Drugi Cosmo poletni give-away

Teden je naokoli in v rubriki Cosmo poletje imamo že nova prekrasna cosmo poletna darilca. Ne pozabi, vsak teden nova darila in to kar do konca avgusta. Hitro preveri kaj čaka nate ta teden.

Drugi Cosmo poletni give-away (foto: Cosmopolitan.si) Cosmopolitan.si
24. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

V vsakem Cosmo poletnem give-awayu lahko izbiraš med več nagradami, ki so tisti teden na voljo, da boš res dobila tisto, kar si najbolj želiš. Na koncu pa bo žreb določil, katera bo dobitnica nagrade.

Tokrat podarjamo:

Kako sodeluješ?

Zelo enostavno je! :) Klikni na gumb "Izberi" pod darilcem, ki ti je najbolj všeč, vpiši svoje podatke, klikni še na gumb "Pošlji" in drži pesti, da boš izžrebana. 

NE POZABI o super Cosmo poletnem give-awayu obvestiti še svojih prijateljic.

Nagrajenke 1. tedna so:

  • L'ux Factor Majica - Karin Bevk
  • Paket Barnängen - Jolita Sagadin
  • MU Athentikos - Mihaela Kolarič

Majica Lux-Factor

Serum za rast trepalnic Lux Factor bo poskrbel za neverjetne trepalnice, tebi pa podarjamo majčko, s katero boš privabljala poglede.

Athentikos Mousse

Nebeška malica ali posladek - jogurt grškega tipa Athentikos te s plastjo rahle jogurtove pene na posteljici sočnega sadja popelje na lepše, pa čeprav samo v mislih!

Krema Nivea Soft Mix Me

Preprosto nanesi eno od krem vznemirljivega vonja ali jih kar vse tri zmešaj na svoji koži in tako ustvari čisto nov vonj. Uživaj v trenutnem navdihu! Trije novi vonji, ki smo jih razvili s pariškimi mojstri parfumov, so ustvarjeni, da se ujemajo drug z drugim kot tudi s klasično NIVEA Soft kremo. Zato pozabi na pravila, saj ne moreš zgrešiti. Preizkusiš lahko vsaj 25 kombinacij in končno odkriješ vonj, ki je čisto tvoj, mimogrede pa poskrbiš še za mehko in navlaženo kožo.

Gel za tuširanje Nivea Love Outdoors

Saden, svež ali zapeljiv? Intenzivna nega, učinkovito čiščenje ali poživljajoč "dobro jutro" učinek? Za posebej občutljivo ali zelo suho kožo? NIVEA vam ponuja široko ponudbo gelov za tuširanje – od nežne kreme za tuširanje do bogatega olja in poživljajočega gela za tuširanje. Kakšen je vaš način tuširanja?

Sodelovanje trenutno ni možno.