Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
UG84 napisal/-a:Si gledala slučajno predavanje Gary Yourofskya?
UG84 napisal/-a:Jem riževega ali sojinega, čeprav imam riževega raje. Al pa ga naredim sama
Tryanna napisal/-a:Sladoled jaz že nekaj časa delam kar doma, in sicer z zamrznjenih banan. Recept je simple: par zrelih banan + kakšen kakav, ali karkoli pač paše, vse zmešaš in je že za pojest. Počaka pa tudi v zamrzovalniku.
Evo, tole sem našla za primer http://tinyurl.com/3cjm3g2
Najlepše pri tem sladoledu je, da je brez sladkorja in da praktično nič ne redi
barbie_girl_85 napisal/-a:Trditev, kako sladica ne redi in ne vsebuje sladkorjev, mi je bila tako absurdna, da je zahtevala komentar.
barbie_girl_85 napisal/-a:Sicer ne vem veliko o presni hrani ampak a ni point, da živilo ni konzervirano? A je lahko sladoled sploh "presen", če je zamrznjen?
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov