Kako postanete privlačni za žensko?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tzaros »

lorelaj napisal/-a:
Horus napisal/-a:To bi dejansko punce morale izboljsat. Kar nekaj, kar jih poznam, se prevec znasa na to, da bodo dovolj zanimive zarad dekolteja :P

To je tvoj problem, če same take (s)poznaš. Mogoče pa sploh nočejo biti zanimive, ker jih ti ne zanimaš in se zato trudijo biti zanimive za tiste moške, ki jih privlačijo.
Na sploh se mi zdi pa ta tema smešna. Ali si zanimiv neki osebi ali pa nisi. Itak nikoli ne boš zanimiv vsem, zakaj bi se torej trudil? Jasno, da osebi, ki ti je všeč nameniš nekaj pozornosti in mogoče kaj poveš, da ne umre od dolgčasa, ampak zakaj bi zaradi nekoga drugega spreminjal sebe? Nekomu boš gotovo enkrat zanimiv, tak kot si. Razni nasveti v stilu delaj se močnega, ne postni njen prijatlelj, pazi kaj govoriš in kako se ji smehljaš, so mi bili že od vedno neumni. Prisežem, da mi je veliko bolj seksi nek geek, ki zmedeno bablja o fiziki, kot pa nek kvazi mačo z izdelanim pristopom. Pri takih me šele mine veselje do nasprotnega spola. :D :lol:

To je tvoje mnenje, ki ga vsekakor ne gre posploševati. Pri tej temi gre za to, da se pove kaj o praktičnih izkušnjah tipov, ki so izboljšali svoj pristop pri ženskah, ki so jim bili zanimivi. Kako so (ste) torej postali še bolj zanimivi ženskam, ki so se že itak napalile nanje (na vas). Za to gre pri tej temi. Pričakujem torej izkušnje in mnenja v tej smeri in tem stilu. Tako bomo vsi dobili nekaj koristnega od te teme. Hvala. :)
UŽIVAJTE ŽIVLJENJE, KI VSAK DAN PRINAŠA NOVE ČUDEŽE!
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

lorelaj napisal/-a:
Horus napisal/-a:To bi dejansko punce morale izboljsat. Kar nekaj, kar jih poznam, se prevec znasa na to, da bodo dovolj zanimive zarad dekolteja :P

To je tvoj problem, če same take (s)poznaš. Mogoče pa sploh nočejo biti zanimive, ker jih ti ne zanimaš in se zato trudijo biti zanimive za tiste moške, ki jih privlačijo.
Na sploh se mi zdi pa ta tema smešna. Ali si zanimiv neki osebi ali pa nisi. Itak nikoli ne boš zanimiv vsem, zakaj bi se torej trudil? Jasno, da osebi, ki ti je všeč nameniš nekaj pozornosti in mogoče kaj poveš, da ne umre od dolgčasa, ampak zakaj bi zaradi nekoga drugega spreminjal sebe? Nekomu boš gotovo enkrat zanimiv, tak kot si. Razni nasveti v stilu delaj se močnega, ne postni njen prijatlelj, pazi kaj govoriš in kako se ji smehljaš, so mi bili že od vedno neumni. Prisežem, da mi je veliko bolj seksi nek geek, ki zmedeno bablja o fiziki, kot pa nek kvazi mačo z izdelanim pristopom. Pri takih me šele mine veselje do nasprotnega spola. :D :lol:

Tisti del - "nekomu boš gotovo enkrat zanimiv, tak kot si" - lahko (da ne kak površnež spustil te zelo pomembne besede) vodi v ležernost in lenobo.

Dejavniki razvoja osebnosti pri človeku so:
- dednost
- okolje
- samodejavnost

Ti se sprašuješ, zakaj bi sebe spreminjal zaradi nekoga drugega. Torej si odpisala samodejavnost... Nekdo, ki bi ob tebi želel nekaj na sebi spremeniti zaradi tebe, je nujno pezdetek, če sem te prav razbral. Nisi pa upoštevala primerov, ko se nekdo spreminja za druge po svoji želji in vzgaja v sebi tako novo osebnost, ki se njemu dopade! ZAVESTNO. Pač, ker je preračunal, da mu bi neka prilagoditev/sprememba/novost na sebi prav prišla. Ti bi raje ob sebi človeka, ki se vzgaja zgolj "po vetru", nič načrtno, nič discipline... vse mora usoda na krožniku prinesti, nič ne sme človek sam krojiti svoje usode - hočeš, da človeka ob tebi definira splet okoliščin iz okolja. Malo posplošujem. Saj ni tako hudo pri tebi, upam da.

Mnogi ljudje se bojijo, da bodo ob spreminjajnju izgubili sebe. Jaz pa sem prepričan, da so ti ljudje sebe že davno izgubili. Svoj jaz identificirajo z vlogo, katero igrajo v življenju. Svoj jaz zamenjajo z neko vrstjo humorja, ki ga premojejo. Svoj jaz dobesedno definirajo z nekimi lastnostmi in se na njih tako hudičevo navežejo, da od njih težko namenoma zavestno odstopijo.

Samodejaven človek se bo spreminjal, dozoreval, dograjeval zaradi:
- lastnih želja
- tujih želja

Katere se bolj splača upoštevati, to je pa že kvantna teorija in ni prostora tu in resnično tudi sam Boris ne ve, kaj bi bilo bolje. Jaz furam neko mešanico, bi rekel.

Razni nasveti v stilu "delaj se močnega", "ne postani njen prijatlelj", "pazi kaj govoriš in kako se ji smehljaš", so pa, kot tebi, tudi meni nepotrebni. Potrebni so malo drugačne klase - "bodi močen", "bodi dober retorik", "smej se iz srca in da se boš sploh lahko, razvij svoje srce".
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Boris, odličen komentar, vendar je še manevrski prostor za druge. Kar z besedo na dan. Vaše izkušnje, komentarji bodo gotovo zanimivi in koristni. Poskrbite, da bo ta tema izkoristila svoj potencial. :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Boris napisal/-a:Nisi pa upoštevala primerov, ko se nekdo spreminja za druge po svoji želji in vzgaja v sebi tako novo osebnost, ki se njemu dopade! ZAVESTNO. Pač, ker je preračunal, da mu bi neka prilagoditev/sprememba/novost na sebi prav prišla. Ti bi raje ob sebi človeka, ki se vzgaja zgolj "po vetru", nič načrtno, nič discipline... vse mora usoda na krožniku prinesti, nič ne sme človek sam krojiti svoje usode - hočeš, da človeka ob tebi definira splet okoliščin iz okolja.

No, no no... :D :lol: Napisala sem točno tako, kot sem mislila. Torej, da se je brezveze spreminjati SAMO zaradi drugih ljudi. Še več, še celo primer sem navedla, ki si ga celo ti povzel, kjer sem napisala, da se mi zdi butasto, ko moški začnejo gledati kaj bodo rekli, kako morajo ostati močni in ne njeni prijatelji. To da ne upoštevam primerov, ko se človek želi spremeniti za sebe, pa si dodal ti. Če si nekdo res želi pri sebi spremeniti neko določeno lastnost, naj to stori izključno samo zaradi sebe in svojega počutja, ne pa zato, da bi ga nek posameznik sprejemal. Če se človek spreminja zaradi nekoga drugega in ne zaradi njegove osebne želje, potem itak njegove "prave" lastnosti hitro udarijo ven.
Če povzamem, če se človek želi spremeniti za sebe-super stvar, če se spremnija zaradi ženske (nasprotnega spola)-neumna stvar.

Tzaros, seveda da gre za moje mnenje, saj nikjer nisem nič posploševala. Prav tako svoja mnenja pišejo tudi ostali, verjemi,da noben "pecarski" pristop ni univerzalen in ravno v tem je čar. :D
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Jasno, lorelaj. Vsak človek po svoje dojema resničnost. Različna dojemanja sveta in ljudi okrog nas so dragocena, če se zavedamo njihovega bogastva. Ljudje se tega velikokrat premalo zavedamo, zato se prepiramo, namesto da bi nas ta različnost bogatila. Jaz osebno cenim vsa iskrena osebna mnenja enako.

Ko sem rekel, da gre za tvoje mnenje, sem povedal samo ugotovitev, ki si jo ti potrdila: da nobenega mnenja (ne mojega ne tvojega ne njenega ali njegovega) ne gre posploševati. Samo na to sem hotel opozoriti s prvim stavkom v mojem predprejšnjem postu – če si ga morda razumela drugače, je bil to pač rezultat tvojega dojemanja sveta.

Še enkrat: to ni bil osebni napad nate, čeprav si ga glede na povedano tako doživela, ampak zgolj navedba ugotovitve, da je mnenje vsakogar izmed nas o temah na forumu samo mnenje. V nadaljevanju posta pa sem hotel povedati, naj se držimo teme, ker sem imel občutek, da si v svojem postu nekoliko zašla.

Poudarjam: pri tej temi nam gre za to, da se pove kaj o izboljšanem moškem pristopu do žensk, ki smo jim že itak simpatični! :wink:
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AniMaLisTik »

Boris napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Tisti del - "nekomu boš gotovo enkrat zanimiv, tak kot si" - lahko (da ne kak površnež spustil te zelo pomembne besede) vodi v ležernost in lenobo.

Dejavniki razvoja osebnosti pri človeku so:
- dednost
- okolje
- samodejavnost

Ti se sprašuješ, zakaj bi sebe spreminjal zaradi nekoga drugega. Torej si odpisala samodejavnost... Nekdo, ki bi ob tebi želel nekaj na sebi spremeniti zaradi tebe, je nujno pezdetek, če sem te prav razbral. Nisi pa upoštevala primerov, ko se nekdo spreminja za druge po svoji želji in vzgaja v sebi tako novo osebnost, ki se njemu dopade! ZAVESTNO. Pač, ker je preračunal, da mu bi neka prilagoditev/sprememba/novost na sebi prav prišla. Ti bi raje ob sebi človeka, ki se vzgaja zgolj "po vetru", nič načrtno, nič discipline... vse mora usoda na krožniku prinesti, nič ne sme človek sam krojiti svoje usode - hočeš, da človeka ob tebi definira splet okoliščin iz okolja. Malo posplošujem. Saj ni tako hudo pri tebi, upam da.

Mnogi ljudje se bojijo, da bodo ob spreminjajnju izgubili sebe. Jaz pa sem prepričan, da so ti ljudje sebe že davno izgubili. Svoj jaz identificirajo z vlogo, katero igrajo v življenju. Svoj jaz zamenjajo z neko vrstjo humorja, ki ga premojejo. Svoj jaz dobesedno definirajo z nekimi lastnostmi in se na njih tako hudičevo navežejo, da od njih težko namenoma zavestno odstopijo.

Samodejaven človek se bo spreminjal, dozoreval, dograjeval zaradi:
- lastnih želja
- tujih želja

Katere se bolj splača upoštevati, to je pa že kvantna teorija in ni prostora tu in resnično tudi sam Boris ne ve, kaj bi bilo bolje. Jaz furam neko mešanico, bi rekel.

Razni nasveti v stilu "delaj se močnega", "ne postani njen prijatlelj", "pazi kaj govoriš in kako se ji smehljaš", so pa, kot tebi, tudi meni nepotrebni. Potrebni so malo drugačne klase - "bodi močen", "bodi dober retorik", "smej se iz srca in da se boš sploh lahko, razvij svoje srce".

Večinoma dober post ampak mal preveč posplošuješ da se bi naj spreminjal zaradi tujih želja , velja pripomnit da to najverjetneje misliš bolj slabe lastnosti ki so res slabe izboljševat , ker nekaj na sebi spreminjat kar tebi ni vredu in te ne osrečuje je bedarija , noben se ne bi smel spreminjat ali delat nekaj za nekoga drugega če to njemu ni kul ali ga ne veseli , dosti primerov je takih ko nekdo nekaj z veseljem opravlja recimo kak hobi pa to njegovemu oz. njenemu partnerju ni všeč in potem on to kar ga veseli neha delat zato ker drugemu to ne paše, ali pa oblači stil kateri mu ni všeč zaradi partnerja etc... Ne oporekam temu da najverjetneje nisi mislil tako ampak samo hočem razjasnit da si nebojo nekateri narobe predstavljali to..
____AniMaLisTik____
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Tzaros napisal/-a:Še enkrat: to ni bil osebni napad nate, čeprav si ga glede na povedano tako doživela, ampak zgolj navedba ugotovitve, da je mnenje vsakogar izmed nas o temah na forumu samo mnenje.

Ah kakšen napad neki. :D Samo hotela sem pojasnit kaj mislim, nisem pa nikakor dojela tvojega odgovora kot napad. Nazaj na temo torej. :)
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

V zgornjih komentarjih sem posploševal zato, da bi dal protiutež tistim, ki so posploševali v drugo skrajnost. Želje drugih (spremeni se zaradi xxx, yyy) in svoje želje (spremenil(a) bi se rad(a) zaradi sebe in zaradi drugih, da dosežem www, zzz) je dobro kompenzirati, pa ven potegniti "optimum". Če si s srcem pri stvari, bo itak vsaka sprememba tebe same(ga) izhajala tudi iz tvoje želje po tej spremembi.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kaj pa če si preveč kul in hud in si toliko v redu, da se sprašuješ, če je kje taka ženska, ki bo zate zanimiva in ne ti zanjo?
Glede na to, da naj bi se moški spraševali kaj storiti, da bo zanimiv za žensko se lahko tudi kakšna ženska vpraša kaj storiti, da bom zanimiva za moškega?! :)

Ok...saj ni problem biti zanimiv za žensko...ampak kakšna pa je ta ženska? In ali je sploh smiselno biti zanimiv zanjo? Zakaj bi sploh moral biti zanimiv zanjo?
Skratka poanta vsega skupaj je tu, da je po moje potrebno delati na sebi in definitivno ne zaradi nekoga drugega ampak zaradi sebe.
In če potrebuješ nekoga drugega, da se počutiš izpolnjenega in srečnega si zgrešil nekje na poti.
Prvo je potrebno postati zadovoljen sam s seboj in znati živeti s seboj šele potem greš lahko naprej v neko razmerje.
V nasprotnem primeru si čustven invalid ,ki s seboj prinese breme in je veza obsojena na neuspeh...oziroma lahko veza šiba ampak je vse skupaj prej neka farsa in navidezna dobro stoječa veza kakor kaj drugega.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Naj se še naprej krešejo mnenja ... Še drugi se prebudite in kaj napišite. Saj ni treba filozofirat, napište preprosto, kratko in jedrnato. :cool:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

ryu10kyu, ti imaš ponavadi zmeraj take odgovore, da se je pomoje že vsaka žesnka zamislila in si rekla "kolk je pa to en skuliran tip" :D Pa si res tak? Ker mnogi se tako predstavljajo, pa tudi lahko je nekje na forumu o tem čebljat.. kaj je pa v resnici?

Se pa drugače strinjam s tvojim postom. Vsak naj dela na sebi, naj se izpopolnjuje v tistem kar ga veseli (razni športi, hobiji, razgledanost itd..) in bo tako avtomatsko prilačen osebi, ki to ceni.. potem bo pa vse ostalo na tisti drugi osebi, da se odloči ali mu določena oseba odgovarja.. Sama sem bolj taka, da res delam na sebi, veliko stvari me zanima, želim si biti in delam na tem, da bi bila čim boljša oseba itd.. (da ne bom preveč zafilozofirala), in se mi je do zdaj vedno zgodilo, da sem naletela na osebo, ki tudi približno ni toliko vlagala v sebe in enostavno ni šlo. Želim si kompletnega moškega, ki ima svoje življenje, s katerim bi delila svoje življenje - tu je treba poudariti, da si ne želim, da bi si midva delila ENO življenje (kot večina dela in so potem k siamska dvojčka..), ampak da sva 2 individualista, ki si delita samo DEL življenja..

Če me je kdo sploh razumel :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Shelve napisal/-a:ryu10kyu, ti imaš ponavadi zmeraj take odgovore, da se je pomoje že vsaka žesnka zamislila in si rekla "kolk je pa to en skuliran tip" :D Pa si res tak? Ker mnogi se tako predstavljajo, pa tudi lahko je nekje na forumu o tem čebljat.. kaj je pa v resnici?

Se pa drugače strinjam s tvojim postom. Vsak naj dela na sebi, naj se izpopolnjuje v tistem kar ga veseli (razni športi, hobiji, razgledanost itd..) in bo tako avtomatsko prilačen osebi, ki to ceni.. potem bo pa vse ostalo na tisti drugi osebi, da se odloči ali mu določena oseba odgovarja.. Sama sem bolj taka, da res delam na sebi, veliko stvari me zanima, želim si biti in delam na tem, da bi bila čim boljša oseba itd.. (da ne bom preveč zafilozofirala), in se mi je do zdaj vedno zgodilo, da sem naletela na osebo, ki tudi približno ni toliko vlagala v sebe in enostavno ni šlo. Želim si kompletnega moškega, ki ima svoje življenje, s katerim bi delila svoje življenje - tu je treba poudariti, da si ne želim, da bi si midva delila ENO življenje (kot večina dela in so potem k siamska dvojčka..), ampak da sva 2 individualista, ki si delita samo DEL življenja..

Če me je kdo sploh razumel :D

Bom malo sarkastično odgovoril na tvoj pomislek...
Ja bistvo življenja mi je, da si popolni tujci ustvarijo neko "lepo" mišljenje o meni in zaradi tega lažje zaspim ponoči, ko se vležem v posteljo.
Največji nesmisel v življenju je razmišljati o tem kaj si drugi ljudje o tebi mislijo. Najbolj grozno je pa to, da dejansko resnično misliš to in potem ugotoviš, da imajo drugi toliko problemov sami s seboj, da sploh nimajo časa razmišljati o tebi. :lach:

Drugače sem pa razumel kaj si želela povedati in se popolnoma strinjam s teboj! Sicer je to, kar si zgoraj napisala tudi nekako teorija, ki jo zagovarjam...seveda imajo pa ljudje različne poglede na svet in dojemanje partnerstva in s tem ni prav nič narobe. Samo tako osebo jaz ne vidim ob sebi kot življenjsko sopotnico.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Nadaljujte s komentarji, tema je široka in vsakdo lahko pove kaj zanimivega. :roll: :idea:
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Ali pozna kdo koga, ki se je premalo prilagajal ženskam in je ostal sam? :cry:
Odgovori