Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, menjavajo razpoloženje kot za stavo

Si v svoji družbi znana kot 'muhasta'? 🙈 Morda je to zaradi tvojega astro znamenja!

Astro: Osebe, rojene v teh znamenjih, menjavajo razpoloženje kot za stavo (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2022

Vedenje, čustva in občutki določenih ljudi so še posebej odvisni od njihovega razpoloženja, zaradi česar slednje pogosto niha. So občutljivi na čisto vse in se na vsako malenkost odzovejo s spremembo razpoloženja.

Ti ljudje so običajno rojeni v katerem od teh petih znamenj:

RAK

Rak je najbolj muhasto znamenje med vsemi. O vsem premišljuje in vse začuti zelo globoko. Ko je dobro razpoložen, da vedeti, da mu je mar in da ljubi. Po drugi strani pa zna s slabim razpoloženjem druge izjemno prizadeti. Svoja čustva zna zelo dobro izraziti in se soočiti s slabim razpoloženjem drugega.

RIBI

Osebo, rojeno v znamenju rib, vrže s tira že najmanjša stvar. Je ekstremno občutljiva na čisto vse in se nerada sooči z nastalo situacijo. Raje vse zadrži v sebi. Pa vendar se ribe učijo iz svojih razpoloženj, od koder črpajo tudi inspiracijo za svojo kreativnost.

Horoskop: Moški, rojeni v teh 4 znamenjih, imajo največje srce ❤️  in cel čas te zasuvajo z ljubeznijo

ŠKORPIJON

Škorpijon je v vsem strasten. Njegovo razpoloženje izraža njegovo intenzivnost. Ko je slabo razpoložen ali jezen na nekoga, nikakor ne zna skriti svojih čustev, pa vendar se zmeraj potrudi glede nastale situacije nekaj narediti.

OVEN

Oven je zelo slab v skrivanju razpoloženja pred drugimi. V kolikor ga nekdo spravi v slabo voljo, se mu bo maščeval in bo poskrbel, da bo dokazal, da je boljši od njega.

TEHTNICA

Tehtnica zmeraj sprašuje svoje ljubljene, ali so jezni nanjo. Strah jo je namreč, da bi nehote koga prizadela, kar lahko močno vpliva na njeno razpoloženje. In prav zato najpogosteje postane slabe volje.

Po predlogi Debline Chatterjee

Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, zanima le seks BREZ obveznosti