TO se je dogajalo dni pred tragičnim umorom mamice Sabine (zdaj razkrivajo sokrajani)

Te podrobnosti so naravnost strašljive. :( V mislih smo z vsemi njenimi bližnjimi. 

TO se je dogajalo dni pred tragičnim umorom mamice Sabine (zdaj razkrivajo sokrajani) (foto: Facebook/R. P) Facebook/R. P
20. 5. 2022

Po tem, ko je odjeknila tragična novica, da je nekdanji nogometaš Robert Pevec nasilno vzel življenje 33-letne mamice dve otrok Sabine, so na plan prišle nekatere podrobnosti tega krutega dogodka, zaradi katerih so številni podvomili tudi o učinkovitost našega sistema.

Med drugim tudi to, da je bila policija na Sabininem domu le dve uri pred tragičnim dogodkom, ter da je storilec kršil prepoved približevanja, ki mu ga je sodišče odredilo začetek aprila.

No, tragičen dogodek je izredno pretresel tudi Sabinine sokrajane, ki so naši novinarki zdaj povedali še nekaj pretresljivih podrobnosti.

Kot pravijo, naj bi Sabino na njenem domu pred nasilnim dogodkom 'varovali' člani njene družine, tudi njen oče. 

Spregovoril oče umorjene 33-letne mamice s Koroške (ob njegovih besedah nam je zajokalo srce)

Tisti dan, ko je Robert Sabini vzel življenje, naj bi Sabina svojemu očetu rekla, da je dovolj varno, da jo v hiši pusti samo, ter da naj bi se zaradi nekaj dnevnega miru pred Robertom stvari počasi začele umirjati. 

Le kratek čas po tem, ko je oče zapustil njeno domovanje, naj bi se v njeni hiši pojavil bivši partner Robert in storil to grozljivo dejanje.

Prav zaradi tega so so-krajani prepričani, da naj bi Robert Sabinino hišo nadzoroval preko kamer in točno vedel, kdaj bo doma sama.

Grozljive podrobnosti, o katerih se govori v Dravogradu

Kot nam je povedalo več domačinov, se zdaj govori, da naj bi mož Sabino pretepel do neprepoznavnosti, po dejanju pa naj bi poklical svojo mamo in ji povedal, kaj je storil in dejal, da bi to moral storiti že aprila. Tedaj, ko je prejel prepoved prebliževanja, jo je namreč tudi grozno pretepel. 

Ko so ga kasneje kriminalisti vprašali, če obžaluje dejanje, je povedal, da ne. 

Če si sama v podobni situaciji ali poznaš nekoga, ki je in bi rada pomagala, se lahko obrneš na pomoč k brezplačnemu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja na številki 080 - 11 55 (dela vsak dan, 24 ur na dan). 

Znani honorarji akterjev Poroke na prvi pogled: So do konca res vztrajali zaradi denarja?

Fotografije: Planet TV, Facebook/r.p.

Pokrovitelji #CosmoZaŽenske

Hit Radio Center
Pleško cars