Astrologi pravijo, da se za ljudi, rojene v TEH štirih znamenjih, začenja najbolj srečno obdobje do zdaj

Eno znamenje bo še letos našlo ljubezen svojega življenja, drugo pa bo našlo svojo sanjsko službo! Si ti ta srečnica? 

Astrologi pravijo, da se za ljudi, rojene v TEH štirih znamenjih, začenja najbolj srečno obdobje do zdaj (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2022

Astrologi napovedujejo, da bodo do konca leta 2022 zvezde nekaterim astrološkim znamenjem bolj naklonjene kot drugim.

Spremljala jih bo sreča na vseh področjih – nekateri bodo našli ljubezen svojega življenja, drugi pa sanjsko službo, ki bo dobro plačana, pišejo na portalu alo.rs.

Levinja

V službi se bodo dogodki razvijali hitro in zanimivo, a to bi te lahko prestrašilo. Ne boj se, saj se bo to izkazalo za najboljše, kar se ti je zgodilo v zadnjem času.

Uspešno boš balansirala med srcem in umom, pokazala boš jasnost in modrost, pa tudi čustveno plat – tako v službi, kot tudi v ljubezni in družinskih odnosih. Sprejela boš številne modre odločitve, ki bodo dobro vplivale na tvojo prihodnost.

To je obdobje, ko boš imela za vse svoje ideje podporo svojih bližnjih.

Devica

Marljive, ambiciozne in analitične predstavnice tega znamenja boste imele skoraj dvakrat več sreče kot v enakem obdobju lani.

Če si rojena v tem zemeljskem znamenju, te čakajo novi in ​​zanimivi projekti v službi, veliko dobrih idej, pa tudi razvoj nekaterih načrtov, ki že dolgo stagnirajo in za katere se ti zdi, kot da so blokirani.

Vendar to ne pomeni, da se bo tvoje življenje skrčilo le na službo, ravno nasprotno. To je obdobje, v katerem boš imela več časa za druženje s prijatelji, uživala boš.

Do konca leta 2022 boš morda spoznala veliko zanimivih ljudi, rodila bi se lahko kakšna prava, iskrena ljubezen.

Romanca, ki jo device začnete v tem času, ima lahko svetlo prihodnost.

Tehtnica

Če si rojena v tem zračnem znamenju, je sreča na tvoji strani že od začetka leta 2022, v drugi polovici leta pa se bo to še posebej odrazilo na kariernem področju.

Bolj boš pripravljena prevzeti pobudo, borila se boš za svoje ambicije in cilje. Vzporedno boš uspela pri več stvareh hkrati, zato je to dober čas za novo službo ali nov hobi.

Če pa ostaneš v stari službi, te čaka velik napredek.

Vrata se bodo odprla različnim priložnostim, in če jih boš dobro izkoristila, boš napredovala, kar te bo nagradilo s finančnim blagostanjem.

Škorpijonka

Škorpijonke boste precej aktivne pri sklepanju novih prijateljstev, pa tudi pri navezovanju pomembnih stikov, ki so lahko ključnega pomena za uspeh v službi.

Tvoja sposobnost odkritega sprejemanja novih poznanstev bo zdaj še toliko bolj dragocena, saj ne veš, kdo se lahko izkaže za koristnega v poslovnem smislu.

Dobre rezultate boš dosegala na številnih področjih, predvsem pri delu, kjer lahko pričakuješ napredovanje.

Na romantični ravni bosta vladala ravnovesje in harmonija. Tiste, ki ste v razmerju, se boste znašle v nekoliko bolj turbulentnem obdobju, a vse se bo dobro končalo.

Povzeto po slovenskenovice.si

Fotografije: Profimedia

Preberi šeAstro: Osebe, rojene v teh znamenjih, menjavajo razpoloženje kot za stavo

Priporočamo tudi: Ljudjem, rojenim v teh 3 znamenjih, primanjkuje samozavesti (pa za to sploh nimajo razloga)