Zmagovalka natečaja Dekle z naslovnice je …

Pet čudovitih deklet, zabavnih, mikavnih in posebnih se je potegovalo za naziv, ki je do zdaj pripadal le redkim izbrankam – tistim najbolj uveljavljenim svetovno znanim zvezdnicam, ki so se jim ob posebnih priložnostih pridružile tudi slovenske – Špela Grošelj, Sabina Remar, Alya, Eva Moškon, Katarina Čas, Nina Osenar, Tina Maze, Tjaša Kokalj. Katero pa je tisto dekle, ki se jim bo pridružilo?

18. 12. 2013

Kar smo iskali tri mesece je s svojo karizmatičnostjo, pogumom in iskrenostjo osvojila 19 letna Adrijana Brečko.

Našo pozornost je pritegnila, že na začetku z odgovorom na vprašanje: Kaj se ji zdi v življenju pomembno in kaj želi doseči?

"To, da si srečen in da znaš stvari delati za svoje zadovoljstvo, ne zato, ker hočeš naredit vtis na druge. Največje veselje v življenju je, da si ponosen sam nase in da vsak dan delaš stvari, ki te popeljejo bližje k tvojim dolgoročnim ciljem."

In še kako res je!

Adrijano smo bolje spoznali na polfinalnem snemanju, kjer je z nasmehom na obrazu razveselila prav vse prisotne. Njen pozitivni pogled na svet in optimizem sta skoraj nalezljiva, tako kot tudi druge njene lastnosti. In prav z njimi je prepričala tudi komisijo.

Več o Adrijani si preberi v januarski številki Cosmopolitana, ki izide 24. decembra!

Adrijana čestitke!!!

Pokrovitelji

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri