Zainteresiran ali ne?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dakota
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 24. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Dakota » 24. Sep. 2015 14:52

Najprej lep pozdrav vsem :)
Odločila sem se deliti z vami svojo zgodbo in dobiti še drug pogled na situacijo ... Preko couchsurfinga sem spoznala nekoga, pri katerem sem prenočila eno noč, ko sem imela neko obveznost v tistem mestu (cca. 600km vstran od mene) in od takrat mi ta oseba kar ne gre in ne gre iz glave. Govorimo o moškem sredi 30, ki zelo rad potuje in tudi kdaj gosti koga pri sebi doma, ima uspešno kariero, za sabo pa eno dolgo zvezo in nekaj manj dolgih. Razloga, zakaj so se končale ne poznam, saj nisem želela izpasti preveč radovedna, saj v končni fazi ni bil niti zmenek.
Kakorkoli že, od trenutka, ko sva se videla v živo, sem imela mehka kolena. Ne spomnim se, kdaj se mi je to zgodilo nazadnje. Sprva me je pritegnil na videz, saj ima res posebne oči in to je tisto, kar pri moškem vedno opazim najprej, skozi najino druženje pa me je pritegnil predvsem njegov karakter in to kako sva si podobna, kako zelo podobno razmišljava in kako sva si dopolnjevala stavke.

No, ta (imenujmo ga moj prijatelj) je oddajal res pozitivne vibracije, ujela se sva in že ko sva si prvič segla v roko, sem začutila, da je med nama preskočila neka iskrica, ali pa dajmo rečt kar neka posebna energija, ker te iskrice so že malo obrabljena fraza :) . Vedela sem, da ni nek manijak, saj ima na strani pozitiven feedback od prejšnjih gostov/ljudi, s katerimi je kam skupaj potoval, nisem pa vedela, ali je bolj "babjek" sorte ali ne. No, izkazalo se je za tadrugo, saj ni poskušal nič pri meni, čeprav sva se cel večer, ko me je po službi peljal na ogled mesta, večerjo in nekaj pirov, precej zbližala skozi pogovor. Proti koncu, ko sva bila z izborom tem že manj previdna, me je vprašal kako dolgo sva bila skupaj z zadnjim fantom in on je potem, ko je izvedel vzrok konca te zveze, rekel, da sam vsekakor ne prenese ljudi, ki ne zaupajo partnerju in da je sam imel podobno izkušnjo. Nekako sva prišla do stopnje, kjer sva se strinjala o tem kakšna zveza bi naj bila zdrava zveza in se mi je zazdelo (mogoče to res obstaja samo v moji glavi :rolleyes: ), da tega ne bi povedal, če mu ne bi bila všeč. Spraševal me je tudi o moji družini, kaj delajo starši, oba imava željo potovati v isto državo z istim razlogom, oba imava ljubezen do konjev (in nobeden ni imel tega napisano v profilu, da bi vedela ta podatek drug za drugega že prej), skratka v 7 urah sem imela priložnost spoznavati človeka, s katerim se mi je že v teh par urah zdelo da imam več skupnega kot z vsemi tremi bivšimi skupaj. Zame si je vzel čas do cca pol 2h zjutraj, čeprav je zjutraj ob 7. uri že moral vstati in iti v službo. Vztrajal je pri tem, da me pelje v lokale, kamor rad zahaja sam, mi pokaže predel kjer je stanoval v študentskih letih ipd. ter večino stroškov tisti večer nosil sam, čeprav sem na koncu vztrajala in zadnji dve rundi ter del taxija do doma plačala sama, saj mi je sam že itak ponudil kavč za prespat.
Skratka, dobila sem občutek, da se je res potrudil in mi polepšal obisk tega mesta, za kar sem se mu večkrat zahvalila, sam pa mi je tekom noči rekel, da mu moram sporočiti kakšen je bil odgovor glede službe (tja sem namreč hodila dan prej na razgovor za neko delo).
Imela sva tudi situacijo, ko sva sedela zunaj v lokalu in je k nama pristopil starejši gospod ter nama rekel, da ne more mimo ne da bi nama povedal kako lep par izgledava in da naj me nikoli ne izpusti iz rok, ker jih tisoče čaka name v vrsti. Stari je sicer pretiraval :D a na kar sem bila ves ta čas pozorna sama, je bilo to, kako je odreagiral on in on ni rekel nič o tem, da nisva par. Samo nerodno mu je postalo in se je nasmehnil, potem sva pa spila tisto pivo in je predlagal, da greva kam dalje, v primeru, da mi je bil ta stari gospod (malo opit sicer) nadležen. No, tako sva se preselila na drug konec mesta v še en njemu ljubi lokal in do konca večera nama kar ni zmanjkalo tem ...

Drug dan se več nisva videla, saj sem morala odriniti na pot proti domu že v času ko je on še delal in sem mu poslala sms, da ga je bilo zelo lepo spoznati in da je bil večer zabaven ter se mu še enkrat zahvalila za vse in mu napisala, da če bo kaj v Sloveniji, naj prej javi. Odpisal mi je, da se je tudi sam imel zelo fajn in da naj varno potujem domov ter da sem pri njemu vedno dobrodošla. Tu se je najina komunikacija zaključila, drug dan sem dobila le še avtomatski mail od spletne strani (couchsurfing) da se spodobi pustiti reference letter na njegovem profilu in sem seveda pustila pozitiven odziv in na kratko napisala zakaj. On se več od takrat (en teden je od tega) ni javil, jaz pa tudi ne, čeprav sem že izvedela odgovor glede dela. Nekako se nočem preveč vsiljevati, saj ne vem, ali je bil res samo gostoljuben ali pa je med nama bilo prisotne nekaj pristne simpatije in ujemanja. Naj omenim, da je v svojem profilu takoj dodal nekaj novih slik, čeprav prej kar nekaj časa ni urejal svojega profila na tej strani (ker sem na njegov profil naletela že nekaj časa nazaj in je imel samo tri stare slike), piše pa tudi, da je na portalu prisoten tam na dve uri, celo ponoči okoli 1. ure zjutraj je bil online. Opazila sem, da se mu je rating sprejemanja gostov zmanjšal, kar pomeni, da je nekaj prošenj potencialnih gostov zavrnil. Ne vem ali čaka, da mu kaj napišem ali so razlogi za njegovo pogosto obiskovanje portala drugačni. :D Vsekakor zaseda velik del mojih misli in si ga ne morem izbiti iz glave. Kaj pa pravite drugi na opisano? Ali je bila simpatija tudi iz njegove strani ali naj ga pozabim? Je kdo že couchsurfal in ima izkušnje s tem, da kaj več pove o tem? V zveze na daljavo ne verjamem, a tako daleč spet nisva, poleg tega mislim, da kjer imata dva interes in vsaj eden pogum, da napiše/naredi kaj odločilnega, vse pade na svoje mesto. Le da je včasih tako težko vedeti, ali se nekaj dogaja samo v tvoji glavi, ali pa obstaja tudi v realnosti ... :?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 24. Sep. 2015 19:59

Po mojem mnenju absolutno ni zainteresiran, nič ne kaže na to, da bi bil.

Ljudje, ki gostijo popotnike tako kot on, so praviloma gostoljubni, družabni, prijazni, čvekavi ... mislim, da mu je bil večer prijeten, ampak da mu je prijeten tudi z vsemi drugimi ljudmi, ki jih gosti in da zato - bog pomagaj - to tudi počne.

Hkrati pa: kako je možno, da si dovolj stara, da imaš službene obveznosti, nisi pa dovolj zrela, da bi po srečanju, ki je tako pretreslo napisala človeku, da te je presunil (ker tako se bere) in da te zanima ali je bila reč enostranska ali pa si morda želi, da bi ohranila stike/se še srečala/poskusila razvit odnos ali karkoli že?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Sep. 2015 20:19

Ja bog pomagaj, en čas me ni na forumu pa že neka nova članica aktivno sodeluje v sleherni temi kot da je požrla vso pamet tega sveta. Ali je zainteresiran ne more vedeti noben od nas. Je pa res, da te vsak ravno ne pogosti in se ukvarja s tabo ko ima zjutraj službene obveznosti in ti tudi ne reče da si vedno dobrodošel pri njemu. Itak si pa vsak lahko zdaj te besede in prijaznost tolmači drugače. On si morda njeno obnašanje tudi razlaga po svoje, češ da ga ni nazaj vprašala o zvezi in torej nima interesa zanj.
Tole s službenimi obveznostmi in zrelostjo pa ... no comment. Ne vidim nobene korelacije tukaj, da bi lahko špilali dr. Phila.
Moj nasvet je, da mu javi za delo kot ti je rekel, da mu naj javiš, pa boš videla če se bo pogovor nadaljeval. Če bo bolj kratke narave in z vljudnostno frazo se vidimo še kdaj, pa itak veš, da nima nekega interesa, razen če nima jajc rečt ženski glej všeč mi si, bi bilo možno spet kakšno srečanje v bližnji prihodnosti ... Ker ja, dejansko sem v življenju naletela na good-looking in uspešne tipe, ki niso delali prvih korakih, ker jim bodisi ni bilo treba zaradi velikega povpraševanja po njih, bodisi niso upali in so pač vedno ženske opravile prvi del namesto njih. Ampak dobro no, ni se na to za zanašat. Saj kolikor pišeš ne deluješ tako neumno kot te je označila MarijaNana, tako da ti ne bo hudega. ;D
Dakota
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 24. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Dakota » 26. Sep. 2015 17:17

Sem prišla spet pogledat na forum, a ni bilo ravno nekaj odziva ... Pa hvala vseeno za mnenja. No, midva sva zdaj že odkar sem mu takrat napisala kaj so mi javili za delo, skos v kontaktu in se kmalu spet vidiva, saj me je povabil in naredil plan za znamenitosti, ki si jih zadnjič nisem imela časa pogledati in za večerjo ... Je vsekakor pokazal navdušenje ko sem se mu javila. Bomo videli, povabil me verjetno ne bi kar tako in naredil načrtov kaj bova počela. :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 736
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 26. Sep. 2015 17:26

Meni deluje, da je zainteresiran. Tega ti pač noben tu na forumu ne more zatrdit 100%, ampak občutek sem dobila, da ti je namenil več pozornosti kot bi bilo v takem primeru pričakovano. Seveda je pa zdaj na tebi, da narediš korak naprej in ga kontaktiraš.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3322
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Sep. 2015 18:30

Saj ga je že kontaktirala. :D Ravno en post pred tabo je napisala, da se že dogovarjata za novo srečanje, ker jo je povabil.

Dakota, uživajta in mogoče se pa kaj lepega razvije iz tega ... :razz: :gut:
Caramella
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 12. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Caramella » 12. Okt. 2015 19:39

Bos že izvedela, za kaj je zainteresiran. Domišlija lahko dela po svoje in lahko bi bil prijazen homič, ki tu in tam gre s kakšno deklino na drink, da ne izpade sumljiv, morda je serijski Jack Razparač, ki te bo nakoliil v kakšni skriti luknji, lahko pa, da je to začetek lepe romance, ki se bo končala z dvema otrokoma, kreditom za večje stanovanje, tečno tašco in popoldanskim delom. Očitno pa ga ni zadelo na polno in se zadeve pri njem odvijajo boj na počasi. Upam, da ni tip, kot smo jih poznali in poimenovali: Tip 57. To so tipi, ki imajo 57 for in ko jih izkoristijo, nimajo kaj novega ali zanimivega za povedat. Teh 57 for prodajo najprej eni, potem drugi in nato tretji. Za par dni so super zanimivi, prilagodljivi, dobro poznajo tehnike prilizovanja. Ti kar veselo naprej in če si nam že podkurila z začetkom, bodi tako prijazna in nam zaupaj še nadaljevanke.
Dakota
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 24. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Dakota » 14. Okt. 2015 14:01

Ne bom šla v detajle, ker ne rabim, lahko pa povem samo, da se stvar razvija in se kmalu spet vidiva, že tretjič v manj kot mesecu dni odkar sva se prvič videla ... Zaenkrat je lepo. Če se začne lepo, še ne pomeni, da ne more biti realno ali resno, ali pač? Potem takem se nobena zveza ne bi obdržala, če je nemogoče da je nekdo vsaj dokaj dober približek temu kot kakršen je izpadel na začetku. :wink:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4258
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Okt. 2015 21:49

Lepo slisat :top: :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3232
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Okt. 2015 18:55

Ne vem zakaj je tak strah ljudi probat. Saj razumem zavrnitev je boleča¸in tud jaz se je bojim, samo ne vem... če ne probaš ne boš nikoli vedel/a. Jaz se pri puncah, ki so mi res všeč in se mi zdi da se že začenjava zbliževati, zagotovo ne bi več samo ugibal ali ja ali ne, ampak bi jo probal poljubit in če me zavrne, vsaj vem kje sem. Punce bi pa tud mogle več to delat ne pa neke teorije v glavi ustvarjat. Začni bit intimna pa boš že vedela, če si mu všeč, ko bo nazaj intimen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Mataio_1
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 180
Na forumu od: 8. 10. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio_1 » 16. Okt. 2015 13:42

Dioniz, vse lepo in prav, toda predpogoj je da ima človek dovolj samozavesti, da ga morebitna zavrnitev ne zatolče.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 736
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 16. Okt. 2015 17:42

Dakota napisal/-a:Ne bom šla v detajle, ker ne rabim, lahko pa povem samo, da se stvar razvija in se kmalu spet vidiva, že tretjič v manj kot mesecu dni odkar sva se prvič videla ... Zaenkrat je lepo. Če se začne lepo, še ne pomeni, da ne more biti realno ali resno, ali pač? Potem takem se nobena zveza ne bi obdržala, če je nemogoče da je nekdo vsaj dokaj dober približek temu kot kakršen je izpadel na začetku. :wink:


Super :top:
BlackFlash
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 26. 11. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackFlash » 12. Jan. 2018 11:18

Jaz pa imam podoben problem in bom kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme.

Kakšno leto nazaj sem se spoprijateljil s prijetno punco. Ker sva na različnih koncih, se lahko vidiva le čez vikende, sva pa ves čas v stiku ali preko sms-ov ali preko fb. Nekajkrat sva bila tudi na pijači - ampak res kot prijatelja.

Ne spomnem se točno kako se je začelo, ampak mislim da sva se en večer pogovarjala in me je ful podrobno spraševala kaj sem počel čez dan in kaj bom počel čez vikend, na koncu pa mi zaželi "nočko". To se mi je zdelo srčkano, zato sem tudi jaz spremenil način komunikacije in ji napisal naj lepo pančka in bi jo rad kmalu videl. Od takrat sva bolj na tem nivoju.

Novega leta nisva čakala skupaj, ker je ona že prej imela načrte s prijateljicami in jih ni hotela pustiti na cedilu. Se je pa prva spomnila in mi voščila, zraven pripisala srčka. Jaz sem ji odpisal in ji napisal, da je naslednjič ne spustim brez lupčka:
Slika

Od takrat naprej se redno slišiva. Če ji kakšen dan ničesar ne napišem, se ona spomne name in piše meni. Vse se dogaja tako hitro, da ji v živo še nisem uspel povedati kako jo imam rad, kaj šele da bi jo poljubil... čakam da pride ta vikend, da ji še v živo povem (čeprav ji je najbrš že vse jasno), vendar ga še nisem dočakal. Že par vikendov sva srečanje preložila, ker je nekaj prišlo vmes z njene strani.

Rad bi se pogovoril z njo, da vidim pri čem sem, saj sem se za njo pripravljen tudi preseliti v njen kraj, da se bova večkrat videla... ampak kot pravim, najprej se moram z njo pogovoriti, te priložnosti pa ni in ni. Sprašujem se, ali sem naredil kaj narobe in se me izogiba (išče izgovore) ali res tako težko najde čas???

Kaj pravite... je zainteresirana za kaj več ali me vidi kot res dobrega prijatelja? Jaz namreč že težko čakam, da jo vidim...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5091
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jan. 2018 12:03

Joj bog kolk enga cukra, ja po moje je zainteresirana, tko da kar vztraji
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
BlackFlash
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 26. 11. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackFlash » 14. Jan. 2018 18:52

hayley napisal/-a:Joj bog kolk enga cukra, ja po moje je zainteresirana, tko da kar vztraji


Hvala. Tudi meni se je zdelo, da punca nekaj čuti... če bi jo motil način komunikacije, bi prekinila stik. Srčki in nočkoti pa mi dajo mislite, da želi nekaj več.

Kljub temu pa mi ne gre v glavo, da po vseh novoletnih praznikih in v dveh vikendih nima niti eno uro časa oz. je vedno z nekom zmenjena (prijatelji, sosedi, sodelavci itd.). Bomo videli kaj bo prinesel naslednji vikend.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov