Skrivnost lepih las

Odkrili smo jo. Čarovnijo biserov, ki pričara čudovite, močne, zdrave in lepe lase. Skrivnost, ki jo razkrivata Claudia Schiffer in Schwarzkopf, ki sta združila moči in zasnovala novo edinstveno blagovno znamko ultimativnih izdelkov za lase Essence Ultîme.

30. 10. 2014

Supermanekenka

V Nemčiji rojena Claudia, ki je želela v mladostni postati odvetnica, je krasila več kot 10000 naslovnic revij, kot prva manekenka revijo Rolling Stone, seveda pa tudi Cosmopolitan. V devetdesetih je bila v klubu supermanekenk, ki so ga sestavljale še Christy Turlington, Naomi Campbell, Tyra Banks, Linda Evangelista in Eva Herzigova. Vse od začetka kariere so bili zaščitni znak Claudie Schiffer njeni čudoviti blond lasje, ki so postali blagovna znamka in njen osebni podpis. Claudio namreč vsi prepoznamo prav po prečudovitih laseh in ker izjemno ceni svoje lase, ni nikoli drastično spreminjala pričeske ali barve.

»Manekenke imamo zagotovo največ zahtev glede nege in oblikovanja las: od barvanja, različnih priprav do stilskega oblikovanja, ki lahko traja ure in ure ... zato imamo zelo visoke zahteve glede izdelkov za nego las. Tako se je porodila ideja, da bi svoje izkušnje z modnih brvi, kakor tudi nasvete profesionalnih stilistov in vso znanje o laseh prelila v koncept nove linije izdelkov. Sodelovanje s Schwarzkopfom mi je omogočilo, da se je ta ideja uresničila in rezultat tega sodelovanja je moja osebna linija izdelkov Schwarzkopf Essence Ultîme in Schwarzkopf Blonde Ultîme,« pravi Claudia.

Claudia Schiffer: "Vedno sem sanjala o tem, da bi nekoč ustvarila svojo linijo izdelkov za nego las."

Pet edinstvenih linij

Claudia se je v projekt podala z namenom konceptualne zasnove esenci­alnih blond odtenkov z uporabo najsodobnejše tehnologije in negovalnih sestavin iz dragocenih izvlečkov bisera, s katerimi se vsaka ženska lahko v hipu spremeni v čudovito lepotico z osupljivo blond barvo las.

Nova linija Schwarzkopf Essence Ultîme deluje v vseh dimenzijah lasne strukture. Izdelki vsebujejo dragoceni ULTIME-4 kompleks: edinstveno kombinacijo izbranih sestavin, med drugim izvleček bisera, pantenol, oplemenitene proteine in keratin.

Omega Repair: je linija izdelkov, zasnovana posebej za poškodovane, brezvoljne lase. Ultimativna in izjemno bogata formula obnovi poškodovane lase v notranjosti strukture in prepreči cepljenje konic do 90 %.

Diamond Color: je linija izdelkov, zasnovana za barvane lase in za lase s prameni. Formula omogoča dolgotrajno obstojnost brez bledenja, saj barvo takorekoč "zaklene" v lasni strukturi. Inovativna formula zagotavlja izjemen lesk in intenzivne bleščeče barve. Rezultat je do 85 % manjša lomljivost las in bistveno manj razcepljenih lasnih konic.

Crystal Shine: je linija izdelkov, ki je bila ustvarjena za normalne lase in lase brez leska. Lahka formula s tekočimi kristali zgladi lasno površino in lasem povrne sijaj.

Biotin + Volume: je linija izdelkov, ki je bila ustvarjena posebej za tanke, krhke lase. Edinstvena formula s kompleksom biotin zagotavlja do 80 % večji volumen in živahno lahkotnost popolnega razkošja las.

Mineral Strenght: je linija izdelkov, ki je bila ustvarjena za šibke in krhke lase. Ti izdelki obnavljajo in krepijo notranjo strukturo las ter jih učinkovito ščitijo pred poškodbami. Edinstvena formula zagotavlja do 97 % manjšo lomljivost in 100 % moč las.

Pokrovitelji