Veliki tedenski HOROSKOP: To te čaka med 25. in 31. julijem (preveri in se pripravi)

Ta teden nam bo prinesel polno optimizma. ❤️ 

Veliki tedenski HOROSKOP: To te čaka med 25. in 31. julijem (preveri in se pripravi) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 7. 2022

OVEN

Samski ovni boste postali bolj premišljeni glede tega, komu podariti svoj čas. Pazite pa da ne boste s postavljanjem mej pretiravali in ponovno ostali razočarani. Velikokrat se boste vezani ovni znašli pred odločitvijo, ki bo od vas zahtevala poglobitve in tehten razmislek. V pomoč pa vam bodo tudi pretekle izkušnje, na katere ste že skoraj pozabili.  Odprite se v soboto in nedeljo družini, storite nekaj, kar bo stvari premaknilo vsaj za stopničko višje. V nasprotnem primeru se vam obeta nakopičen nemir. 

BIK

Zelo optimistično boste zakorakali v teden, ki ga bo polepšal vpliv Sonca v znamenju leva. Odzivi bodo obarvani s trenutnimi čustvi, in sicer v intenzivni smeri. V enem trenutku se boste sredi tedna na področju kariere odzivali radovedno in igrivo, v drugem trenutku živčno in nekoliko nestrpno. Razmišljate bolj s srcem in se odločate izključno na podlagi občutka, le to vas vodi v prave odločitve. Naj vas ne bo glede pomembne zadeve strah spregovoriti na glas. Bodite to kar ste, obrestovalo se vam bo.

DVOJČKA

Po burnem preteklem tednu boste spoznali, da je bolje živeti s pokončno glavo in z mirno vestjo. Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, čemur ste se do sedaj izogibali. Vse se lahko v sredini tedna stabilni zgladi, čeprav bo pri nekaterih nastala zamuda, za katero bodo vzrok premalo jasna navodila. Prvi vtis, ki ga boste pustili v soboto, bo odločilen. Tudi počutje se vam bo postopoma izboljšalo, saj boste spoznali, da obstaja več mogočih izhodov, ki vas lahko razbremenijo. 

RAK

Ne glede na tako, kako bo vse izgledalo privlačno, je vsekakor bolje, da se znova pogovorite o ključnih dejstvih, ki so lahko zavajajoča. Prebudila se bo želja po čiščenju telesa in duše na duhovni ravni, kar vas bo notranje umirilo. V petek se oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto, saj vas čaka nekaj, kar ni mogoče prestaviti. Naredite tudi kakšen premik, da izboljšate družinske odnose in ostalim pokažete, da se na vas lahko zanesejo. Vzemite si dovolj časa, da prisluhnete. 

LEV

S Soncem v vašem znamenju prihaja nekaj dodatnega zagona. Končno bo nastopil čas, ko boste lažje delovali. Počutili se boste zadovoljno in svoje delo boste opravljali brez večjih težav in zapletov. Izkoristite te odlične pogoje za to, da boste uresničili svoj skriti načrt. V soboto in nedeljo vam bo najbolj na kožo pisano brezskrbno življenje, zato uživajte do skrajnosti. Naj vas ne bo strah prepustiti se novi izkušnji, ki vam bo razširila obzorja in vas popeljala v boljše počutje.

DEVICA

Bodite na začetku tedna predvsem zbrani, da boste pravočasno našli prave besede in odgovor. Odločiti se morate in to vam ne bo pretežko, saj gre za nekoga, ki mu lahko zaupate. V povezavi s poslovnimi zadevami prihaja več dvomljivih informacij. Počakajte preden se podate v akcijo, saj bi lahko potegnili krajši konec. Ljubezenski koraki ne bodo najbolj prepričljivi. Dobili boste nekaj simpatičnih komplimentov, toda vseeno se boste ves čas v ozadju spraševali, ali je nekdo do vas iskren. 

TEHTNICA

Privlačile vas bodo predvsem skladne situacije, zato boste lažje stopili v ospredje. Pričakujte tudi občutek, da vas vse, kar se vam dogaja, le še dodatno vzpodbuja. Na ljubezenskem področju se boste spraševali o pomembnih dejstvih. O marsičem morate bolj temeljito razmisliti, vendar vam bo prav prišel izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. Nedelja bo pravi čas, da o nečem, kar je za vas pomembno tudi spregovorite, saj boste naleteli na pozitiven odgovor. 

ŠKORPIJON

Tudi če vas kdo ne bo razumel, boste kljub temu nadaljevali z svojim tempom, ki vam lahko prinese napredek. Problem je lahko le neodločnost, ki jo skušajte s pomočjo dejstev premagati. Venera v znamenju raka vam bo pomagala priti do odgovorov na kočljiva vprašanja. Merkur v levu vam bo prinesel srečo, ki vas bo spremljala še posebej na poslovno finančnem področju, kjer ste v zadnjem obdobju nekoliko zaspali. Nov val energije vas bo prisilil v delovanje, ki bo premišljeno. 

STRELEC

Z energijo Sonca v znamenju leva boste ves čas budni ter na lovu za novimi idejami.  Vsekakor je prav da ponosno uživate ob novih priložnostih, ampak nikar ne pretiravajte saj lahko nekoga energetsko zadušite. Ne bodite preveč presenečeni, če boste v petek čisto naključno izvedeli pomembno zadevo, ki vam bo preprečila priložnost voditi vse po svojih zamislih. V nedeljo bo zelo intenzivna potreba po dinamiki, drznosti in odločitvah, ter želja po raziskovanju.

Teh 21 znakov jasno in glasno razkriva, da fant, ki ti je všeč, prav tako sanja tebe (če si se morda spraševala)

KOZOROG

Kljub obveznostim, ki vas čakajo v začetku tedna se posvetite povezovanju s samim sabo, saj se boste le tako končno stabilizirali. Na čustvenem področju se vam z Venero v raku obetajo prijetne energije in izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove. Čez vikend pričakujte v dobri družbi energije, ki vas bodo navdihnile z ustvarjalnostjo in pozitivnim razmišljanjem. Končno se boste tudi vi sposobni odklopiti in si dovoliti živeti sedaj, ta trenutek.

VODNAR

Ker boste bolj nemirni, se v začetku tedna izognite kratkim stikom, ki bi vam lahko skalili duševni mir. Glejte le nase, ne vključujte se v obrekovanja in dosegli boste tisto, kar si želite. Tokrat se nikakor ne boste mogli pretvarjati tam, kjer se počutite nezaželeno. Energija Sonca v levu vam bo še posebej v soboto naklonjena, saj vam prinaša nov pogled na že znane stvari in poti, še posebej tiste, ki so obarvane s čustvenim delovanjem.

RIBI

Čim prej si s pomočjo Sonca in Merkurja v znamenju leva določite svoj cilj, saj takšne priložnosti dolgo več ne bo na spregled. Pogum vam lahko priskoči na pomoč, posebno če se nahajate v kočljivi situaciji. V očeh se vam bo zrcalila odločnost, zaradi česar boste v družbi, ki vam je pri srcu brez težav pustili svoj pečat. V boju s pričakovanimi ovirami boste v soboto, ko se bo doma nekaj zakompliciralo nekoliko površni, zato vam bodo vzele več časa. Nikar pa ne vrzite puške v koruzo.

Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, se radi pretvarjajo, da so 'strašno pametni'

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia