vrjamem, da je zelo tezko to, kar bos naredila. vedi, da nisi sama in mas nas tukaj gor, ki bomo mislile nate.
to bo en velik korak zate in vem, da bos zarad tega zacvetela in na novo zazivela.
imela sem podobno izkusnjo, z bivsim, nisma bila dolgo skupaj, vendar sma bila pred tem zelo dobra prijatelja. potem sma nekaj "štrikala", ampak jes nisem nikoli cutila to kot on. na zacetku je bilo super in vse, ampak s casom, ko bi naj najina zveza napredovala, pa sem morala naredit temu konec. vleklo se je 3 mesce, medtem sem mu 2x rekla, da to ni to in, da ni fer do nobenga. on bo trpel z mano, ker jaz ne cutim to do njega. ful se mi je smilil, imela pa sem ga rada kot brata do konca.
tud sedaj ga se nosim nekje v srcu, ceprav on se dans ne razume, da je to bilo v dobro obeh. ce bi bla pras... bi ga lahko izkoriscala kok bi hotla, ker bi mi dal vse.
ko sma koncala, sem po nakljucju v roku enega tedna zacela zivet bolj svobodno in hoces noces se na prvi pogled zaljubila v njega, s katerim sem sedaj ze skor 6 let. ceprav je bil on skoz pred mojim nosom, ga nisem drugac gledala, dokler z bivsim nism koncala.
v glavne, mislim nate in drzim pesti, da bos resla to in da bo na koncu ves ok.

Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...