Sorodnike imam bolj po mamini strani (oče je edinec, pa še z njim nimam stikov, ker sta ločena-pa z babi bolj poredko, odkar je ata umrl).
Mami ima enega brata, ki ima dve hčerki (16, 15 let). Z njima sem se v zgodnjih letih ful kregala, potem smo se ene 2 leti dost družile, zdaj je pa spet zatišje. Čeprav bom s tamalo bolj v stikih, ker pride na mojo gimnazijo zdaj.
Potem imam še teto, ki ima v jedro razvajena mulca, ki jih videt ne morem, tako da njih se izogibam

. Ta druga teta je pa ful mlada zanosila, šla v Nemčijo, ampak se je po petih letih ločila in je zdaj prišla nazaj. Tamal ima 5 let, zdaj ima ene čudne faze, ko samo vpije in cvili in se ga tudi izogibam

, čeprav je drugače ful prijeten fantek

. S tetico se nasplošno dobro razumem, ampak sva si preveč podobni da bili dalj časa skupaj, ker sva si takoj v laseh (ajme, ko sem bila pri njej na počitnicah sem po enmu tednu hotla spokat domov

).
Na vsake toliko časa se vsi zberemo na kakšnem kosilu pri babi, pa za rojstne dneve/obletnice/itd.., smo vedno skupaj.
Imam pa še en kup sorodnikov v Kanadi, ampak jih komaj poznam.
Odkar pa ima mami novega fanta (ok, zdaj je že mož

), imam tudi tam "sorodnike". Njegovi starši, mačehe in očimi mi grejo po večini na živce, ker so ful hinavski (mama pa oče sta se ločila, zdaj ima vsak novo ženo/moža in še po enega otroka), ta prav brat je v redu, s polbrati se pa vidim samo ob raznih srečanjih, pa še to ponavadi ne grem.