Hkrati in takoj za tem pa izzivam Jochie-ja da naj organizira koncert Biagia Antonaccija v Sloveniji

Smreka napisal/-a:Uf, ti si tole resno vzelja itak no, potrudil si se, to šteje
No zdej pa ti.
To je nekaj skupaj spacanega...ampak ok sprejmem to kot kompliment in sočutje do mene(nisi strog sodnik)

ryu10kyu napisal/-a:Smreka napisal/-a:Uf, ti si tole resno vzelja itak no, potrudil si se, to šteje
No zdej pa ti.
Resno vzel?To je nekaj skupaj spacanega...ampak ok sprejmem to kot kompliment in sočutje do mene(nisi strog sodnik)
![]()

-to je pa že druga zgodba pol...Jutr če v mestu srečam kakega policaja,majkemi da stopim do njega pa ga prosim za sliko 
Maya19 napisal/-a:Ma ja, sam a nebi blo bolj zanimivo, da nekdo ogovori nekega neznanega policaja na ulici in ga prosi za fotko? To da jaz policaja poznam, pol ni noben izziv-no če prav pomislim bi pri meni bil izziv bratrancu natvezit nekaj zakaj bi se zdaj naenkrat rada slikala z njim v uniformi-to je pa že druga zgodba pol...Jutr če v mestu srečam kakega policaja,majkemi da stopim do njega pa ga prosim za sliko
...pol bo pa mislil da ti je ful všeč, pa te osvajati začel
Ti mu boš pa rekla..sorry model me ne zanimaš...rabim za cosmo izziv sliko 
Hja kaj hočem, če pa postavljaš take izzive
! Samo tile naši policaji so nekateri tak zamorjeni, da vprašanje če bi se kateri sploh hotel slikat. Razen če mu po angleško natvezim, da sem tu na počitnicah pa si zelooo želim nek spomin na slovenske policaje oz. uniforme in če bi bil tako prijazen pa se slikal z mano. Hehe...sorry malo mi domišljija deluje