Tretji Cosmo poletni give-away

Teden je naokoli in v rubriki Cosmo poletje imamo že nova prekrasna cosmo poletna darilca. Ne pozabi, vsak teden nova darila in to kar do konca avgust. Hitro preveri kaj čaka nate ta teden.

Tretji Cosmo poletni give-away (foto: Cosmopolitan.si) Cosmopolitan.si
31. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Ta give-away je zaključen.

Preveri kdo je imel srečo pri žrebu: Četrti Cosmo poletni give-away

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: Drugi Cosmo poletni give-away

V vsakem Cosmo poletnem give-awayu lahko izbiraš med več nagradami, ki so tisti teden na voljo, da boš res dobila tisto, kar si najbolj želiš. Na koncu pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade.

Tokrat podarjamo:

NE POZABI o super Cosmo poletnem give-awayu obvestiti še svojih prijateljic.

Nagrajenke 2. tedna so:

  • Krema Nivea Soft Mix me - Patricia G.
  • Gel za tuširanje Nivea Love Outdoors - Monika Ž.
  • Majica L'ux Factor - Tinkara P.
  • Athentikos Mousse - Mladen S.

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Nivea protect Losjon

Losjon za zaščito pred soncem Sun Protect & Bronze ZF 6 združuje zaščito z naravno porjavelostjo. Z naravnim rastlinskim izvlečkom za enakomerno in naravno porjavelost. Zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in naravno porjavelost kože. Lahka, nemastna formula vsebuje učinkovit sistem UVA-/UVB-filtrov, ki ščitijo kožo. 100 % naravna porjavelost, 0 % samoporjavitvene učinkovine. Sprej je vodoodporen. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Athentikos Mousse

Nebeška malica ali posladek - jogurt grškega tipa Athentikos te s plastjo rahle jogurtove pene na posteljici sočnega sadja popelje na lepše, pa čeprav samo v mislih!

Ogrlica OPS!

EDINSTVEN IN BARVIT NAKIT, KI JE ZAPELJAL ŽE VEČ MILIJONOV LJUBITELJIC MODNIH TRENDOV PO VSEM SVETU. OPS OBJECTS prinaša harmonijo in črpa navdih iz različnih kultur. Zastarele ideje želi spremeniti v nekaj novega pri tem pa ohraniti lepoto v vseh njenih oblikah.

Labello Pink Licious

Ženstvena, roza in močna? Misliš, da te tri stvari ne gredo skupaj? O, pa še kako! Samo dodaj rožnati barvi motivacijsko sporočilce ter kul ikonice in že imaš popolno kombinacijo, ki odraža nežno, a odločno punco, ki dobro ve, kaj hoče. Odkrij novo, omejeno izdajo Labello in se prepričaj o njegovi super pink moči!

Ta give-away je zaključen.

Preveri kdo je imel srečo pri žrebu: Četrti Cosmo poletni give-away

Poglej kaj podarjamo v tem tednu: Drugi Cosmo poletni give-away