Predavatelji

Nataša Mernik

Nataša je vplivnica, novinarka in kreativka, ki svojo ljubezen do pisanja in ustvarjanja vsebin združuje v pisanju svojega bloga Curves in colors, kot spletna novinarka Cosmopolitana in ustvarjalka vsebin za naročnike PR agencije Unicorno. Sicer navdušenka nad modo, lepoto in nakupovanjem ter zagovornica enakopravnosti vseh velikosti in oblik teles ter ljubezni do samih sebe.

Instagram: @natashamernik

Ana Cepec

Ana je kreativna duša, podjetnica, vplivnica in na sploh ljubiteljica družbenih medijev. Na pot digitalnega ustvarjanja jo je zanesla blogerska scena, hobi pa se je sčasoma spremenil v biznis. Podjetniško in kreativno pot soustvarja z velikimi podjetji, s katerimi sodeluje kot urednica družbenih omrežij in načrtovalka komunikacijskih strategij.

Instagram: @anacepec

Nika Erčulj

Youtuberka in instagramerka, po novem pa tudi voditeljica podcasta, svojo pot skozi življenje z domačim in tujim občinstvom deli že pet let. Nika ne skriva slabih dni in nima zadržkov govoriti o težkih življenjskih temah, hkrati pa pripoveduje o lepotah življenja, ki ga odkriva na potovanjih in ob duhovnem poglabljanju vase.

You Tube: NikasInnerBeauty

Barbara Pungerčar Puntar

Barbara Pungerčič Puntar

Barbaro, diplomirano komunikologinjo, je že v mladosti navdušil mikrofon, organizacija dogodkov in pisanje takšnih in drugačnih zgodb, zato je bilo tudi novinarsko delo v času študija pričakovana smer. A po študiju jo je pot zanesla v še bolj dinamične vode, v Lisco, kjer že nekaj let kot vodja marketinga in odnosov z javnostmi pomaga oblikovati zgodbo slovenske modne znamke perila in kopalk.

Črt Podlogar

Črt Podlogar v digitalni industriji profesionalno deluje že deset let. Kot vodja projektov je delal za velikega spletnega trgovca v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, kjer je skrbel za razvoj spletnih strani, nadgradnjo in optimizacijo stopenj konverzije v ekosistemu več kot stotih spletnih strani. Po nekaj letih, ki jih je posvetil razvoju spletnih strani in optimizaciji stopenj konverzije za povečanje spletne prodaje in prihodkov, je prešel na področje digitalnega oglaševanja. Zadnja štiri leta se v okviru podjetja Red Orbit osredotoča na različne vidike marketinga učinkovitosti kot vodja projektov in digitalni strateg, pri čemer pomaga podjetjem doseči njihove prodajne rezultate.

Sodelujoči na okrogli mizi

Atmosferci

Na spletni strani imajo zapisano svojo misijo, ki gre tako: V vsakem ovinku, na vsaki ravnini in v vsaki točki zaviranja se skriva zgodba, ki se sestavlja v idealno linijo misli treh avtomobilskih sanjačev – Saše Kapetanoviča, Jureta Gregorčiča in Cirila Komotarja. Verjamejo v svobodo odprte ceste in v večni navdih sveta zobnikov, ognja v valjih, električnega udara, moči jekla in karbona. Najlepše avtomobilske zgodbe sploh še niso napisane. To je misija v jedro vrtinca mobilnosti.

Atmosferci so se zgodili z namenom – brez obljub, a z veliko željo in še večjim srcem. Speljali so brez avtopilota, a z eno samo modrostjo – dobra zgodba je kot življenje, vedno najde pot.

Spletna stran: atmosferci.com

Moderator

David Urankar

David je trenutno najbolj znan kot obraz oddaj Dobro jutro in Avtomobilnost na TV Slovenija. Nekdanji slovenski reprezentant v atletiki in voznik boba se je s priznanimi mednarodnimi kampanjami uveljavil v modnem svetu. Kot se za Instagramersko realnost spodobi, pa ne zanemarja tudi družbenih omrežij.

Instagram: @david.urankar

Pokrovitelji

Renault