Čas je, da SPREJMEŠ in vzljubiš svoje GUBE (sledi življenja na našem obrazu)

Gube. Pogosto jih imenujemo znaki staranja, čeprav se pojavijo že v dvajsetih in tridesetih letih. Tudi če so znaki staranja; ženska se stara kot dobro vino, kajne?

Čas je, da SPREJMEŠ in vzljubiš svoje GUBE (sledi življenja na našem obrazu) (foto: Dove) Dove
15. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Iskanje eliksirja večne mladosti je že od nekdaj boj, ki ga ljudje vodijo z naravo, gube pa veljajo za enega od glavnih sovražnikov mladostnega in zaželenega videza. Spet napaka. Ljudje gredo radi proti tistemu, kar je naravno in ponovno, zaznavanje sprememb na koži je napačno.

Koža je največji organ človeškega telesa in se spreminja skupaj z nami. Gube so sledi življenja in čustev na našem obrazu. Na čelih imamo lahko nekaj gubic, ker nas je včasih skrbelo, ali bomo uspeli doseči cilje, ki smo si jih želeli, ali bo komu, ki nam je drag in se prebija skozi težko situacijo, dobro. Morda imamo pod očmi sledi nespečnosti, ker smo čas preživeli v delu ali ob učenju pozno v noč, da smo si zagotovili srečno prihodnost. Mogoče nosimo te iste sledi, ker smo se zabavali in plesali s prijatelji do pozne noči in ustvarjali nepozabne spomine. In tiste najpogostejše gube, gube okoli oči in ust, so tam, da nam pokažejo, kako srečni smo in kolikokrat smo se že imeli priložnost smejati.

Ko te skrbi, da se zaradi tvojih gub zdi, da si utrujena ali ostarela, vedi, da je energija tista, ki izžareva in pušča vtis; in če je energija močna in pozitivna, bodo tvoje gube le sledi nasmeha in sreče na tvojem obrazu.

Ni naravno, da si vse življenje videti enako in se ne spreminjaš. Tvoja koža diha s tabo in spremlja tvoje vzpone in padce, spomine in leta. Čas je, da sprejmeš in vzljubiš sebe in svoje gube, kajti ljubezen je v vsaki gubi in ljubezen je v tvoji koži.

Izjava vsakdanje Slovenke:

»Vsaka guba, strija, špehec in vraščena dlaka je del tebe in predstavlja tvoje telo – dom, v katerem živiš vse življenje.«