Četrti Cosmo poletni give-away

Teden je naokoli in v rubriki Cosmo poletje imamo že nova prekrasna cosmo poletna darilca. Ne pozabi, vsak teden nova darila in to kar do konca avgusta. Hitro preveri kaj čaka nate ta teden.

7. 8. 2018

Ta give-away je zaključen.

V vsakem Cosmo poletnem give-awayu lahko izbiraš med več nagradami, ki so tisti teden na voljo, da boš res dobila tisto, kar si najbolj želiš. Na koncu pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade.

Tokrat podarjamo:


NE POZABI o super Cosmo poletnem give-awayu obvestiti še svojih prijateljic.

Nagrajenke 3. tedna so:

  • Nivea protect Losjon - Nina J.
  • Darilni bon Ljubljanskih mlekarn - Marija M.
  • Ogrlica OPS! - Sonja E.
  • Labello Pink Licious - Anabella K.

Nagrajenke 4. tedna so:

  • Gel za tuširanje Nivea Love Outdoors - Maša B.
  • Eucerin fluid za intimno zaščito - Maja K.
  • Essence Midnight masquerade + Essence eyeshadow & eyeliner palette - Nina C.
  • Bon Ljubljanskih Mlekarn - Svetlana S.

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana.

Eucerin fluid za intimno zaščito

Fluid, posebej razvit za intimni predel, nudi udobje in zaščito ter pomaga pomiriti razdraženost. Eucerin fluid za intimno zaščito ima pH-vrednost 4,5 (enako kot intimni predel pri ženskah) in vsebuje izjemno blago površinsko aktivno snov. S koži lastno mlečno kislino ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje. Formula vsebuje tudi bisabolol, ki je znan po svojih protivnetnih lastnostih. Izdelek uporabljajte vsak dan za umivanje, nego in zagotavljanje udobja na tem predelu.

Athentikos Mousse

Nebeška malica ali posladek - jogurt grškega tipa Athentikos te s plastjo rahle jogurtove pene na posteljici sočnega sadja popelje na lepše, pa čeprav samo v mislih!

Gel za tuširanje Nivea Love Outdoors

Saden, svež ali zapeljiv? Intenzivna nega, učinkovito čiščenje ali poživljajoč "dobro jutro" učinek? Za posebej občutljivo ali zelo suho kožo? NIVEA vam ponuja široko ponudbo gelov za tuširanje – od nežne kreme za tuširanje do bogatega olja in poživljajočega gela za tuširanje. Kakšen je vaš način tuširanja?

Essence Midnight masquerade + Essence eyeshadow & eyeliner palette

Essence Midnight masquerade - umetne trepalnice za super ekstravaganten videz + Essence next stop summer wet or dry eyeshadow & eyeliner palette - oddtenki, ki odražajo barvo morja

Ta give-away je zaključen.