Veliki TEDENSKI horoskop: VSE, kar se ti bo zgodilo med 20. in 26. junijem (ljubezen, kariera, zdravje)

Ta teden prinaša številna presenečenja - za nekatera znamenja izredno pozitivna, spet druga, bodo na lastni koži občutila razočaranja. Preveri, kaj čaka tebe. 

Veliki TEDENSKI horoskop: VSE, kar se ti bo zgodilo med 20. in 26. junijem (ljubezen, kariera, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2022

OVEN

Presenečena boš, ko ti bo nekdo povedal, da si mu všeč ravno takšna, kot si, četudi deluješ povsem drugače. Bodi bolj odprta za nove smernice in nikar ne nadaljuj po poti, na kateri se razburjaš za vsako malenkost. Malce boš dvomila v težavo, ki je sama ne moreš odpraviti. Vzemi si čas za premislek in nadaljuj tako kot je v tvoji navadi. Nekatere stvari bodo na osebnem področju v zadnjih dneh delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, zato se ne obremenjuj. 

BIK

Previdnost uporabi na ljubezenskem področju, kjer boš nekoliko žalostna in nemirna. Na področju dela boš v sredini tedna dosegla nekaj pomembnega, kar te bo postavilo v boljšo pozicijo. Všeč ti bo, ker se bo končno vse dogajalo brez zapletov, kar ti omogoča, da se izkažeš v pravi smeri. Tiste, ki ste v resnem odnosu, boste morale v nedeljo dobro zavihati rokave in se v domačem okolju prilagoditi. Iznajdljiva boš in spretna, zato boš doživela presenečenje.

DVOJČKA

Čas je, da se spomniš, da se je včasih potrebno tudi malo prepustiti. Ovirale te bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečeš za seboj, toda zaključek se ti bo nekoliko izmikal. Nikakor ne boš pripravljena opustiti določenih vzorcev, zato te bo nekdo ves čas opozarjal. Zadeve poskusi urediti tako, da bo za vse ki so vključeni čim manj naporno, ter da se boš lahko neobremenjeno usmerila naprej. Majhen problem je lahko ljubosumna ljubljena oseba, ki te ne bo ravno podpirala. 

RAK

Na področju medsebojnih odnosov boš morala počakati na primeren trenutek. V povezavi z določenimi spremembami boš imela veliko obveznosti, ki ti bodo sredi tedna prinesle stabilnost. Počutila se boš lažje, predvsem pa bolj izpopolnjeno. Ljubezen bo zaradi prehoda Sonca v tvoje znamenje področje, ki mu boš posvetila vso svojo pozornost. Dobre vibracije lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Nikar preveč ne razmišljaj zakaj se nekaj dogaja, raje se prepusti.

LEV

Čeprav boš želela v ponedeljek, ko se bo Sonce še nahajalo v dvojčkih, odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki te ne bodo pustile v spontani fazi. Od tebe se bo na področju kariere pričakovalo več kot običajno, zato boš morala tokrat pošteno zavihati rokave. Pretirana odgovornost ti ne bo všeč, vendar se kljub vsemu skušaj prilagoditi. V nedeljo boš razmišljala o osebi, ki se že nekaj časa nahaja v tvojih mislih.

DEVICA

Prihaja teden, v katerem se boš morala bolj sprostiti in zaupati svojim notranjim instinktom. Ker te nekaj še vedno obremenjuje, zahtevaj odgovore na svoja vprašanja, nato ti bo nekoliko lažje. Samozavest se bo proti koncu tedna dvignila in veliko lažje si boš kljub vsem opravkom vzela več časa zase. Na področju družinskih odnosov se boš dokopala do zanimivih spoznanj, sedaj boš nekoga od starejših končno znala razumeti.

TEHTNICA

Prave resnice glede določene zadeve si še ne boš želela priznati, zato preklopi vse skupaj na prihodnost in se čim prej reši vseh negativnih občutkov. Če boš želela ljubezensko dogajanje, si boš morala zanj vzeti čas. V petek boš delovala po zastavljenih načrtih, na poslovnem in finančnem področju pa bo prisotnih nekaj več težavic. V nedeljo se pogovori z ljubljeno osebo, saj prihaja dodatna priložnost, da se končno notranje pomiriš in začneš zopet zaupati.

ŠKORPIJON

Ljubezenske zvezde te bodo presenetile, v pomoč ti bo nežna energija, ki jo prinaša Sonce v znamenju raka. Previdnost kljub močni želji po prijetnem dogajanju  ne bo odveč. Izkoristi konec tedna tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boš lotila imelo pozitiven pridih. V domačem okolju bo v nedeljo na sporedu preveč vprašanj, nekdo se bo želel vmešavati v tvoje zadeve, zato boš povzdignila glas in se konkretno postavila zase. 

Ženske, rojene v TEH 4 znamenjih, ne želijo biti odvisne od NIKOGAR (ker so pogumne in zmorejo VSE)

STRELEC

Optimizem, ki te bo spremljal na vsakem koraku bo upravičen. Vse se bo odvijalo gladko, brez zapletov, kar te bo usmerilo v dodatno nadgradnjo. Prevzemi v službi pobudo in naredi prvi korak, namesto da bi čakala kako se bodo odločili drugi. Ob pravem trenutku boš sposobna izraziti svoje ideje, s katerimi boš prišla do novih spoznanj. Zadevo, ki te bremeni boš še za nekaj časa pustila pri miru. V nedeljo boš končno vedela, kdo je na tvoji strani in kdo ne. 

KOZOROG

Prehod Sonca v znamenje raka nosi s sabo več izpolnjenosti na osebnem področju. Na področju ljubezni boš končno lahko napredovala. V petek bodo na vrsti stare teme, ki se jim raje izogni, saj bi lahko prebudile bolečine ali povzročile konflikt. Nasvet, ki ti ga bo dal nekdo, ki je dobro podkovan bi morala sprejeti, namesto da le prikimavaš. V soboto bo na plano prišlo nekaj, česar še nisi rešila. Dan bo namenjen tudi počitku.

VODNAR

Spoznala boš, da si delaš škodo, če svoj čas uporabljaj na nekoristen način. V družinskem okolju bo končno več razumevanja. Dovolj časa boš imela tudi za večjo odločitev, ki se bo v prihodnje izkazala za zelo pomembno. Obstaja več načinov, da se umakneš iz odnosa, ki ti zaradi nenehnega prerekanja ne ustreza več. Ne pretiravaj in ne razglablja, raje pojdi svojo pot. Nekdo te bo konec tedna poklical v nekoliko nepričakovanem trenutku, kar ti bo olajšalo pomembno situacijo.

RIBI

Ljubezenske vibracije bodo zaradi prehoda Sonca v znamenje raka še bolj mamljive kot v zadnjem obdobju. Na področju financ se ti obetajo presenečenja. Večji korak boš storila ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. V soboto in nedeljo boš na trenutke zmedena, saj ne boš natančno vedela, kaj bi bilo dobro zate. Rekreacija bo v napetih trenutkih najboljši način, da se sprostiš in premagaš ležernost.

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, zanima le seks BREZ obveznosti

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia