Letos so v modi TE kopalke, ki jih (skoraj) zagotovo že imaš v omari 😍

Me smo presrečne, da nam ne bo potrebno zapravljati za nove! 👍

Letos so v modi TE kopalke, ki jih (skoraj) zagotovo že imaš v omari 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
23. 6. 2022

Zadnjih nekaj sezon se zdi, da so trendi na področju kopalne mode prešli vse meje dobrega okusa!

Pogosto smo videvale (še posebej na Instagramu) kopalke, ki so komaj kaj zakrivale ali pa so imele toliko izrezov, prevezav in trakov, da niso bile niti udobne, niti na večini postav niso izgledale dobro.

Temu noremu trendu končno bijejo zadnji dnevi in počasi se vračamo v normalo, kjer bomo lahko spet mirne vesti poležavale ob bazenu z dobro knjigo v roki!

In kdo je kriv za ta preobrat?

Preberi tudi: Se v kopalkah počutiš nelagodno? Pozabi na pareo in plažne obleke, letos jih nosimo tako!

Nihče drug kot Kim Kardashian!

Resničnostna zvezdnica, podjetnica in ena največjih vplivnic na našem planetu se je na nedavnem oddihu na idilični tropski plaži pojavila v ničemer drugem kot dobrih starih bikini kopalkah!

Njen model je izredno klasičen - v črni barvi, in celo modrček je zavezan povsem običajno, tako kot smo ga nosile že leta nazaj.

Priporočamo: Te hlače je Kim K v enem tednu nosila kar trikrat (to so najbolj zaželene hlače poletja)

Poleg Kim, ki je nedvomno ena največjih postavljalk trendov, smo v klasičnem modelu bikink opazile še celo vrsto drugih zvezdnic in modnih vplivnic, med njimi tudi Millie Court in kraljico oblin Jennifer Lopez.

Seveda nam je pri vsem tem najbolj všeč to, da imamo bikini kopalke že v svoji omari in zato letošnje poletje lahko namesto v nov komplet investiramo v dodaten dan počitnic (ali dva) ker to resnično bolj potrebujemo!

Preberi še: Pozabi na slamnate in bucket klobučke, letos vsi nosijo takšne (super za dolgolaske in kratkolaske)

Zdaj smo lahko tudi prepričane, da je to kos, ki nikoli ne bo šel iz mode!

Tako, da če ga slučajno še nimaš v svoji kolekciji kopalk, potem je to dobra priložnost, da vanje investiraš. Našla jih boš praktično v vsaki trgovini z oblačili, tudi v Zari ali H&Mu.

In če potrebuješ še nekaj spodbude: bikini kopalke so odlična izbira za vse postave in primerne tudi za dopust z njegovimi starši!

Fotografije: Profimedia