, je po mojem še bolj "odkritosrčen"). Njegovi kolegi so vsi skoro samski in itak odpuleni na vsako, ki ma 2 nogi, pa da gre mimo. Ko grejo ven, se ga ponavadi napijejo ko opice, kaj delajo in bla bla bla, to mene ne zanima.
Jaz ponavadi kaj spijem med tednom, v krogu sodelucev ali pa kakih znancev, kjer pač mamo meni všečne debate. Ker me med tednom ni doma (mam terensko delo), sem za vikende ponavadi skos doma, pa se menim s kakimi kolegi ipd.
Načeloma mene ne moti, če gre ded ven, pa se ga skoro vsaki vikend napije ko krava, moti me samo, če me pole kliče ko je pijan. Takrat bi mu lahko pa glavo zašraufala.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

midva imava nekaj skupnih prijateljev. sicer mi2 ne hodiva ven žurat, bolj hodimo skupaj na pijačke, bowling...moram priznat, da mi je včasih ful bedno z njimi, ker se pogovarjajo samo o avtih, nogometu, ... pol se pa še name spravjo in me kej zafrkavajo ker sem nažalost edina punca u družbi :cool: ampak ni panike.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

midva mava za ven ločeno družbo, grem js zlo redko z negovimi vn, sj se razumemo, sam nekak se nočem vmešavat v njegovo družbo. edin v šoli mava skupno družbo, ker sva pač sošolca, ampak men to čist odgovarja, ker morš met svojo družbo ne pa samo fanta, nikol ne veš kaj bo... pa tud tko se pomoje lahko kr kmal naveličaš... tko da ne vem zakaj te to tolk mot, pač ne hodta vn skp, če pa že gresta pa ti prpel svoje kolegice pa on svoje kolege, pa nobenmu ne bo dolgčas...
Uporabniški avatar
*dorothy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *dorothy* »

Jst ne razumem ene stvari :roll: ...mogoče je ne, ker sm kar družabna. Zakaj ti tko teži spoznat njegove prjatle?? Meni vedno ko pač mam recimo novga fanta ful pomeni, da mi predstavi svoje prjatle in da se z njimi družimo in seveda da moj fant spozna moje prjatle in prjatlce. Pač ker tko v bistvu spoznaš še drug vidik človeka. Malo se potrudi no. Sej če pa greš z njim na zabavo kjer je povabljen si itak tud ti. Sej te ne bo noben pojedu :)
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka

V bistvu se ne pogovarjava že od petka in spiva ločeno. Včera ga cel dan ni blo doma...je bil s kolegi,zvečer se je prišel samo stuširat in je okrog 22h šel na čago. Vprašajte me kdaj je prišel domov? Ob 13.45 :roll: Za mene take stvari niso normalne sorry. Mogoče sem malo zastala,ampak če si v zvezi in imaš skupno stanovanje se obnašaj temu primerno,to pa ne pomeni da moreš bit zatežen. So pa neka merila. Resno sem ramišljala da bi nardila konec,ker če do zdaj v 4ih letih nisma tega rešla še zdaj ne boma.Glede tega da mi teži če spoznam nove prijateljice pa rečem tako:po eni strani govori da samo jamram da nimam kolegic,po drugi ko pa kakšno spozna npr na kekem forumu iz mojega kraja pa se zgraža ker ga je pač strah.Naj povem da mam prijateljice,ampak on pač ne razume da so žesnke bolj zrele kot moški in da nimajo vse vedno toliko časa kot pa ga imajo njegovi kolegi s katerimi je lahko magari 24ur na dan. Moje kolegice majo vse službe,fanta,druge obveznosti...in ne moremo čepeti skos skupaj.Medtem ko onap ma same samske kolege ki so taki kao študentki in še živijo doma,torej se ne sekirajo za strho nad glavo itd. Sama tut mam pri 22redno službo z dobro plačo in to da sem šla na svoje je prineslo stroške in obveznosti. Sem se pač odločila hitro. Ampak sem resna in ko sem v zvezi sem 100%,čeprav vidim da je včasih boljše bit čist jebi veter. :evil:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jst te po eni strani čisto razumem, ker ma moj tudi par frendov brez ene same obveznosti, ki jim je glavni dosežek dneva it pod tuš, potem pa naprej pohat. In takih ljudi ne razumem in ne prenašam. Nekje je meja med uživanjem lajfa in luzerstvom.

Razlika je samo v tem, da moj tip ve, kje je meja met tem, da se občasno odklopiš in tem, da totalno zbluziš. Tvoj pa očitno ne, tak stil mu pa laufa. A službe/faksa pa nima?
Nočem ti preveč morit, ker verjamem, da ti je že brez tega dovolj bedno, ampak a ni brezveze, da se takole cel vikend sekiraš zaradi njega? Ti ga v bistvu ne rabiš, ker si popolnoma samostojna, če prav razumem. Verjamem, da ti je hudo, ampak v bistvu z njim bolj trpiš, kot bi brez njega.

Jst ti predlagam, da mu tole vse poveš. Brez olepševanja in ne pusti, da zvali krivdo nate, ker si kao ti bedna in dolgočasna. Če ne bo razumel, je pa pomoje brezveze čakat, da ga bo nekaj po glavi ruknilo, da se bo spremenil.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

pernecka jaz te čisto razumem in mislim da je prav da razmišljaš da končata,ker če živita na svojem in sta bol resna menim da bi moral spremenit svoje obnašanje. leta,ko se pije in fešta so dokler ne spoznaš partnerja-po moje.nevem zakaj se je odločil za resno živlenje,če je še vedno neresen. postavi ga pred dejstvo,je moj nasvet,povej mu da to ne spada v vajino živlenje in da ne more celo živlenje živet najstniška leta,seveda če hoče bit s tabo.jaz imam isto probleme s svojim,ampak glede alkohola sm mu na začetku rekla in se drži tega,to pravim zato,ker mi je tudi teško naredit konec,ker sm daleč od svojga kraja...ampak ko bo šlo čez mejo bom to naredila.sigurno se ti tudi sekiraš kaj bodo drugi rekli...-ne mari za druge-naredi tako,da boš ti srečna!
Odgovori