Spregovoril oče umorjene 33-letne mamice s Koroške (ob njegovih besedah nam je zajokalo srce)

Slovenijo je ta teden znova pretresla družinska tragedija. Zdaj se je oglasil oče pokojne. Preberi, kaj je povedal. 😞  Sabina, počivaj v miru. 

Spregovoril oče umorjene 33-letne mamice s Koroške (ob njegovih besedah nam je zajokalo srce) (foto: shutterstock) shutterstock
10. 5. 2022

Minuli vikend je Slovenijo pretresla nova družinska tragedija, v kateri je 38-letnik iz Dravograda tako hudo poškodoval svojo 33-letno (nekdanjo) partnerico, da je kasneje v bolnišnici zaradi poškodb izgubila življenje. 

Po poročanju slovenskih medijev naj bi šlo za nekdaj perspektivnega nogometaša Robert Pevca.

Le nekaj dni po tragediji pa je za Slovenske novice spregovoril oče pokojne Sabine, ki je najhujšo novico svojega življenja izvedel ravno na svoj rojstni dan.

To je povedal novinarjem omenjenega portala:

"Ne morem komentirati, bila je moja ljubica, moje dete,” so zapisali na spletni strani. 

Gre že za 3. primer tovrstne družinske tragedije v tem letu pri nas, zato je še kako pomembno, da ob opozorilnih znakih reagiramo vsi, ki agresivno vedenje opazimo.

Če si sama v podobni situaciji ali poznaš nekoga, ki je in bi rada pomagala, se lahko obrneš na pomoč k brezplačnemu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja na številki 080 - 11 55 (dela vsak dan, 24 ur na daln). 

Na Cosmu bomo prav ženskam, ki so ubežale družinskemu nasilju, že kmalu ponudile roko pomoči, in v sklopu projekta #CosmoZaŽenske prevozile razdaljo med Novo Gorico in Slovenj Gradcem ter zbirale denar za Varno hišo v Slovenj Gradcu. 

Vse o tem projektu si preberi tukaj

Srce parajoče pismo naše bralke: "Če bi mož našel to pismo, se bojim, da bi me ubil"

Fotografije: Profimedia, Unsplash.com/Asdrubal luna

Pokrovitelji #CosmoZaŽenske

Hit Radio Center
Pleško cars