Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, zanima le seks BREZ obveznosti

Iščeš prijatelja za seks ali pa se mu želiš izogniti? 🙈 Potem vsekakor bodi pozorna na njegovo astro znamenje!

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, zanima le seks BREZ obveznosti (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2022

Verjetno tudi sama veš, kako pomembno je prijateljstvo za uspešno razmerje. Pa vendar, določeni ljudje se preprosto ne želijo obvezati, zato imajo raje bolj svobodno obliko razmerja. Ja, govorimo o "prijateljstvu brez obveznosti" oziroma "prijateljstvu za seks".

No, za takšno vrsto razmerja je potrebna odprta komunikacija in strinjanje obeh vključenih, saj se lahko v nasprotnem konča s pravo katastrofo (beri: zlomljenim srcem). Zato je dobro, da si še posebej pozorna na točno določena astrološka znamenja, ki bi s teboj raje prijateljevali brez kakršnikoli obveznosti.

Bodisi, da si tega želiš tudi sama ali pa se takšni vrsti razmerja želiš izogniti, je dobro, da veš, da v to skupino spadajo:

1. Strelec

Svobodoljubni strelec se težko odloči za resno zvezo, hkrati pa redko posveča pozornost čustvom drugih. Neobvezujoči model razmerja, kot je prijateljstvo brez obveznosti, je torej popoln za to ognjeno znamenje. To mu omogoča, da se z izbranko ali izbrancem telesno zbliža, ne da bi pri tem moral razviti tudi čustven odnos, zaradi katerega bi lahko postal ranljiv.

Horoskop: Ljudje, rojeni v TEH znamenjih, so naaaaajbolj nesramni (res jih ne briga za druge)

2. Vodnar

Vodnar točno ve, kako uživati v življenju, poleg tega pa ima zaradi svoje karizmatičnosti tudi ogromno prijateljev. Zakaj torej ne bi združil prijetnega s koristnim, tj. prijateljstva z zabavo? Za to zračno znamenje je namreč neodvisnost vendarle pomembnejša od zveze.

3. Dvojčka

Osebo, rojeno v znamenju dvojčkov, odlikuje njena odprta, komunikativna narava, zaradi česar je zelo družabna in kot takšno jo je resnično lepo imeti v življenju. No, po drugi strani pa ni ravno najbolj primerna za dolgotrajno partnerstvo. Raje ima občasna in neobvezujoča razmerja, vse ostalo je za to zračno znamenje preveč zapleteno.

Po predlogi 24sata.hr

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, ne oprostijo zlahka