Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AAAA!
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1157
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 11. Dec. 2021 23:36

* Rihtam si dom in res mi postaja tuki lepo :)
* Ni ravno tako v življenju, kakor sem razmišljal v najstniških letih, da bo. Z ljubeznijo in ženskami mi (še?) ni uspelo, stanovanje je tudi premajhno za fantazijo, ki sem jo opisal v drugi temi
* Dobro se je zavedati kakšne sanje sem imel kot najstnik
* Ne glede na te sanje, nisem ravno nek CEO, a vseeno se počutim, da nekaj vendarle v življenju sem dosegel.
* Življenje je preizkušnja in praviloma nikoli nisem padel, da bi šel nazaj, načeloma grem naprej, na bolje. Vsaj tako se mi dozdeva.

* Imam novo sliko na Tinderju. Prijatelj me je poslikal kar na hitro, ko sem mu jamral, da mi ne more iti na Tinderju, v kolikor nimam slike. Me je imel hitro dost, je pokazal, da ima talent za to stvar - no v profilu, za katerega mi je Tinder grozil, da mi ga bo deaktiviral, če ga ne bom nič odprl (tudi to je napredek, nimam več kaj tam delati, če ni like-ov, jih pač ni :twisted: )
* Mi je prinesla takoj 5 novih lajkov, če jih bom pa odmaskiral, pa ne vem. Saj vem, da 5 ni veliko, ampak nekaj vendarle pove. Da selfijev sam več ne smem delat in da moram malo več vložiti v fotografiranje
* No zaradi 5 lajkov ne bom kupil plačljive različice, če mi jih rata odmaskirat, mi jih, če ne pač ne

* Mi paše, da sem danes cel dan končno malo sam. Sem introvertirana osebnost in to očitno zelo. Rabim svoj mir. Danes ga imam :)
* Mi je všeč, da sem končno v stanju, da sem lahko zvečer doma, in pred tem pisanjem sem pospravljal, niti TVja nisem rabil prižgat - nazadnje sem pred nekaj tedni sicer gledal en dobri film, ampak sem prej zaspal, potem sem ga gledal še enkrat naprej, pa ga tudi nisem pogledal do konca. Film je sicer dober in mi je bil všeč, a jaz imam druge prioritete :)

* Anyway, hayley zate me zanima kako bi se ti znašla na našem plesu oz. na plesu na katerega hodim. Mu očitno že upam reč naš, ker imam občutek, da se s šefico dobro ujamem :) Zadnjič me je okarala pred vsemi, sicer kar je rekla je bilo smiselno, ampak čez 5 minut mi je že pihala na dušo, tak da sem potem konstruktivno vzel vse skupaj
* No ampak, če te bom vabil, itak ne boš šla, tak da brezveze sploh pišem. Pač, retorično vprašanje. Me sicer res zanima kako bi tam šlo hayley.

* Je tale prijatelj tudi zelo dober plesalec in mi bo potem naprej svetoval glede plesnih, je čist navdušen, da sem končno nekaj našel zase in da mi je še všeč :) Tudi zanj me zanima, glede na to, da je v plesu dober, kako bi mu šel tale naš ples :cool: (Bi rekel, da je zgolj vprašanje časa kdaj ga spravim na naš ples)
AAAA!
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 12. Dec. 2021 7:31

- me mučijo krči v podplatih in mečah. Prav noro, najbolj ponoči, noben mg ne pomaga.

- še vedno nisem našla dobre vlažilne kreme, ki bi mi res pomagala pri suhi koži. Še nobeno zimo nisem imela s tem takšnih težav kot letos.

- moram preveriti,če se źe najde kje bond, da ga doma pogledam.

- odkar sem v novi službi sem jim govorila naj preverijo za neko poslovanje, če je res tako kot mislijo, da je. Ker kakor sama zadeve razumem to pri nas ni bilo legalno, v državi od koder je lastnik pa je bilo. Par mesecev vsem skozi eno uho noter, drugo ven in zdaj, ko je en le dojel kaj sem jim govorila pa cel halo. Te gleda in govori yes yes, razume pa nič. Dobrodošla migrena.

- sem optimistična in vem, da bodo rešili zadeve, mene pa pustili na miru.

- da ne bom samo jamrala, mi je všeč, ker je lepo belo. Ima tisti pravi čar.

- všeč mi je, ko je vse pospravljeno, umirjeno..

- danes bom še piškote pekla

- me resno zanima za katero zvrst plesa gre pri mmm
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Dec. 2021 13:03

- jaz sem razumela, da mmm hodi na dva plesa, en ko nek tak poseben 'izrazni', nedolčen, in en bolj običajen v parih, samo ne vem katero zvrst, swing očitno ne, ker mu je beden :D . Al ne hodiš na noben ples v paru?

- imamo mi še zadnje 8. vaje jutri, potem ne vem, ali bo kak nadaljevalni ali se bova pa na družabne vpisala, prav v plesno šolo. Njega zdaj itak do konca decembra skoraj ne bo, ker bo na potovanju, tako da januarja očitno.

- smo se imeli fajn včeraj na izletu v Kopru in Izoli s Kjem, prijateljico in njenim iz tujine.
- zakaj imam vedno fante, ki ne pijejo alkohola, alpa zelo redko, včeraj spet naročimo pivo samo js in Kurdijec, frendica in K brezalkoholno.
- sem že kdaj prej hodila ven jest s K ali bivšim, naročim jaz pivo, onadva kokakolo ali ledeni čaj in natakar kdaj fali in postavi pivo pred moškega in pred mene brezalkoholno, ker je to očitno bolj pričakovano. :D

- pijem sedaj prvo kavo danes, po kosilu, ker sem jutranje obroke izpustila
- tisto snemanje za plesne bova izpustila, je tudi K rekel, da raje tistih par urc vzamemo za izlet do obale, kot da bi tam po večini čakali, da ljudje posnamejo.

- da drugače glede nege kože in obraza je po mojem spominu emanuela ekspert. :D

- kolikor se jaz spoznam, ne pomaga samo krema, ko je koža enkrat že zelo suha. Jaz trenutno uporabljam serum za kožo s Hialuronsko (iz dmja, ne kak profesionalen, HA pomaga, da se ostali izdelki, krema bolje vpijejo v kožo, zadržuje vlago), olje z medom Guerlain, pa vlažilno krema(ta je spet ena bolj navadna z dmja). Začela pred kratkim z vsem trojim. Sicer pa razni vlažilci zraka, ali pa dat kako mokro krpo ali posodo z vodo na radiator ponoči, da izhlapeva.

- sem nosila včeraj vzorček Kilian Love, dont be shy in mi je v bistvu zelo všeč, bolj kot tisto kar sem jaz kupila :? , še posebej za zimo je bolj primeren ta sladek, glavne note: Neroli, Orange Blossom, Marshmallow, cuker, vanilja, karamela. Omg, kako dobro diši. Če samo 1x poskusiš v trgovini manj vidiš, kaj ti je všeč, kot z vzorčkom.

- sem sicer precej pod stresom imam skoraj skos zadnji čas neko paniko, skrbi, zdaj morem poleg ostalega, še manjšo stvar pri avtu v pon peljat popravit in zavarovalnico klicat. :rolleyes:
- bom mogoče še vedno poiskala tisto terapevtko, samo se mi pol zdi, da imam že travme od govorjenja osebnih stvari neznancem in od tega, da razmišljam kasneje, kaj vse sem govorila..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 12. Dec. 2021 13:38

* vsako leto pred novim letom (med božičnimi prazniki in novim letom) imam ritual, ko poslušam božične pesmi, pijem božični čaj, jem piškote, pakiram darila, berem letne horoskope (čeprav zares ne verjamem - neka čudna navada iz najstniških let), analiziram preteklo leto in delam zaobljube za novo leto (ki se jih potem ne držim :oops: )
* letos sem se odločila, da to naredim malo prej, iz več razlogov..
* letošnje leto je bilo težko. psihično, fizično... iz konstantnega stresa, v stres, konstantne utrujenosti in vseh posledic, ki jih je Covid pustil na meni, moji družini in prijateljih..
* po drugi strani pa je bilo to leto priložnosti, ki jih moram izkoristiti v prihodnjem letu
* ena izmed njih bo velika sprememba, ki bo zame (upam) dolgoročno pozitivna, s tem pa bom morala prizadeti nekaj meni blizu ljudi. upam, da mi bodo v enem trenutku lahko oprostili in razumeli.
* eden od razlogov, da se leto lotevam tega "čistilnega" popoldneva je tudi to, da sem res odločena, da bom v novem letu uvedla določene spremembe in sem jih že začela uvajati zdaj v manjšem obsegu, da bo potem lažje
* mislim, da sem našla kar lepa darila za družino in bližnje prijatelje. za vse približno enako, vendar različno, z osebno noto.. sem kar vesela, ker mi je o drugače precejšnja muka..
* je pa končno malo posvetil sonček, ravno prav za en sprehod in (malo) vitamina D :D
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Dec. 2021 20:37

-se mi tako ne da v službo nazaj jutri, mi že zdaj dela slabo in nimam totalno nobene motivacije se lotit delat in prokrastiniram. Toliko stvari me je zasulo, da imam strah se sploh lotit.
-bi kar cel teden spala pod kovtrom na toplem, če bi lahko
-sem se ravno spomnila, Da eno stvar imam že dogovorjeno za sredo in se bom morala še na to pripravit. Jutri sem hotela se glede avta rihtat servis in zavarovanje, pa se zdravnika klicat za še na en pregled naročit. Ne vem, kako bo vse to.
- da se vedno pogrešam bivšega, zdaj že več kot 1 teden ni pisal Oz imam malo čudno vse skupaj glede bivšega, Kja.. Mi je pa pri Kju všeč ker je zelo tak moški tip moškega, ampak kdaj mi deluje preveč hladen zame, jaz pa zanj prekomplicirana očitno.
- ojoj, ugotavljam, da je grozno bit pri teh terapevti in podobnih zadevah, ker jaz sem preveč čustvena. Ko je tema o bivšem, sem že jokala, ko sem prijateljicam razlagala o njem, sredi lokala, kadarkoli mi on kaj napiše skoraj jokam... In pri tej ženski v petek, mi je postavila dva vprašanja in jaz sem že toliko jokala, da nisem mogla več niti govorit in se festo sem imela(mogoče vpliva na občutljivost) :? In potem sem se dobivala na koncu seanse od nje odgovore, kaj ona vidi iz nekih energij, da je ta zadeva še (odprta in so se neke možnosti.. (ugl. zelo nenavadna izkušnja zame vse skupaj)..
- sem frendici med vožnjo na obalo razlagala različne pripetljaje in izjave iz te seanse, da sem malo sprostila ta sok..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1157
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 12. Dec. 2021 22:21

* Sem vesel, ko se kaki "novi" nicki prikažejo
* "novi" - ki sicer imajo 1500+ prispevkov

* Jah, hayley ve vse glede mojih plesnih. Tiste klasične sem zaključil, nič predčasno, ampak redno. (Nisem pa šel naprej.) Mi je všeč, da si hayley zapomni kar dobro, kar napišem.
* Več pa niti ne želim tukaj povedati.
* Bom samo še komentiral kar je hayley danes pisala v eni drugi temi. Ne plešem ob drogu, tudi v kletki ne :lach:
* Za nas je tak ples preveč omejujoč, ker rabim prostor :oops:
* Lahko pa rečete tudi, da je to zame izgovor, saj bo še trajalo, da bom plesal ob drogu ali pa v kletki :roll:
* Nisem talentiran za ples. Sem pa se res zanj odločil, ker mi je v diskačih glasba in ambient všeč, in ne samo zaradi žensk.
* Zadnje tedne živim v iluziji, da morda se pa lahko naučim kar dobro plesati. Bomo videli.
* Me že boli gleženj in to precej časa tam, kjer sem si ga nekoč poškodoval. Sem že pozabil na to poškodbo, ampak telo ne pozabi, bah :lach:
* Res je bila banalna poškodba, na stopnicah, ki so bile zelo easy in lepo narejene, sem narobe stopil in potem sem zaradi tega imel kar dolgo težave. Bah.

* mayaeb, poglej že tega Bonda, no. Ti si bila moja inspiracija, da sem letos prvič ko sem šel v kino, šel gledat ravno tale film.
* Kakorkoli. Če je katera gledala in če si katerega upa ugibati (oz. nekatere verjetno sploh nočejo), kateri ženski lik tam mmm-ja najbolj inspirira :)
* Sicer je film super, morda preveč poveličuje Angleže (ena smiselnih kritik, da z njim opravičujejo ali pa poveličujejo svoj brexit), in preveč tepta nas Slovane :evil: - a pustimo zdaj to kritiko... kar velik psihič/psihologija tematike ima noter. Kmalu bo tega v Bondu več od akcije :lach: (Akcija ni ravno moja zvrst. Tisti del lahko tudi zaprem oči ali pa previjem naprej :oops: :twisted: :lach: )
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Dec. 2021 8:02

mmm napisal/-a:* Sem vesel, ko se kaki "novi" nicki prikažejo
* "novi" - ki sicer imajo 1500+ prispevkov

Kaj nisi tudi tej že enkrat pisal zs in ti je nazaj napisala, D aima fanta? Ali je bila katera druga, ki se občasno pojavlja? Ma se mi zdi, da lih ta.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1157
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Dec. 2021 13:32

Lol, to je pa res diskretnost na nivoju. Tvoja, moja ali naju obeh. :rolleyes: Se opravicujem za tole (celemu forumu) ;(

* Ta teden sta se na forumu pojavili somebody in lolypopa (ne vem zdaj tocno napisat nicka na pamet) - in za obe sem veseli. Vec nas bo, mogoce bo potem forum se zazivel

* Ne pisem vsaki z namenom, da bi karkoli romanticnega in vec zelel z njo.

* Ali sem pisal somebody ali ne - ne bom se (javno) opredelil glede tega :|

* sem ravno razmisljal da bi hayley nazaj dodal na socialna omrezja - mah, pustimo kakor je, ne maram kuhinje, zlasti javne ne :/
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Dec. 2021 14:17

Sam si že do zdaj napisal, da si pisal skoraj vsem, nekatere tudi poimensko in da se še opravičujes, če kateri nisi.. Nisem vedla, da zdaj pa že kar naenkrat skrivaš to. Mislim, mene ne briga, jaz napišem kar si mislim..
Meni ni zdaj to nekaj takega kar bi mogla skrivat, s kom sem se pogovarjala po zs.
Ok kakorkoli, se mi dovolj drugih stvari dogaja, samo mi je bilo smešno, kako se ne spomniš, pa se izpostavljas jo potem.. Sicer me čist nič ne zanima komu si pisal, zakaj, kdo si piše med sabo, samo to, da pozabiš, da si pisal eni, če je ta, mi pa je smešno..
-mislim drugače, jaz nimam zdaj neke koristi, Da imam tebe na družbenih omrežjih, uporabljam itak bolj chat in to s tistimi ljudmi, s katerimi se tudi sicer vidimo in poznamo že veliko časa. Saj si ti mene odstranil iz fbja, ne vem kaj zdaj misliš, da meni kakšno uslugo delaš, če me nazaj dodaš..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
mmm
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1157
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Dec. 2021 20:15

* Do žensk, ki mi niso odpisale ali pa so mi hitro napisale, da si pač ne bodo dopisovale z mano, ne gojim zamere

* Želim si, da bi bil forum bolj živ, kar bi se dalo doseči s tem, da bi stari profili prišli nazaj :wink:

* Nisem tukaj zgolj zato, da bi si iskal punco. Lani sem bil v tem obupanem moodu, zadnje čase nisem :)

* Želim si več prijateljev, več prijateljic, rad navezujem nove stike in spoznavam nove ljudi - to je nasplošno moja pozicija v lajfu - tudi online sem tak

* Zadovoljen sem s svojim življenjem in rad bi delil svojo srečo, zadovoljstvo naprej - želim si, da tako ostane, ker sem res dolgo čakal na ta trenutek, na življenje, ki ga pravkar živim

* In danes je bil en tak super ponedeljek, po sicer ležerno-napornem vikendu. Res se mi je zgodilo več dobrih stvari, tudi v službi se mi je zgodilo nekaj prijetnega :oops: :cool:

* Naj tako ostane
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Dec. 2021 9:10

- Sem se končno prijavila Oz pisala eni psihoterapevtki. Ne znam natančno ocenit njene starosti po sliki, od 35 do 50 bi rekla. Sicer glede spola terapevta, mislim da mi je vseeno. Glede starosti, pa mi je bližje kdo okrog 40 in gor, kot kakšen bolj moje starosti ali mlajši. Ne vem, če ni ta ženska se malo premlada.
- je moja druga izbira en bolj srednjih let moski
- nič nisem utegnila urihtat glede avta in pregleda, ker skos mam druge stvari. Očitno sem pa prijavi na terapijo dala prednost pred avtom in splošnim zdr. Pregledom.
-sem tudi danes imela že dobro uro vožnje od Kja do sluzbe
- sem se malo dajala s šefom včeraj in povedla par stvari, (lahko da je vplivalo, ker mi je una ženska v bila v glavo, da imam še premalo samozavesti) kar sem imela v mislih, tudi koliko delata oba sodelavca se izven urnika, ki imata veliko let izkušenj več od mene, koliko potem imam šele jaz pritiska, ko mi ne rata vsega, kar bi morala naredit..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Dec. 2021 20:19

- sploh mi ni jasno nič glede prihodnosti, malo razmišljam, ali se selit nazaj v domači kraj, ali se selit k staršem in prišparat tisto najemnino, ali iskat službo v okolici domačega kraja, ali mogoče čez čas kakšno drugo službo v Lj? Zdaj sploh ni nekega posebnega plusa živeti v Lj, ko je korona, itak dogaja se ne nič..
- bo zgleda nadaljevalni swinga in bomo šli kar na nadaljevalni, namesto na družabne plese v paru.

- o fak, zdaj ko pomislim, mi je ful čudno na to terapijo it. Kdaj imam občutek, da je vse ok z mano in je ne rabim in si kar nekaj v tri dni zmišljujem. Mogoče mi samo malo bolj manjka druženja. Morem it odpisovat na mail zdaj glede tega.
- da js še vedno mislim na bivšega in ga pogrešam. Eno je, da sva se toliko let družila, drugo pa da vsak ima neke minuse in pluse, mogoče sem se z bivšim počutila toliko bolj mlado, na free, po eni strani, brezciljno.. K ima eno precej drugo energijo, drugi tip.

- mi je K zadnjič malo težil, ko smo bili s frendico in njenim na pijači, zakaj naročujem drugo rundo piva, da je to kao že too much. Omg, no. Pa bile so dve tamali pivi. Vsi neki taki sitni izpadi so bolj zdaj, mislim, da na začetku je bil bolj prijazen in v izi.
- ne vem, kaj me je prijelo od nekje sredina poletja do zdaj, ali od takrat, ko sem izvedela za bolezen od bivšega, da kadim nekje 3x manj kot prej skoraj. Mogoče se tudi zaradi tega počutim slabše, slabše voje na splošno, ker pač nikotin sicer da dober filing, kar zdaj konzumiram toliko manj..
- daa mmm nisi povedal na kateri ples hodiš. No ja zaradi mene, me lahko dodaš kam nazaj če ti kaj pomaga, zase itak ne vidim kakšne posebne razlike..

- da malo obžalujem, da mi je bilo lani tako samoumevno, da je bil bivši z mano za novo leto. Najprej sem želela biti s prijatelji(cami) in mi je bil že malo bedno biti na željo bivšega samo z njim (korona tudi), zdaj pa čisto drugače vidim vse..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Dec. 2021 6:22

- da zdaj že soraj malo obžalujem, da nisem za terapevta izbrala tistega moškega, ker mi je deloval po videu bolj topla oseba, kot mi daja vibe ta ženska po sporočilih. :/ Je pa ta ženska lih malo cenejša, čeprav sem gledala bolj po tem, za kakšne probleme je kateri specializiran.
- se počutm zdaj skoraj malo glupo na to terapijo hodit. Se mi zdi, da edino, kar mi fali je, da me je pretresla bolezen od bivšega, to da sva prekinila stike, in da sem izgubila dolgoletnega naj prijatelja, kakšne dve leti sva bila pa tudi kolega, preden sva začela zvezo, tako da ni bila samo zveza najin celoten odnos. Poleg bivšega pa še to, da sem pod nenehnim stresom od službe, redko se kakšen dan čisto izkopim, skoraj nobenega dneva praviloma ni brez pritiska in adrenalina. Kar sem imela dopusta sem delno bila tudi po mailu, klicih v Slo in tujino.. tako da ni bil ves moj dopust čisto na off. Si pa veliko stresa delam tudi sama, ker me zelo skrbi, če mi ne gre v redu in kar me šef pokritizira, ali kar sama vidim da ni ok, si potem sama še 0x več pritiska in dvomov naredim, kot kar mi kdo reče. je pa tudi glupo, da nikoli ni nobenega pozitivnega komentarja od nikjer in jaz očitno bi rabila da bi mi kdorkoli kaj pozitivnega rekel.

- Chaski me je prišel po dolgem času obiskat. :D Sicer sem boj njegovo pritoževanje naj njegovimi stvarmi poslušala, ma ajde, vsaj na svoje probleme pozabim. Ampak je fajn, da malo tako spremeniš ozračje, temo razmišljanja. Je Chaski tako karierno zagnan, da kar še jaz pri sebi dobim dodatno motivacijo, ko se z njim pogovarjam. :D
- se Kju in Chaskiju terpaija zdi bolj kar nekaj, posebej Chaskiju.
- je K za eno državo dobil vizo, za drugo ne in zdaj še ne ve al bo šel ali ne
- če bi že gledala tipe, mislim, da bi mi bil malo všeč naš učitelj swinga :D. Ga sicer sploh ne poznam, mislim, da bi pa bil po starosti nekje mojih let. Ta teden se mi je smejal, ker sem se nekje nekaj zmotila. :o Sem se verjetno malo preveč pametno delala pred K jem pred tem.
- sem včeraj celo službeno sodelovala z dvema tipoma mojih let, en je isti letnik, en par let starejši. Zanimiva sprememba, ker sicer sem v bistvu večino vsega svojega časa obkrožena samo s starejšimi generacijami ali bolj 40+, je že prava redkost, da imam kje koga bolj svoje starosti.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2021 13:03

- sem cela neki boga, danes zjutraj mi je pokazalo nižjo vročino, križ me boli, prejšnja 2-3 dneve me je vrat, pa še zadnje senzorje si moram it popravit v avtu in se zato zdaj moram ful obracat vsakič, ko parkiram, se odparkiram. Neki me špika v trebuhu, kjer so jajčniki na eni strani se mi zdi(nimam pa ne ovulacije, ne pmsja, fešte), vsaj zdaj med enourno vožnjo me je. Zadnja dva dneva imam nekaj z mehurjem oz me skos neki lulat tišči in nek neprijeten filing imam in prejšnjo nedeljo in še nadaljnjih 5 dni sem imela lažje prebavne motnje.

- avta še zdaj nisem peljala popravit, sem se pa za tisti pregled končno naročila, nič povezanega z zgornjimi težavami. Tako da imam zdaj ponedeljek in torek v naslednjem tednu en pregled, ne lih prijeten in še terapijo.
- neki piše da, se moreš pripravit na terapijo, tako da si bom mogla malo naredit zapiske, kje vse imam probleme in kaj želim kot cilj terapije.

- je prišla danes lastnica stanovanja nekaj popravit z možem in enim od otrok, je zelo prijazna in je bilo fajn malo govorit in malo odgovarjat na vpr in dat ven kar se moje službe tiče teme. Po njeno imamo dober letni promet, glede na št. zaposlenih, ampak partner od kolegice iz tujine je baje imel v prejšnji službi, šlo je pa za posel povezan s črpanjem plina, toliko mesečnega dobička, kolikor je pri nas letnega prometa. :? Pač ja, Slovenija ni lih zlata jama v večini primerov.

- da imam tako po eni strani strah, da bom kar sama ostala, če ne bova s K skupaj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
AAAA!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6288
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2021 13:03

2X
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron