Veliki tedenski HOROSKOP: Vse, kar se bo zgodilo med 14.6. in 21.6. 2021

Preveri, kaj nas čaka v tem tednu in se pripravi. Naj te nič ne preseneti. 😉

Veliki tedenski HOROSKOP: Vse, kar se bo zgodilo med 14.6. in 21.6. 2021 (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2021

Oven

20. Mar - 20. Apr

V ponedeljek in torek, ko bo luna v levu, boste zagrizli v delo, misli pa vam bodo uhajale k drugim stvarem.
Potrpite malo, živahen čas je pred vami. Spogledljivi boste, odločite se za tveganje. Simpatije so lahko obojestranske in nikoli ne boste izvedeli, kako vam je lahko lepo, če ne poskusite. Začutili boste, da je čas, da izkoristite svojo priložnost in spremenite določene zadeve. Vaši možgani bodo delovali hitro, kar vam bo dalo neverjetno moč. Lahko imate glavno besedo pri razčiščevanju nerešenih vprašanj, posebno v ljubezni. To bo priložnost, na katero ste pravzaprav dolgo čakali.

Bik

21. Apr – 20. maj

Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili, vas spremlja v zoprni obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo, se razbremenili in se opravičili.  Nekoliko vas bo razjedalo dejstvo, da niste izkoristili priložnosti, ki se vam je ponujala v preteklih dneh. Ne skrbite, ni še vsega konec in potrebno je le kanček dobre volje, da si odprete možnost za povratno informacijo, ki bo tokrat pozitivnega značaja. Prijazni prošnji bo v petek končno uslišano. Nove priložnosti vam bodo odprle novo obzorje in vam dale zagon. Malo pa boste k temu pripomogli tudi sami.

Dvojčka

21. Maj – 21. jun

Počutje se bo izboljšalo in znova boste presenečeni, česa ste sposobni. Vse se dogaja globlje in mirneje, veliko lažje bo delovati v skladu z lastnimi potrebami. Okrepljeno bo vaše sočutje in sposobnost razumeti tudi tiste, ki vam občasno nasprotujejo. Samski  dvojčki se boste morali konec tedna braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro.  Naučite se poslušati sogovornike. Več časa boste v nedeljo namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih.

Rak

22. Jun – 21. jul

Umirite misli in bodite nekoliko bolj strpni do drugače mislečih.
Vedno znova se vam ponavljajo iste stvari. Vse si morate zagotoviti sami, kar je nekaj, česar ste pravzaprav vajeni.  Želeli si boste spontanosti. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo poseben pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano dežujejo mimo vas. Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete in po čem močno hrepenite že nekaj časa.

Lev

22. jul – 22. avg

Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa kljub luni v vašem znamenju v začetku tedna ne bo mogoče. Vzpodbujala vas bo predvsem vaša ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, na katere nimate vpliva. V ljubezni pokažite več izvirnosti in strasti, saj ni nikakršnih razlogov, da izgubljate upanje ter da se zapirate vase. Pokažite konec tedna, da mislite resno.

Devica

23. Avg – 22. Sep

Hrepeneli boste po svobodi in počasi prehajate na drugo točko, kmalu se vam bodo odvile tudi vaše želje. Tokrat vidite, da ste dobili napačen vtis o zadevah, ki so se v zadnjih dneh spremenile. Končno se boste osvobodili bremen, ki so vam kradla energijo. Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi v ljubezni ste brez prave volje, kar se lahko v nedeljo popolnoma spremeni.

Tehtnica

23. Sep – 22. okt

V začetku tedna bo kljub višjemu egu nujno popustiti, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge opcije.
Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo popolnoma narobe razumel. Obveljala bo vaša zadnja beseda, posebno s tistimi, ki se vsega lotevajo veliko natančneje in včasih preveč komplicirajo. Ostanite pozorni, posebno ob urejanju finančnih zadev. Na poslovnem področju se odpira nova pot, ki prinaša svobodno izražanje.

Škorpijon

23. Okt – 22. nov

Zahtevajte od drugih, da se držijo obljub, da se vam zadeve zaradi njihove malomarnosti ne poderejo. Utrujenosti se tokrat ne boste izognili. Čas za odmor prihaja počasi. Če se še ne ukvarjate s športom, boste verjetno zdaj končno začutili, da bi morali ta adrenalin sprostiti na takšen način. Če pa ste bolj zapečkarske narave, pa začnite z jogo in meditacijo, ki vas bosta popeljali v sprostitev. V nedeljo se boste posvečali izključno sebi.

Moški, rojeni v TEH 4 znamenjih, so ZELO sramežljivi (TI moraš narediti prvi korak)

Strelec

22. Nov – 20. dec

Niste še čisto prepričani o človeku, ki vam je zasedel srce. Tokrat boste na testiranju, pripravite se na nepričakovano. Velik del vašega življenja bo postavljen pod vprašaj in bili boste prisiljeni na soočenje. Ves čas se boste trudili uspešno opraviti delo, ki je na vidiku že nekaj časa pa ste ga prelagali.  Vrteli se boste v krogu in razmišljali, le kam je odšla vsa neodvisna energija. Trenutno vam zvezde res niso najbolj naklonjene. S težavo se boste motivirali k napredku in k dobri volji.

Kozorog

21. Dec – 19. jan

V ospredju bo zaradi Venere v raku povezovanje s preteklostjo, s poudarkom, da boste preteklost zaznavali objektivno.
Spomini in stara čustva se prebujajo. Čas je, da očistite stare teme, da boste lahko šli naprej bolj neobremenjeno. Za spremembe sedaj še ni čas, saj vam nekatere obveznosti ne dovolijo narediti naslednjega koraka. Vse se bo vrtelo okrog doživljanja medsebojnih odnosov, še posebej v nedeljo, ko bo vse bolj napeto.

Vodnar

20. Jan – 18. Feb

Zavestno prebudite tisto, kar želite, da se zgodi. Ne bodite presenečeni, če bodo ljudje ravnali prenagljeno. Pred vami je teden, v katerem boste dočakali nekaj več sprememb in novic glede čustvenih zadev. Največ novega bo že v petek, toda tudi pred tem boste večkrat začutili, da so okoliščine na vaši strani. Zavedate se da ste dobri, zato boste tudi zahtevali primerno plačilo. Izražanje jeze na poslovnem ali zasebnem področju ne bo najboljša rešitev.

Ribi

19. Feb - 20. mar

Občutek utrujenosti in mlahavosti ne bosta popustila. Spanec in rekreacija sta trenutno vaša največja zaveznika, da vsaj deloma povrnete dobro počutje. V sredo boste nekako počasni, skoraj zaspani, z izjemo ugodnejšega četrtka, ko se vsaj začasno pomikate naprej.  Nekaj nenavadnega vas lahko v nedeljo popoldne, ko bo luna v škorpijonu zmede. Počakajte na boljše čase in začnite znova, saj se določenih stvari ne da več popraviti.

Pripravil: Horoskopi.si 

Fotografije: Profimedia