Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%

Skupaj glasov: 314

petyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a petyka »

sm se barvala pr frizerki-barvala me je po vseh laseh z prelivom(k je baje ful bolš za lase) sam mal mn drži...drgač je men kr dovg....z vsakim pranjem je šlo mal dol...
enkrat sm se s kano sam se mi ni skor nč prjel....ampak mi je dal sam mal sijaja :D tko d je mal bl na rdečkast vlekl....
nazadne k sm se barvala sm se udlučila da kr na svojo naravno pa pol nč več :) k bom raj pučakala na sive pa se pol tkrt barvala :D
aja,drgač pa frendice barvam :cool: :D
I just want 2 hold u again
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Se barvam samo pri frizerki, na barvo ki je zlo podobna moji naravni, ampak rajš vidim, da mam lase pobarvane, ker mal poživijo in zgleda manj pusto. Itak pa se počutim, ko da mam naravne; narastek ni preveč viden, lasje pa niso nč kej suhi, nacufkani, izprani.
...
Uporabniški avatar
KillerPrincess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana-Šentvid

Neprebrana objava Napisal/-a KillerPrincess »

Js sm se pobarvala pri frizerki za tako caffee barvo, ki je v bistvu mal svetlejša od moje naravne barve, pa ma na sončku rdečkaste pigmente. Aj Lajk It! :D
Carpe Diem
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

jaz se hodim k frizerju, na spomladi si dam blond pramena, poleti si hodim narastek barvat, po koncu poletja si prebarvam lase na svojo naravno in do naslednje pomladi imam lase na počitku. Nikoli si pa še nisem prebarvala celo glavno na blond, in si tud ne bom. Mi ni všeč. Zdejle pa fino zgleda, ker se mi lepo prelivajo barve od rjave do zlate.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Men kr lubi nardi pramenčke... :D
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Prej mi je frizerka vedno delala blond pramene, zdaj pa se že lep čas poskušam znebiti te svetle barve, ker sem se je naveličala. Nekajkrat me je mama že pobarvala s Poly Country Colors - vedno drug rjav odtenek, ki se sčasoma izpere, ampak ne povsem, in sem kar zadovoljna. :) Vmes imam kak pramen svetlejših las (zaradi peroksida, ki se ga še nisem rešila), pa zdaj poleti se mi lasje itak še malo posvetlijo od sonca. Ampak vsaj blond nisem več. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tilka »

Mene so že vse možne barve iz raznih dm-jev razočarale (no mogoče
sam keune še ne) tko da zaupam samo kvalitetnim barvam iz salonov...
here comes the rain again...
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala :) drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo :) bi pa ful poskusla z črno enkat :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

čmokica napisal/-a:jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala :) drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo :) bi pa ful poskusla z črno enkat :D

dobro premisli glede črne barve. Črna barva zares paše redkokomu. Jaz se barvam na zelo zelo temnorjavo barvo, ki je praktično črna, vendar ni tista umetna "črna",ampak ful naraven odtenek te temne barve. Ljudje mi zmeraj pravijo, da imam lepo barvo las.
Čisto črna barva izgleda preveč umetno.
*Diamonds are forever*
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

La*Perla napisal/-a:
čmokica napisal/-a:jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala :) drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo :) bi pa ful poskusla z črno enkat :D

dobro premisli glede črne barve. Črna barva zares paše redkokomu. Jaz se barvam na zelo zelo temnorjavo barvo, ki je praktično črna, vendar ni tista umetna "črna",ampak ful naraven odtenek te temne barve. Ljudje mi zmeraj pravijo, da imam lepo barvo las.
Čisto črna barva izgleda preveč umetno.

ja sj mi je tut frizer svetoval,da bi mi ful sedel k sm temna ful :D sj nočm met tiste umetno črne :) taka rjava k bol na črno vleče :)
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

kana, naravna barva
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Barvam si jih ze lep cas, najprej sm bla rdeca, pol svetlo rjava, sedaj pa cirka pou leta blond..najraje mam l`orealove barve, tudi garnier mi je ql..sicer pa zadnje case barvanje las raje prepuscam frizerju :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

mam pramene ki si jih delam samo pri frizrju. sm si pred parimi leti sama doma barvala lase na blond in sm pršla vn čist oranžna, ej nikol več.
tny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tny »

LaPerla, kiro barvo pa uporabljaš?
Jaz mam drgač fuuuuuuuuuuul dolge lase in čist ravne in nč scepljenih konic. Prej, u sredn šoli sm mela, tud peroksid, pa scufane lase in use živo, pol sm začela pa uporabljat šampone, kot so Loreal, Panten Prov in podobn in vedno balsam in mam sedaj, k je minil kr 10 let zelo lepe lase, k svila, usi hvaljo in gledajo.
Pa si redno dajem tud prelive ali barvo gor, vedno doma. naravno mam ful temne lase, tko da sedaj dajem večina črno črno gor. Prve dni mi je mal preveč črna, pol k pa parkrat operem, je pa kul, pa ni glih narastka.
Pa še to skrivnost vam povem. Za lase so zelo dobre koprive. Eni si spirajo laske z njimi, jaz tega ne počnem, pijem pa koprivou čaj, že leta, tko delam razne kure in to se vidi tudi na laseh, k so lepi, nč se ne lomjo, pa zelo hitr rastejo in se obnavljajo, tko da mam skoz tud dost takšnih majhnih, k so začel spet rast. Resnično prisegam na koprive...
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

tny napisal/-a:Pa še to skrivnost vam povem. Za lase so zelo dobre koprive. Eni si spirajo laske z njimi

kko si to izpirajo?a to tisto olje podobno ko je brezovo,orehovo,čičkovo,.. a s takšnim kšnim oljem?al kko drgač? :D to je pa zanimivo slišat :D
( Dior )
Odgovori