Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, se radi pretvarjajo, da so 'strašno pametni'

Vsi poznamo vsaj enega pametnjakoviča, ki pozna odgovore na čisto vsa vprašanja. No, ti ljudje so rojeni v enem od TEH 4 znamenj. 😬

Ljudje, rojeni v TEH 4 znamenjih, se radi pretvarjajo, da so 'strašno pametni' (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2022

Zagotovo poznaš kakšnega 'pametnjakoviča', ki je vedno poln modrosti in praznih floskul. 

No, zdaj so astrologi odkrili, da je tem ljudem ena stvar skupna - rojeni so v enem od 4 astro znamenj, ki so najbolj nagnjena k temu, da se (tudi lažno) predstavljajo kot nadpovprečno inteligentni in celo modri.

Takšni ljudje so rojeni v enem od TEH 4 znamenj:

Rak

Raki pogosto čutijo potrebo, da bi preuveličali, kako inteligentni so. In ko v pogovoru nekdo navede kakšno zanimivost ali dober argument, bodo poskrbeli, da bodo k pogovoru primaknili še svojih ’5 centov’. Običajno se držijo varno ob strani in plavajo s tokom tako, da so predvsem dobri opazovalci. Ker skrivajo svoja čustva, se zadržani raki veliko ljudem zdijo bolj bistri, kot v resnici so.

Astrologi pravijo, da se za ljudi, rojene v TEH štirih znamenjih, začenja najbolj srečno obdobje do zdaj

Strelec

Strelci sami sebe radi vidijo kot avtoritativne figure. Neprestano so v lovu za novostmi, želijo si sprememb, radi potujejo in se zato pogosto znajdejo v neznanih okoliščinah. Da bi se dobro vživeli in se ognili narediti slab vtis na druge, se pretvarjajo, da so jim čisto nove okoliščine povsem domače in znane. In vse to jim zaradi njihovega posebnega filozofskega talenta neredko uspeva. Ker ne prenehajo govoriti o vsem, kar so že doživeli, druge ljudi uspejo prepričati, da najbolje vedo, kako se obrniti tudi v aktualni situaciji.

Dvojčki

Čeprav astrološka tradicija dvojčkom priznava, da gre za ene najbolj bistrih predstavnikov zodiaka, pa ni takšna redkost, da dvojčki pri poudarjanju svoje inteligence tudi močno pretiravajo. O vsem in vsakem imajo svoje mnenje in nič jih ne more ustaviti, da bi tega ne povedali drugim. Za dvojčke je značilno tudi, da ’najprej govorijo in šele nato mislijo’. Bolj kot sogovornike potrebujejo poslušalce, ki jim bodo občasno spregledali nedomišljen slap (tudi) praznih besed.

Lev

Predstavnikov tega ognjenega znamenja se drži grdi sloves, da so eni najbolj narejenih in domišljavih horoskopskih znakov. Samozavest, ki jim je bila položena že v zibko, jih včasih (iz čiste zabave) žene v tvegana dejanja. In čeprav se jim ob tem marsikaj posreči, tega ne pripisujejo sreči ali naključju, temveč svojim domnevnim sposobnostim. Prav to pa je še kako značilno za ljudi, ki se pretvarjajo, da so bolj bistri, kot v resnici so.

Za ljudi, rojene v TEH 3 znamenjih, bo JULIJ najboljši mesec leta (na VSEH področjih)

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia