Do čudovitih las, kot jih ima Severina

Pripravi se, obračala boš glave s svileno gladkimi in svetlečimi lasmi, kot jih ima Remington ambasadorka Severina. Bleščeči kodri, popolni ravni lasje ali profesionalno sušenje – končne detajle izboljšaj s Silk oblikovalniki, ki so del Remington nove prestižne kolekcije pripomočkov za oblikovanje las.

Do čudovitih las, kot jih ima Severina promocijsko
30. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Najboljše pri tem je, da si lahko na hiter in enostaven način z uporabo izdelkov iz nove linije različne pričeske oblikuješ kar sama doma. S keramično prevleko, ki je prepojena s proteini svile, ti kolekcija olajša oblikovanje v samo nekaj enostavnih korakih ...

SILK ULTIMATE VSESTRANSKI OBLIKOVALNIK

Kaj želiš doseči?

  • Čudovito valovite lase

Omogoča oblikovanje različnih pričesk in za seboj pušča svileno gladke lase. Od rahlih valov do mogočnih kodrov.

oblikovalnik

Cosmo trik: Vzemi pramen las in ga  ovij okoli oblikovalnika, drži 5-6 sekund in ga spusti iz oblikovalnika da se ohladi v tvoji roki. Ponovi postopek z vsakim pramenom tvojih las. Nato lase nežno oblikuj v poljubne valove.

SILK RAVNALNIK

Kaj želiš doseči?

  • Ukrotiti še tako trmaste kodre.

Ravnalnik suhih las prinese najboljše rezultate, po katerih tako hrepeniš. Z njihovim najbolj vročim in najhitrejšim* ravnalnikom, brez statične elektrike in brez štrlenja boš prišla do svilnato gladkih in ravnih las.

ravnalnik

Cosmo trik: Začni čimbolj pri korenu las in z ravnalnikom potegni proti konicam z enim samim, enakomernim gibom. Ustvari brezčasno pričesko, ki bo ohranila obstojnost do naslednjega umivanja las.

SILK "ČAROBNA PALČKA" ZA VALOVE

Kaj želiš doseči?

  • Urejanje gladke in bleščeče valove, brez štrlenja.

Suhe lase navij na čarobno palčko z valjem, da nastanejo mehki valovi.

valovi

Cosmo trik: Lase razdeli na dva dela. Najprej navij spodnje lase stran od obraza, proti drugi strani. Na ta način navij vsak posamezen pramen in nato enako naredi z zgornjimi lasmi. Ko nakodraš vse lase, pusti, da se ohladijo, nato jih s prsti razčesi.

SILK "ČAROBNA PALČKA" ZA KODRE

Kaj želiš doseči? 

  • Urejene svilnato gladke in zapeljive kodre.

Prvi korak na poti do urejenih zapeljivih kodrov  je pravilno sušenje.

kodri

Cosmo trik: Ko jih ožameš, jih zavij v brisačo, ta bo vpila vso odvečno vlago. Tako lasje ne bodo preveč mokri, zato jih boš hitreje ter lažje posušila. Lase prični kodrati ob tilniku in na čarobno palčko navij pramene, široke dober centimeter. Za moderno pričesko konic ne menjuj smeri navijanja las od pramena do pramena.

SILK SUŠILNIK

Kaj želiš doseči?

  • Bleščeče pričeske z vsakim sušenjem.

Visoko zmogljivi sušilnik profesionalne kakovosti ti zagotavlja hitro in učinkovito sušenje.

sušilnik

Cosmo trik: Če so tvoji lasje ravni ali valoviti, jih osuši z brisačo, a nikoli ne drgni. Najprej s sušilnikom osuši konice, dokler niso le še malo vlažne. Vzemi pramen las, ostale lase pa spni. Sušilnik usmeri od korenin proti konicam. Ko s krtačo prideš do konca las, ponavljal vsak pramen posebaj dokler niso povsem suhi.

Več izdelkov si oglej na spletni strani: si.remington-europe.com

*velja za čas segrevanja

Pokrovitelji