- imam jutri govorilne ure z mentorjem, tako da se moram danes še spravit vso gradivo na hitro pregledat, da ga bom imela s sabo. Samo upam, da ne bo težil s tem, da vključim empirično analizo. Ker to pomeni, da se bom najprej mogla to tematiko spravit učit skoraj od ničle, da lahko sploh karkoli naredim.
- sem zaenkrat še sama v Lj in mi prav paše malo tišine in miru.
- sem v "job hunting" procesu, ker so mi v službi povedali, da je velika verjetnost, da me ne bojo zaposlili zaradi vsesplošnega odpuščanja in naj si za vsak slučaj najdem kaj za backup. Je****, sm že pozabla na vse tiste splošne odgovore v smislu: Hvala za ponudbo/vlogo, vas bomo imeli v evidenc.... Ali pa: Ne ustrezate našim pogojem.... Ah, fuck me! Tri leta delam prek študenta čist enake naloge kot zaposleni, sam to itak zgleda nič ne pomeni.
- sem razen tega, da me zdej mori za šiht, na splošno kar super.
- je bla moja odločitva, da si nabavnim blazino za po tleh pa par športnih zadevčščin zelo dobra. Sicer ni enako, kot če bi šla na fitnes, se pa da fino razgibat in potelovadit.
- smo se s puncami včeraj imele odlično! Prav fajn, da se vsaj na pol leta vse zberemo. Smo pa opazile, da so pri nas zdej že aktualne teme porok, služb, stanovanj/hiš, otrok. We`re all grown up.