Moški, rojeni v TEH 4 znamenjih, so ZELO sramežljivi (TI moraš narediti prvi korak)

To so moški, ki so malce nesamozavestni, vendar kljub temu, ko prestopiš mejo lahko ugotoviš, da so ravno ti moški dolgoročno pravi zaklad.

Moški, rojeni v TEH 4 znamenjih, so ZELO sramežljivi (TI moraš narediti prvi korak) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2021

BIK

Bik dobro ve, česa si v življenju želi, vendar ima težavo, saj si tega običajno ne upa povedati na glas ali pa se boriti za žensko, ki mu je všeč. Strah ga je, da bi bil preveč vsiljiv, kljub temu da dobro izgleda notranje ni vedno zadovoljen s svojo zunanjo podobo. To, da si mu resnično všeč bo prej dokazal z dotiki, kot pa da bi ti direktno pristopil. Dolgo časa bo zbiral pogum in se večkrat zadnjo sekundo odločil, da ne bo naredil prvega koraka.

RAK

Rak je najbolj sramežljiv moški, obdarjen z introvertirano naravo, ki potrebuje veliko časa, da se odpre. Ko se rak zaljubi, ko nekaj močno začuti, postane še bolj sramežljiv, saj se najbolj izmed vseh znamenj zodiaka boji tvoje zavrnitve. Boji se tudi, da ženski ki mu je všeč ne bi ustrezal takšen kot je, strah ga je, da ne bi ustvaril napačnega mnenja. Kup njegovih dvomov je razlog, da rak običajno, tudi ko si neizmerno želi ljubezni, ne bo naredil prvega koraka.

KOZOROG

Kozorog je moški, ki ga večino literature v smeri astrologije označuje za najbolj hladnega in najbolj nedostopnega. Res je, da je zelo zadržan, saj so njegove misli pogosto preveč prepletene z željo po uspehu. Za ljubezen se ne bori preveč, saj se boji, da bi mu nora zaljubljenost preveč spodnesla tla pod nogami. Kozorog ne vabi in ne poskuša, on raje dopusti, da ga ujame ženska, vendar ne na prvi tren. Na to, da se kozorog odpre in si dovoli čutiti je potrebno počakati.

RIBI

Moški, rojen v znamenju rib je tako zelo zasanjan, da enostavno večkrat spregleda ljubezenske namige. Njegova domišljija prepleta razne scenarije kako bo pristopil, ko pa je potrebno delovati z dejanji, moški riba velikokrat popolnoma zamrzne. Takrat deluje nezainteresiran in oddaja napačne vibracije. Nežen in romantičen ima velikokrat malce nižjo samopodobo, tako da tudi ko pristopi ali povabi morda ne deluje popolnoma prepričan vase.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia