Moj bivši je imel v primerjavi z zdajšnjim zelo konkretnega. Tako po dolžini, kot debelosti. Ker pa je bil moj prvi in sem lulčka pred njim v živo videla le pri svojem očetu že pred davnimi časi, nisem imela nobenega občutka, kako obdarjen je. In o tem nikoli nisem razmišljala, ker se v tistem času z nikomer nisem o tem pogovarjala. No, mogoče sva s sestro pokomentirali zadovoljstvo s svojimi tipi/tiči, da bi se pa kaj bolj konkretno spuščala v samo merjenje in ugotavljanje njegovih centimetrov, mi pa še na misel ni prišlo. Dokler ni prišel ON..
Ko sva se prvič dolčkala, sem bila najprej presenečena in sem se spraševala, ali bo to še kaj zraslo, na koncu celo razočarana. Pa je stekel pogovor s sodelavko, kateri sem potožila, da ima majhnega. Seveda ima punca malo več izkušenj z moškimi penisi, kot jih imam sama in me je takoj potolažila, da pretiravam. Da verjetno problem sploh ni v velikosti, ampak v čem drugem. Da s tako veličino lahko prakticiraš nešteto položajev. Da je bilo to itak prvič, verjetno sva bila oba še malo nervozna in da bo že naslednjič bolje. Itd. Pa sem začela razmišljat o sexu z bivšim. In prišla do ugotovitve, da sva večinoma sexala tako, da sem sedela na njem. Le v tem položaju mi je namreč prišlo. Kašnih doggyjev je bilo bolj malo, čeprav se ne spomnim, da bi bila vzrok bolečina.. Nasploh sva bila bolj trda, kot ne. Samo, da se mi to ni nikoli zdelo. Bila sem prepričana, da je najin sex odličen.
Skratka, lahko samo rečem, da sva z zdajšnjim prebrodila začetno obdobje z nekaj več potrpežljivosti in truda, ker je imel sam pred mano kar veliko spolnih prijateljic, s katerimi je pač sexal tako, kakor je le njemu pasalo. Ko pa sem ga naučila

in poučila o stvareh, ki me odbijajo in o stvareh, ki me blazno vzburjajo, se je moj dragi postopoma prelevil v sex bombo in tudi jaz sem se. Še pomislim ne na to, da bi me njegov prijatelj lahko pustil na cedilu. Z njim dosegam vrhunce v različnih položajih, sex je postal moja najljubša sprostitev - tako raznolik in strasten.
Zdi se mi, da sem z mojimi, sicer skromnimi izkušnjami z ocenjevanjem dolžine, širine, globine, višine itd., dokazala sebi in tudi drugim, da se je čisto odveč ukvarjati s temi podatki. Seveda obstajajo ekstremi, katere se omenja ravno zaradi odstopanja od povprečja. Na splošno pa prijateljčki naših moških odlično igrajo svoje vloge, ne glede na mere. Tako, kot naše (pre)majhne ali (pre)velike prsi.

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!